|
OAKLAND RAIDERS |
Autor |
Wiadomość |
TheEdge
Zawodnik: Tom Brady, J. J. Watt
|
Wysłany: 2014-09-26, 20:56
|
|
|
Czy któryś z fanów Oakland wybiera się na niedzielny mecz do Londynu? |
|
|
|
 |
OaRaiders
|
Wysłany: 2014-09-28, 18:49
|
|
|
Ja planowałem, ale niestety robota zatrzymała mnie w Polsce.. Szkoda, bo może już taka szansa, żeby zobaczyć Raiders na żywo szybko się nie powtórzy.. |
|
|
|
 |
OaRaiders
|
Wysłany: 2014-10-04, 00:50
|
|
|
W końcu Dennis Allen nas pożegnał, za co wszyscy fani Raiders powinni dziękować McCkenzi'emu. To co wyrabiał w Londynie Allen to był jakiś żart, tylko nie rozumiem osób, które odmawiają ambicji zawodnikom Raiders.. Ja ich staram się rozumieć, bo ciężko o racjonalne akceptowanie wszystkiego przy takim takim trenerze na ławce. "Geniusz" zobaczyliśmy szczególnie w drugiej połowie meczu z Dolphins i ustawiania swoich CB w obronie, dramat.. Teraz mamy Tony'ego Sparano, który może choć trochę spróbuje ogarnąć sytuację w Oakland, ale zbyt wielkich nadziei na to nie mam, bo pamiętam jego popisy w ostatnich sezonach w Dolphins..
Ogólnie słabe czasy nas czekają.. |
|
|
|
 |
TRad
Drużyna: 49'ers
|
Wysłany: 2014-10-04, 09:54
|
|
|
Problemem Raiders nie był coach (nie twierdzę, że był dobry, tylko że tak krawiec kraje, jak mu materii staje), tylko GM. |
|
|
|
 |
Piteroo
Wiek: 40 Dołączył: 01 Wrz 2011 Posty: 150 Skąd: Black Hole
|
Wysłany: 2014-10-06, 18:00
|
|
|
TRad napisał/a: | Problemem Raiders nie był coach (nie twierdzę, że był dobry, tylko że tak krawiec kraje, jak mu materii staje), tylko GM. |
To oczywista racja, Reggi niestety nie potrafi przenieść doświadczeń z wieloletniej pracy w Packers na kalifornijski grunt i mamy tego efekty. Jestem raczej spokojny że to jego ostatni sezon w Raiders bo na razie spierdzielił praktycznie wszystko(jedynie ostatni draft póki co go broni), a już ostatni offseason to najlepszy pokaz jego braku kompetencji. Mając tyle kasy Raiders nie pozyskali choćby jednego zawdonika rokującego na przyszłość, bo wszyscy mają już raczej najlepsze lata za sobą. Szkoda że szanse na powrót Chucky'ego są raczej iluzoryczne bo to najlpszy możliwy HC dla tej organizacji. |
|
|
|
 |
TRad
Drużyna: 49'ers
|
Wysłany: 2014-10-07, 14:58
|
|
|
Nie zgodzę, że skwasił WSZYSTKO. Elegancko wyciągnął Raiders z bagna kontraktowego, jakie zostało po poprzednich rezimach. Offseason miałk kiepski, zgoda, ale przynajmniej nie sprzedawał przyszłych draftów i kontrakty, jakie podpisał, nie będą w przyszłości dużym obciążeniem.
Decyzje kadrowe były słabe, ale nie katastrofalne.
O, to jest właśnie różnica między optymistą a pesymistą.
Pesymista twierdzi: gorzej być nie może.
Optymista: ależ może, ależ może. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|