Zamknięty przez: Lauri 2011-10-30, 23:01 |
NFL Tydzień 7 |
Autor |
Wiadomość |
bary110
Wiek: 62 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 27 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 2011-10-26, 23:01
|
|
|
Stare dobre czasy, Ravens jak zdobywalo mistrzostwo 10 lat temu, siedzielismy z kumplami w barze w Baltimore i ogladalismy ten mecz. Ale się działo. Mam gdzies zdjecie z tego swieta, ja w koszulce z Lewisem poszło tego piwa trochę. Pamietam jak dzis 28 styczen 2001 |
|
|
|
 |
maycj
|
Wysłany: 2011-10-27, 02:03
|
|
|
[quote="Piteroo"]świetna o-line + genialny Rice.[/quote]
Jak Rice będzie dostawał w meczach tylko 8 carries tak jak z JAX to daleko nie pobiega
a tak to Baltimore mają kiepskie staty ofensywne, około 20 miejsca w passing i rushing yards per game. Ray Rice średnia 4,4 yards per carry. Daleko tak nie zajdą. |
|
|
|
 |
Bratt
|
Wysłany: 2011-10-27, 09:53
|
|
|
[quote="Piteroo"]
Oj nie mogę się zgodzić bo gra biegowa Ravens to od dawna ich wielki atut, świetna o-line + genialny Rice. Problemem moim zdaniem jest Flacco który nigdy już chyba nie będzie liderem z prawdziwego zdarzenia, ile to on już razy zawalił w najważniejszych momentach. [/quote]
Ciężko jest sie z tymi stwierdzeniami nie zgodzić... Flacco niestety katastrofalnie zagrał w tym meczu. Z resztą to chyba nie był dzień ravens skoro pierwsze udane 10-yard conversion miało w ich wykonaniu miejsce dopiero przy 10 posiadaniu piłki... Co do gry Jaguars to również mnie nie zachwycili, zdobycie po jednym field goalu w każdej kwarcie to nie jest moim zdaniem oszałamiającym osiągnięciem, a sama gra Blaina Gabberta po raz kolejny wypadła niezwykle blado... |
|
|
|
 |
bary110
Wiek: 62 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 27 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 2011-10-27, 09:58
|
|
|
W Ravens Flacco nie ma charyzmy , jest dla mnie za grzeczny. Pozwolili odejść Masonowi i Heapowi i do kogo ma rzucać ? Został biedny Rice i na jego biednych nogach zostało robić punkty.
Żal mi że puścili Heapa , bardzo mi się podobał.
Zobaczymy 6 list. jak im wyjdzie rewanż ze Steelers bo w 1 meczu dali im popalić.
No i w tą niedzielę mecz prawdy dla Steelers z Patriotami. Zyczę wygranej Patriots |
|
|
|
 |
orlando

|
Wysłany: 2011-10-27, 13:20
|
|
|
nie bądź taki pewny. zobaczymy kto wygra xP A SB Ravens nie zdąbędą ani w tym roku ani za dwa xp |
|
|
|
 |
michu_bronx
Jets & Giants
Wiek: 44 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 139 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 2011-10-27, 16:13
|
|
|
Zgadzam się że główną słabością jest Flacco, nic nie zmieni tej sytuacji a szkoda,
bo na ich obronę patrzy się świetnie , co by nie powiedzieć przegrać mecz , nie dająć przeciwnikowi zdobyć przyłożenia to naprawde sztuka.
Co do dywagacji na przyszłość , niedziela da odpowiedź według mnie jaka jest moc ofensywy Patriots. Osobiście typuję wygraną Steelers, wydaje się że są w gazie. |
|
 |
merctedess

|
Wysłany: 2011-10-27, 16:24
|
|
|
[quote]Co do dywagacji na przyszłość , niedziela da odpowiedź według mnie jaka jest moc ofensywy Patriots. Osobiście typuję wygraną Steelers, wydaje się że są w gazie.[/quote]
Ja mam nadzieję że pan 85 pokaże w końcu że znajduje się na boisku i oprócz jego głupich wpisów na twitterze zobaczymy solidny mecz w jego wykonaniu,bądź co bądź połowa sezonu kiedyś trzeba się obudzić. |
|
|
|
 |
EnsiferuM
|
Wysłany: 2011-10-27, 16:29
|
|
|
This business -- known as the NFL -- is a strange one. This morning, I was released by the team I wanted to finish my career with: the Chicago Bears.
Thank you, Chicago, for all the love you've shown me over the years. You will be missed...
BEAR DOWN.
Smutnie u Bears, 29 Letni Chris Harris konczy gre :/ |
|
|
|
 |
|