Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
2015 Mock Draft
Autor Wiadomość
ikon 

Drużyna: Chicago Bears
Wysłany: 2015-05-04, 21:07   

lodzermensch napisał/a:
Chyba jednak w Philly nie do końca zadowoleni z draftu Alex Martinez donosi że głowy stracili: Szef scoutingu Anthony Patch, Rick Mueller - Pro personel director, a Philadelphia Daily News dorzuca do zestawu scouta Brada Obee

Ale co, dwa dni po Drafcie stwierdzili że słabe wybory i że zwalniają scoutów? :-|

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2015-05-04, 22:08   

lodzermensch napisał/a:
Chyba jednak w Philly nie do końca zadowoleni z draftu Alex Martinez donosi że głowy stracili: Szef scoutingu Anthony Patch, Rick Mueller - Pro personel director, a Philadelphia Daily News dorzuca do zestawu scouta Brada Obee

To nie tak. Pamiętaj, że w trakcie przygotowan do draftu Kelly wygrał pojedynek personalny z GMem. Nie mogli zwolnić ekipy personalnej przed draftem - ale po drafcie Kelly wyczyścił organizacje z ludzi starego reżimu.

Zresztą to dla Eagles niekorzystne. Bardzo rzadko układ wszechmocnego coacha się sprawdza (Belicheck - i ktoś jeszcze?). Zazwyczaj korzystne jest utrzymanie równowagi sił HC-GM.

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2015-05-05, 11:23   

ikon napisał/a:
lodzermensch napisał/a:

Ale co, dwa dni po Drafcie stwierdzili że słabe wybory i że zwalniają scoutów? :-|

Znasz lepszy moment na zwolnienie skautów? Nowo zatrudnieni na miejsce tych starych będą mieli okrągły rok na spokojne przygotowanie się. :-)

charlie 

Wysłany: 2015-05-05, 15:57   

With the 11th pick in the 2011 Draft, the Houston Texans selected Wisconsin Defensive End JJ Watt.

charlie 

Wysłany: 2015-05-07, 19:43   

Cowboys podpisali La'ela Collinsa.

#%^#^#$%@%@#^*&R%$@@W%%^%

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2015-05-07, 19:50   

Jeden wybór w I rundzie, a 3 talenty na miarę I rundy: Gregory, Jones i Collins.

czapski 

Wysłany: 2015-05-07, 21:17   

Jestem w szoku, skoro kasa jest odgórnie ograniczona, to myślałbym raczej o teamie gdzie mam pewność gry na OT i możliwość wypromowania sie, a nie taki który OL ma już napakowane.

ikon 

Drużyna: Chicago Bears
Wysłany: 2015-05-07, 21:56   

czapski napisał/a:
Jestem w szoku, skoro kasa jest odgórnie ograniczona, to myślałbym raczej o teamie gdzie mam pewność gry na OT i możliwość wypromowania sie, a nie taki który OL ma już napakowane.

To prawda, wiekszej konkurencji nie mozna sobie wyobrazić na ten moment. Nie wiem jak akcje Learyego stoją w Cowboys - na pewno wysoko, po tym co cała O-line prezentowała w ubiegłym sezonie. Pytanie czy aż tak wysoko żeby Collins nie mógł wskoczyć na jego miejsce, na pozycji G?

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2015-05-07, 23:20   

czapski napisał/a:

Tym bardziej, że bezpośrednio po drafcie takie właśnie były jego wypowiedzi.
Można było się spodziewać jakiejś ekipy bez OL np. Chargers, Dolphins, albo Titans, a tu taki myk. No to powodzenia w wypromowaniu się przez 3 lata i podpisania mega kontraktu życzę koledze. ;-)

rooted 

Wysłany: 2015-05-08, 17:11   

charlie napisał/a:
Cowboys podpisali La'ela Collinsa.

Rozważyłbym na ich miejscu jeszcze ściągnięcie Adriana Petersona (wiem, że to nierealistyczne, ale co tam - można sobie pofantazjować). Peterson wku***ony zeszłorocznym zawieszeniem biegający za tą linią ofensywną machnąłby sobie bez bólu 2,500 jardów albo i lepiej.

szsz 

Wysłany: 2015-05-08, 21:01   

Tymczasem Dante Fowler Jr doznał kontuzji kolana podczas treningu na rookie minicamp. Nie ma jeszcze oczywiście żadnego oficjalnego komunikatu, ale nagranie nie napawa zbyt optymistycznie i może to być koniec sezonu dla #3 w drafcie, bo sposób w jaki wygięło mu się kolano pozwala przypuszczać, że doszło do zerwania ACL.

charlie 

Wysłany: 2015-05-08, 23:33   

Jest już diagnoza. Zerwane więzadła. Koniec sezonu.

czapski 

Wysłany: 2015-05-09, 14:39   

Hah, i to jest cała masakra NFL, tyle gadania, analiz, jeden trening i nr 3 w drafcie is down.

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2015-05-09, 15:02   

Początkowe picki Jax w ostatnich latach:

2015 - #3 Dante Fowler Jr. - zerwane ACL w 1. dzień minicampu...
2014 - #3 Blake Bortles - "łi łyl sej łot tajm łil tel" jak to mówi klasyk, na razie nie jest źle
2013 - #2 Luke Joeckel - kilka meczy, kontuzja do końca sezonu, w drugim sezonie bez formy
2012 - #5 Justin Blackmon - DUI, THC, MVP.... a nie, to ostatnie to nie...
2011 - #10 Blaine Gabbert - aha....

Rok po roku wybór na początku draftu i jakoś nie odmienia to oblicza drużyny nic a nic. Strasznie mi ich szkoda. Może dożyję jeszcze kiedyś czasów, kiedy Jags będą liczyli się w walce o Play-Off....

szsz 

Wysłany: 2015-05-09, 15:37   

WaltJones napisał/a:
2014 - #3 Blake Bortles - "łi łyl sej łot tajm łil tel" jak to mówi klasyk, na razie nie jest źle

Dobrze też nie jest... ;-)

Odpowiedz do tematu