Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Lauri
2011-10-13, 22:29
NFL Tydzień 4
Autor Wiadomość
Simpson 

Wysłany: 2011-09-30, 10:05   NFL Tydzień 4

No to lecimy z tematem ;-) bo nudno trochę. Tydzień 4 przed nami sporo ciekawych spotkań się zapowiada. Mocno ciekawie powinno być w Texasie, spotkania w Dallas i Houston na pewno dostarczą emocji. Równie ciekawie powinno być tez w Philadelphi, Baltimore no i Oakland :mrgreen: liczę na kolejną niespodziankę Raiders :mrgreen:

orlando 

Wysłany: 2011-09-30, 10:29   

No tak, Tydzień IV za dwa dni :) W Oakland powinno być arcyciekawie. Mam nadzieje, że Raiders sprawi niespodziankę i wygrają. Chociaż po ostatnim wzycięstwie nad Jets, wygrana z Pats powinna być w zasięgu. Houston ze Steelers też ciekawie się zapowiada. Oby dwa zespoły z bilansem 2-1. No i San Francisco przyjeżdża do Filadelfii :) Zobaczymy czy Eagles się odbudują, czy sie jeszcze bardziej pogrążąxD

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2011-09-30, 11:37   

Zapowiada się ciekawa niedziela, liczę na podtrzymanie passy przez Giants, bardzo dobrze że w ESPN będzie mecz Dallas - Detroit , napewno będzie ciekawie.
Fajnie gdyby przegrała Philadelphia na co po cichu liczę .
Ciężki mecz czeka Jets i z taką obroną jak dotychczas nie wróżę im zwycięstwa.
Bardzo jestem ciekaw jak potoczy się mecz w Oakland. Będzie sie działo , jak na początku Patriots nie uciekną za bardzo z wynikiem to może być podobnie jak w zeszłym tygodniu.
No i jest jeszcze mecz najsłabszych jak dla mnie Kansas City - Minesota , ciekawie kto odbije sie od dna.
Pozdrawiam

Figrin

Wysłany: 2011-09-30, 12:10   

Mnie z kolei ciekawi wyprawda Panthers do Chicago, Bear mają bardzo dobrą defensywe wg mnie i ciekaw jestem jak sie spisze Cam, czy tydzien temu to byla wpadka, a moze wrecz przeciwnie duzy hype jaki sie wytworzyl wokol niego po dowhc meczach obiazal go jakas presja z ktora sobie nie radzi?

Pats myślę, że powinni spokojnie wygrać, po prostu ostatnio Bills pokazali serce i ciekawi mnie kiedy w koncu Ochocinco zacznie byc gwiazda jaka sie po nim spodziewano? Moze nigdy, by Wes gra znowu wspanialy sezon,a Brayd rowniez lubi podawac do swoich tight endow Gronkwoeigo czy Hernandeza, ktorzy duzo jardow i td zdobywaja.

a Eagles z kolei myślę, że polegną... takie mam cos przeczucie po prostu xd

Matthew

Wysłany: 2011-09-30, 14:56   

Ja mam nadzieję, że moi Falcons w końcu zaczną grać tak jak oczekiwałem. Seattle powinno być nie zbyt wymagającym przeciwnikiem, co pomoże odbudować się zarówno linii ofensywnej oraz Ryanowi, który dostaje niezły wpierdol w tym roku:/

Adaliah 

Wysłany: 2011-09-30, 23:46   

W związku z tym, że Week 4 wypada akurat na początek października, to będzie tutaj (nie obrażę się, jak post wyląduje gdzie indzie, chyba że indziej to kosz).
Październik jest miesiącem poświęconym poszerzaniu świadomości dotyczącej raka piersi, w co angażuje się także NFL, prowadząc akcję "a Crucial Catch". Dlatego też od tego tygodnia aż do końca października na boiskach będzie (a przynajmniej powinno być) wyjątkowo dużo różu - na korkach, rękawiczkach, kaszkietówkach etc. Do rzutu monetą wykorzystane będą specjalne sztony, a logo na piłkach będzie miało różową wstążkę (na stronie NFL już można je zobaczyć). Więcej można się dowiedzieć na nfl.com/pink.
Podaję tę informację nie tylko w ramach ciekawostki (w razie gdyby ktoś się zastanawiał, co im odwaliło), ale przede wszystkim żeby zaapelować - ponieważ jestem tutaj zdaje się jedyną kobietą to nie do innych kobiet, ale do panów, żebyście nie pozostali obojętni na ten ogromny problem. Namawiajcie swoje matki, ciotki, babcie na regularne badania (darmowe!). Sprawcie sobie przyjemność i badajcie swoje dziewczyny/żony/kochanki sami (poważnie mówię! Dużo guzów zostaje wykrytych nie przez kobiety, a partnerów!). Rak to straszna rzecz - nie dajmu mu wygrać.
Przepraszam, że taki offtop i to w dodatku bezczelnie babski, ale każda okazja do promowania takich akcji jest dobra ;).

orlando 

Wysłany: 2011-10-01, 12:39   

Rok temu też była taka akcja z różem w roli głównej :) Nawet był aukcje poświęcone piłkom z różowymi wstawkami, rękawicami itp. Akcja jak najbardziej godna naśladowania ;d

merctedess

Wysłany: 2011-10-01, 15:00   

[quote]Rok temu też była taka akcja z różem w roli głównej [/quote]

Jest tak co roku,nie tylko w tamtym :)

Bratt

Wysłany: 2011-10-02, 10:39   

[quote="merctedess"]
Jest tak co roku,nie tylko w tamtym :) [/quote]

I prawidłowo, że się takie akcje odbywają. Grunt to profilaktyka i uświadamianie. Mało tego uważam, zę u nas powinno się z takich zachowań brać przykład i na meczach choćby piłki kopanej też powinni takie elementy wprowadzać...

Co zaś tyczy się samego 4 tygodnia to odkrywczy nie będę. Czekam na Pathers vs Bears, który mam nadzieję uda mi sie obejrzeć na żywo za pośrdnictwem netu, KC vs Vikings, Pats vs Raiders - mam nadzieję, że 4 int , które przydarzyły się Brady'emu w zeszłym tyg już się nie powtórzą i w końcu Baltimore vs NYJ - który moim zdaniem zapowiada się niezwykle ciekawie.

kubusiek77 
Warsaw Spartans FAN

Wysłany: 2011-10-02, 16:26   

Eagles zawiedli oczekiwania chyba wszystkich...
Przynajmniej Packersi robią to co do nich należy :D

Simpson 

Wysłany: 2011-10-02, 16:44   

[quote="kubusiek77"]Przynajmniej Packersi robią to co do nich należy :D[/quote]
Jak dla mnie Packers to cały czas materiał na drużynę która ma ogromne możliwości i szanse na obronę Super Bowl. Robią swoje i na razie bez większego przemęczania się co pokazał mecz z Bears. Punktują każdego jak Kliczko choć obecnie bez nokautów :-D

merctedess

Wysłany: 2011-10-02, 17:16   

[quote]Jak dla mnie Packers to cały czas materiał na drużynę która ma ogromne możliwości i szanse na obronę Super Bowl. Robią swoje i na razie bez większego przemęczania się co pokazał mecz z Bears. [/quote]

Na terminarz też nie mają co narzekać,wydaje mi się że dopiero w okolicach grudnia zobaczymy Packers schodzących z boiska z przegraną.

kepic 

Wysłany: 2011-10-02, 22:06   

Wiem że mecz jeszce w toku ale jestem pod wrażeniem gry special teams Houston. Zablokowany FG tylko dzięki głupiej karze niezamieniony na TD. No i ten punt 60 jardowy punt na minutę do końca, coś pięknego.

Figrin

Wysłany: 2011-10-02, 22:32   

A to co zrobiło Dallas z Tony Romo na czele ;o prowadzili ile? 27-3? I przegrac taki mecz... nikomu nie kibicowale, a gdy Lions zdobyli touchdown na prowadzenie ok 2 min prze koncem sie zasmialem xd Nigdy Romo nie uznawałęm za dobrego QB dzisiaj to pokazał, że jest słaby... jego 3 starty przegrały mecz, szczególnie ta trzecia

orlando 

Wysłany: 2011-10-03, 01:21   

Powrót Detroit niesamowity i nadal są niepokonani xD Kto by się tego spodziewał xPP Natomiast oglądałem mecz Patriots-Raiders i przez pierwsze 20 minut szli cios za cios. Ale potem koszmarne błędy Campbella <2INT> no i przegrana 12 pkt. Zaskakująca też wygrana Kansas City nad Vikins, brawo :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi