Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-12-28, 20:13
NFL 14/15: Week 15
Autor Wiadomość
oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2014-12-15, 17:35   

No niestety, Philly przespała totalnie pierwsza odsłonę, co moim zdaniem zdecydowało o porażce. Bryant robił co chciał z Fletcherem ,a po drugiej stronie Williams łapał przewinienie za przewinieniem. Tak meczu nie da się wygrać. Poza Jenkinsem, to secondary jest najsłabszym punktem Eagles. Sanchez - hmmm może i zagrał w poprawnie, ale na tym etapie rozgrywek poprawnie już nie wystarczy i mam nadzieję, że już za tydzień zobaczymy w składzie Folesa.

Do WaltJones

A jakiż to błąd sędziów był decydujący w kontekście wyniku 13:41, gdzie w II połowie Miami nie zdobyło punktu ?

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-12-15, 17:39   

oceansizer napisał/a:

Do WaltJones

A jakiż to błąd sędziów był decydujący w kontekście wyniku 13:41, gdzie w II połowie Miami nie zdobyło punktu ?

Jak sądzisz: o którym meczu mógł pisac ktos o nicku "WaltJones"?

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2014-12-15, 17:50   

Upsss - moje niedopatrzenie, sorki. Zwracam honor:). Zapomniałem, że Seattle też w drodze po seed 1.

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-12-15, 19:01   

oceansizer napisał/a:
Upsss - moje niedopatrzenie, sorki. Zwracam honor:). Zapomniałem, że Seattle też w drodze po seed 1.

A do inkryminowanej akcji dałem gifa. Roughing the passer, które wyśmiał Pereira. Szef sędziów z NFL kulturalnie stwierdził, że Hochuli tak jak stał, nie widział najlepiej, i odgwizdał to, co mu się wydawało, że widzi.

Niemniej nawet bez tego prezentu Seattle i tak by wygrało.

rooted 

Wysłany: 2014-12-16, 09:13   

TRad napisał/a:
Szef sędziów z NFL kulturalnie stwierdził, że Hochuli tak jak stał, nie widział najlepiej, i odgwizdał to, co mu się wydawało, że widzi.

Proponuję poniższe uzasadnienie wpisujące się w kierunek zmian przepisów:
"Player # 54 was making the QB feel uncomfortable in the pocket. That's 15 yards penalty, automatic 1st down".

Niestety to nie pierwsza taka flaga w tym sezonie czy w zeszłym sezonie (Saints - Niners z 2013?), ale całe szczęście w tym roku nie wpłynęły one na razie na wyniki meczów.

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2014-12-17, 23:10   

Jako że sezon zbliża się do końca postanowiłem przyjrzeć się jak tam na fantasy powypadały w przekroju całego sezonu moje drużyny. Doszedłem do DL i jestem w sporym szoku. JJ Watt wśród def linemenów jest pierwszy w liczbie tackli, sacków, TFLów, fumbli przechwyconych, TD po fumblach, TD po INT, obronionych podaniach i QB hitach. Nie pofarciło mu się tylko w INT, gdzie zawieszony Ngata uzbierał dwa i w forced fumblach. Nie przypominam sobie, żeby jakiś zawodnik na jakiejkolwiek pozycji tak zdominował konkurencje.

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2014-12-18, 17:54   

kks napisał/a:
Jako że sezon zbliża się do końca postanowiłem przyjrzeć się jak tam na fantasy powypadały w przekroju całego sezonu moje drużyny. Doszedłem do DL i jestem w sporym szoku. JJ Watt wśród def linemenów jest pierwszy w liczbie tackli, sacków, TFLów, fumbli przechwyconych, TD po fumblach, TD po INT, obronionych podaniach i QB hitach. Nie pofarciło mu się tylko w INT, gdzie zawieszony Ngata uzbierał dwa i w forced fumblach. Nie przypominam sobie, żeby jakiś zawodnik na jakiejkolwiek pozycji tak zdominował konkurencje.

Watt w moim zespole punktuje chyba najbardziej regularnie. Przez ostatnie 3 tygodnie dorzuciłem do obrony Dumervila i Suggsa i łącznie obrona potrafi mi ukrać nawet w okolicach 30pkt, co naprawdę robi różnicę.

Z drugiej strony są też porażki - w moim przypadku C.Patterson np. Wielkie oczekiwania i słabiutki zwrot.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi