Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Lauri
2011-10-15, 11:38
NFL Tydzień 5
Autor Wiadomość
orlando 

Wysłany: 2011-10-13, 16:12   

napewno doda kolorytu całej grze, gra bardziej luźno niż Orton. Szkoda też że Henne z Dolphins odniósł kontuzje barku. Coraz gorzej w Miami ;/

merctedess

Wysłany: 2011-10-13, 16:55   

[quote]Coraz gorzej w Miami ;/[/quote]

Ktoś przed sezonem pisał że w Miami talent Busha może trysnąć.Jak dla mnie marnuje się jeszcze bardziej niż w Saints.Gracz tego kalibru nie powinien być drugą opcją na RB,mimo tego że jest kontuzjogenny,to wcale nie wymówka.Przecież gdy skończy karierę nie będzie wymówek że to przez kontuzję miał "tylko" 5000 rushing yards.Mam nadzieję że Miami zmieni zdanie co do pierwszego RB bo Bush naprawdę na to zasługuje.

Agrch

Wysłany: 2011-10-13, 21:31   

[quote="Figrin"][quote="Agrch"]Co do Vicka to mi jego styl gry sie bardzo podoba (ciagle szukanie gry biegowej) .[/quote]

To powinienes tez lubi Tima Tebow ;) ja temu chłopakowi od poczatku kibicuje by gral, ale jakos go nie chca wypuszczac... az do teraz i wg mnie pokazal sie z dosyc dobrej strony, mam nadzieje, ze bedzie w koncu QB #1, albo chcoiaz gdzies go dadza gdzie taka sznase dostanie. Bo zespol umie poprowadzic do zwyciest, wystarczy zobaczy co robil w NCAA z Florydą Gators, gdzie bodajze pomnik mu az wybudowali ;)[/quote]

Na Tebow bylem gotowy juz w tamtym seznie ale bylo jak bylo i opinie "ekspertow" ze jest surowy technicznie... W niektorych sportach jest tak ze albo potrafisz wygrywac albo nie i tyle. W Ncaa Tebow byl proven winner i bardzo sobie i wszystkim fanowm footballu zycze aby Tim mial udana kariere w NFL.

p.s. bede ogladal Broncos Dolphins

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi