2015 Mock Draft |
Autor |
Wiadomość |
ikon
Drużyna: Chicago Bears
|
Wysłany: 2015-05-04, 21:07
|
|
|
lodzermensch napisał/a: | Chyba jednak w Philly nie do końca zadowoleni z draftu Alex Martinez donosi że głowy stracili: Szef scoutingu Anthony Patch, Rick Mueller - Pro personel director, a Philadelphia Daily News dorzuca do zestawu scouta Brada Obee |
Ale co, dwa dni po Drafcie stwierdzili że słabe wybory i że zwalniają scoutów? |
|
|
|
 |
TRad
Drużyna: 49'ers
|
Wysłany: 2015-05-04, 22:08
|
|
|
lodzermensch napisał/a: | Chyba jednak w Philly nie do końca zadowoleni z draftu Alex Martinez donosi że głowy stracili: Szef scoutingu Anthony Patch, Rick Mueller - Pro personel director, a Philadelphia Daily News dorzuca do zestawu scouta Brada Obee |
To nie tak. Pamiętaj, że w trakcie przygotowan do draftu Kelly wygrał pojedynek personalny z GMem. Nie mogli zwolnić ekipy personalnej przed draftem - ale po drafcie Kelly wyczyścił organizacje z ludzi starego reżimu.
Zresztą to dla Eagles niekorzystne. Bardzo rzadko układ wszechmocnego coacha się sprawdza (Belicheck - i ktoś jeszcze?). Zazwyczaj korzystne jest utrzymanie równowagi sił HC-GM. |
|
|
|
 |
kks
Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
|
Wysłany: 2015-05-05, 11:23
|
|
|
ikon napisał/a: | lodzermensch napisał/a: | Chyba jednak w Philly nie do końca zadowoleni z draftu Alex Martinez donosi że głowy stracili: Szef scoutingu Anthony Patch, Rick Mueller - Pro personel director, a Philadelphia Daily News dorzuca do zestawu scouta Brada Obee |
Ale co, dwa dni po Drafcie stwierdzili że słabe wybory i że zwalniają scoutów? |
Znasz lepszy moment na zwolnienie skautów? Nowo zatrudnieni na miejsce tych starych będą mieli okrągły rok na spokojne przygotowanie się. :-) |
|
|
|
 |
charlie

|
Wysłany: 2015-05-05, 15:57
|
|
|
With the 11th pick in the 2011 Draft, the Houston Texans selected Wisconsin Defensive End JJ Watt.
 |
|
|
|
 |
charlie

|
Wysłany: 2015-05-07, 19:43
|
|
|
Cowboys podpisali La'ela Collinsa.
#%^#^#$%@%@#^*&R%$@@W%%^% |
|
|
|
 |
oceansizer

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
|
Wysłany: 2015-05-07, 19:50
|
|
|
Jeden wybór w I rundzie, a 3 talenty na miarę I rundy: Gregory, Jones i Collins. |
_________________ We are not the same even though we share the name...
 |
|
|
|
 |
czapski

|
Wysłany: 2015-05-07, 21:17
|
|
|
Jestem w szoku, skoro kasa jest odgórnie ograniczona, to myślałbym raczej o teamie gdzie mam pewność gry na OT i możliwość wypromowania sie, a nie taki który OL ma już napakowane. |
|
 |
ikon
Drużyna: Chicago Bears
|
Wysłany: 2015-05-07, 21:56
|
|
|
czapski napisał/a: | Jestem w szoku, skoro kasa jest odgórnie ograniczona, to myślałbym raczej o teamie gdzie mam pewność gry na OT i możliwość wypromowania sie, a nie taki który OL ma już napakowane. |
To prawda, wiekszej konkurencji nie mozna sobie wyobrazić na ten moment. Nie wiem jak akcje Learyego stoją w Cowboys - na pewno wysoko, po tym co cała O-line prezentowała w ubiegłym sezonie. Pytanie czy aż tak wysoko żeby Collins nie mógł wskoczyć na jego miejsce, na pozycji G? |
|
|
|
 |
kks
Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
|
Wysłany: 2015-05-07, 23:20
|
|
|
czapski napisał/a: | Jestem w szoku, skoro kasa jest odgórnie ograniczona, to myślałbym raczej o teamie gdzie mam pewność gry na OT i możliwość wypromowania sie, a nie taki który OL ma już napakowane. |
Tym bardziej, że bezpośrednio po drafcie takie właśnie były jego wypowiedzi.
Można było się spodziewać jakiejś ekipy bez OL np. Chargers, Dolphins, albo Titans, a tu taki myk. No to powodzenia w wypromowaniu się przez 3 lata i podpisania mega kontraktu życzę koledze. |
|
|
|
 |
rooted

|
Wysłany: 2015-05-08, 17:11
|
|
|
charlie napisał/a: | Cowboys podpisali La'ela Collinsa. |
Rozważyłbym na ich miejscu jeszcze ściągnięcie Adriana Petersona (wiem, że to nierealistyczne, ale co tam - można sobie pofantazjować). Peterson wku***ony zeszłorocznym zawieszeniem biegający za tą linią ofensywną machnąłby sobie bez bólu 2,500 jardów albo i lepiej. |
|
|
|
 |
szsz
|
Wysłany: 2015-05-08, 21:01
|
|
|
Tymczasem Dante Fowler Jr doznał kontuzji kolana podczas treningu na rookie minicamp. Nie ma jeszcze oczywiście żadnego oficjalnego komunikatu, ale nagranie nie napawa zbyt optymistycznie i może to być koniec sezonu dla #3 w drafcie, bo sposób w jaki wygięło mu się kolano pozwala przypuszczać, że doszło do zerwania ACL. |
|
|
|
 |
charlie

|
Wysłany: 2015-05-08, 23:33
|
|
|
Jest już diagnoza. Zerwane więzadła. Koniec sezonu. |
|
|
|
 |
czapski

|
Wysłany: 2015-05-09, 14:39
|
|
|
Hah, i to jest cała masakra NFL, tyle gadania, analiz, jeden trening i nr 3 w drafcie is down. |
|
 |
WaltJones

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
|
Wysłany: 2015-05-09, 15:02
|
|
|
Początkowe picki Jax w ostatnich latach:
2015 - #3 Dante Fowler Jr. - zerwane ACL w 1. dzień minicampu...
2014 - #3 Blake Bortles - "łi łyl sej łot tajm łil tel" jak to mówi klasyk, na razie nie jest źle
2013 - #2 Luke Joeckel - kilka meczy, kontuzja do końca sezonu, w drugim sezonie bez formy
2012 - #5 Justin Blackmon - DUI, THC, MVP.... a nie, to ostatnie to nie...
2011 - #10 Blaine Gabbert - aha....
Rok po roku wybór na początku draftu i jakoś nie odmienia to oblicza drużyny nic a nic. Strasznie mi ich szkoda. Może dożyję jeszcze kiedyś czasów, kiedy Jags będą liczyli się w walce o Play-Off.... |
|
|
|
 |
szsz
|
Wysłany: 2015-05-09, 15:37
|
|
|
WaltJones napisał/a: | 2014 - #3 Blake Bortles - "łi łyl sej łot tajm łil tel" jak to mówi klasyk, na razie nie jest źle |
Dobrze też nie jest... |
|
|
|
 |
|