Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-12-28, 20:13
NFL 14/15: Week 14
Autor Wiadomość
Greg 

Wysłany: 2014-12-05, 11:16   NFL 14/15: Week 14

To zaczynamy. Walka o po wkracza w decydującą fazę. Żarty się skończyły :)

Polecam zobaczyć 4 kwartę wczorajszego meczu, chociażby po to, żeby zobaczyć minę Garretta :lol:

kaliber

Wysłany: 2014-12-06, 00:01   

Akurat miny Garetta nie widziałem, skończyłem oglądać w 3 kwarcie jak już było pozamiatane, ile ten Demarco może razy biegać? Ile razy jest obijany a non stop daje rade, miał jakiś fumble w tym sezonie? Z tego co słyszałem Cowboys mają się określić na kogo postawić tag, RB czy WR Bryant, mentalnie Dez chyba ma dobre klepnięcie w drużynę, chyba na niego postawią.

charlie 

Wysłany: 2014-12-06, 04:46   

Polecam każdemu kto lubi czytać o krzyżykach i kółkach:

http://mmqb.si.com/2014/1...ffensive-minds/

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2014-12-06, 15:54   

kaliber napisał/a:
Akurat miny Garetta nie widziałem, skończyłem oglądać w 3 kwarcie jak już było pozamiatane, ile ten Demarco może razy biegać? Ile razy jest obijany a non stop daje rade, miał jakiś fumble w tym sezonie? Z tego co słyszałem Cowboys mają się określić na kogo postawić tag, RB czy WR Bryant, mentalnie Dez chyba ma dobre klepnięcie w drużynę, chyba na niego postawią.

Nie warto inwestować w RB. Tym bardziej w takiego, który do tej pory nie rozegrał ani jednego pełnego sezonu, a najlepiej zaczął grać wtedy kiedy mu się rookie kontrakt kończy. ;]

Za to w silnego, wysokiego WRa zawsze warto zainwestować. Ty bardziej, że Dez na początku wyczyniał jakieś cyrki, a z czasem nastąpiła poprawa. To znaczy, że mu zależy na karierze.

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-06, 16:41   

Silny, wysoki WR - taki jak Jordan Matthews! Mam rację kks :-D ?

Fly Eagles Fly!!! on the road to the victory!!!

Głęboko wierzę, że jutro rozszarpią te "mewy" z Seattle :-P ale łatwo nie będzie

Pozdrawiam znad morza

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-06, 18:10   

http://vimeo.com/113755170

fajne

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2014-12-06, 19:45   

PARLENAR napisał/a:
Silny, wysoki WR - taki jak Jordan Matthews! Mam rację kks :-D ?

Fly Eagles Fly!!! on the road to the victory!!!

Głęboko wierzę, że jutro rozszarpią te "mewy" z Seattle :-P ale łatwo nie będzie

Pozdrawiam znad morza

Nic poza miłością dla Matthewsa! Tylko na siłkę musi więcej pochodzić, żeby tak ładnie przepychać DBs jak Dez. ;-)

kaliber

Wysłany: 2014-12-07, 11:08   

Dzisiaj kolejna batalia w AFC North, Bengals-Steelers klasyk na Paul Brown, oczywiście mam nadzieje, że miejscowi podtrzymają serie i wygrają ale szanse oceniam na 51-49 tak więc wszystko może się wydarzyć. Wiele zależy od Daltona, oby nie było kolejnych głupot. Wygrana dzisiaj może dać już awans do PO, Ravens jadą do Miami a Browns mają Colts u siebie, coś mi się wydaje że przynajmniej jedna z tych ekip zaliczy wtopę. Tak więc GO Bengals! W innych parach mało ciekawych rzeczy poza Chiefs-Cardinals i Seahawks-Eagles. Zakładam wygraną Arizony a w meczu ostatnim stawiam na Seahawks, wygrali we Frisco teraz powtórzą w Philly.

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-07, 14:58   

Trzymam kciuki za Eagles. Zdaję sobie sprawę, że wygrać z Wilsonem i jego ekipą jest ogromnie ciężko ale może brak 12-go zawodnika z Seattle oraz wsparcie trybun Lincoln Financial Field pomoże zdominować Seahawks. Byłem we wrześniu na meczu przeciwko Rams w Filadelfii - siła trybun jest niesamowita. Tylko pozazdrościć.
Will see.
22.30 Kick off!!!!!!!!!!!!! :-D

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-07, 15:29   

Sorki, to był już październik.

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2014-12-08, 01:38   

Wiem, że dla 49ers sezon skończył się po porażce u siebie ze Seattle ale żeby poddać się aż tak, by przegrać z Oakland?

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-08, 18:24   

Brak mi słów na to co dzieje się z Niners. Żal patrzeć. Jestem ich fanem ale to co prezentują w tym sezonie to jakaś katastrofa.
Niestety, zarozumiały Sherman znowu górą. Grają niesamowicie i kto wie czy nie sięgną po tytuł drugi raz z rzędu.

bambosz 

Drużyna: Dallas Cowboys, Seahawks, Colts
Zawodnik: Andrew Luck, Russel Wilson
Wysłany: 2014-12-08, 19:02   

Z Green Bay Seattle gra u siebie czy na wyjeździe w play offach ? Od tego uzależniam swoje zdanie kto w finale, w AFC wydaje mi się, że Patriots mogą być praktycznie pewni wygrania dywizji, no chyba że Broncos albo Colts naprawdę będą mieć dzień konia.

PARLENAR 

Wysłany: 2014-12-08, 19:38   

na chwilę obecną GB grają u siebie
nie byłbym jednak taki pewny czy Kardynałki dowiozą pierwsze miejsce w Div

charlie 

Wysłany: 2014-12-08, 22:29   

W playoffach zwycięzcy dywizji rozstawiani są z numerami 1-4, dzikie karty 5-6.
Numerki są wiążące przez cały styczeń a gospodarzem meczu jest ZAWSZE drużyna wyżej rozstawiona.

I tak np zwycięzca NFC South będzie rozstawiony z czwórką (najsłabszy zwycięzca dywizji) ale swój pierwszy mecz rozegra na własnym boisku podejmując lepszego z pary WC (5. seed).

Tak jak pisze PARLENAR, wg stanu na dzisiaj Packers graliby u siebie z Seattle, chodź de facto ani jedni ani drudzy nie mogą być jeszcze pewni udziału w postseason.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi