Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-11-24, 20:10
NFL 14/15: Tydzień 11
Autor Wiadomość
kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2014-11-15, 20:40   NFL 14/15: Tydzień 11

Trzy zacięte mecze przed nami! Detroit - Arizona, Philadelphia - Green Bay i New England - Indianapolis.

Do boju Eagles! Do boju Sanchiz!

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2014-11-16, 15:57   

Ravens co prawda odpoczywają, ale i tak zasiąde przed tv, bo mecze zapowiadają się świetnie. O 19 polecę na raz Brown-Texans (coś czuję, że będzie naprawdę ostra fizyczna bitwa), Chiefs-Seahawks (tu musi się sporo dobrego dziać), Saint-Bengals (tu chyba skupię się najbardziej, bo zapowiada się bardzo ciekawie), Rams-Broncos (kolejna niespodzianka Rams?). Potem na pewno odpalę Packers-Eagles. Nie widziałem Packers w akcji od meczu otwarcia w Seattle, a ostatnio naprawdę grają ciekawy football. Cardinals-Lions - cóż rzadko oglądam te zespoły, ale też zerknę na drugiej połowie ekranu, choćby z racji bilansu obu drużyn.

kaliber

Wysłany: 2014-11-16, 18:40   

Bardzo interesująca kolejka. Kolejny ciężki mecz dla Bengals się szykuje. Mam nadzieje, że Dalton odrobi co zepsuł i powalczą aczkolwiek będzie ciężko o wygraną. Lions-Cardinals, czyżby kolejny winning drive w wykonaniu Stafforda? Może tak się wydarzyć, szanse oceniam po 50%. Patriots wygrają, podobnie Packers.

Ostry 

Wysłany: 2014-11-16, 19:16   

Czy tylko u mnie Gamepass nie działa? :shock: Wszystkie inne strony łącznie z NFL.com wydają się działać normalnie, a Gamepass sie nawet nie chce załadować do końca. :-?

czapski 

Wysłany: 2014-11-16, 19:21   

U mnie tez NIC na NFL Game Pass

rooted 

Wysłany: 2014-11-16, 19:24   

U mnie OK.

TD JJ Watt :) )

Ostry 

Wysłany: 2014-11-16, 19:39   

Już działa. Czyżby wszyscy Browns - Texans na początek?

Ostry 

Wysłany: 2014-11-16, 19:59   

Uwaga panowie, UPSET ALERT w St. Louis, Rams prowadzą z Broncos 10-0, mają piłkę a Shaun Hill gra NIESAMOWICIE. WOW

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2014-11-16, 20:06   

Broncos znów mają okres fatalnej gry. Ostatnio często im sie to przytrafia.

Watt jest tak napompowany po TD, ze 2 razy wpadł w puntera. Gdyby zrobił to ktoś inny, to pewnie miałby taki opier**** od trenera, że na boisku by się już nie pojawił.

charlie 

Wysłany: 2014-11-16, 21:12   

Masakra co gra dzisiaj Eli.

Jakimś cudem Giants ciągle w meczu.

kaliber

Wysłany: 2014-11-16, 21:25   

Cincinnati wrócili do formy z początku sezonu, zdecydowanie prowadzą w NO a tymczasem Browns w plecy ja na razie dobrze się to układa.

Ostry 

Wysłany: 2014-11-16, 21:57   

No i jest praktycznie po meczu, Broncos wyjadą na tarczy z Missouri. Hill ostygł w drugiej połówce, ale rewelacyjne zawody rozegrała obrona Rams (znowu!).

A za pół godziny cholernie ważny mecz z Eagles... GO PACK GO!

kks 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Dawkins!
Wysłany: 2014-11-16, 22:11   

Po świetnym meczu z obydwóch stron Kansas City wygrywa dzięki defensywie, która obroniła trzy fourth downs w końcówce.

@Ostry: Jedziemy z tymi ludźmi północy! ;-)

Ufek 

Drużyna: Atlanta Falcons
Wysłany: 2014-11-16, 22:16   

Kolejny mecz Falcons i kolejna końcówka przyprawiająca o migotanie przedsionków, chyba chcą wykończyć wszystkich swoich kibiców. Falcons w dywizji mają 4-0 , przy padaczce Saints , zwycięstwo w najsłabszej dywizji jest w zasięgu, kto by się spodziewał?

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-11-16, 22:25   

Jajcarska kolejka.

Manning miał cztery INTs, a mimo to Giants mieli cztery próby z szóstego jarda na zwycięstwo. Zabawne, że dwa przechwyty zaliczył rookie Borland, którego najsłabszą stroną jest pass defence (bo tacklerem może być najlepszym w Niners, jest jak samonaprowadzający się pocisk. Cel, pal, i kolejny running back gryzie piach. Niesamowite, że pomimo braku Bowmana i Willisa Niners dalej mają dominującą run defense). Strasznie obsysali sędziowie, puszczający dwukrotnie ewidentne intentional grounding Manninga.

Ładne zwycięstwo Kansas. Jest coraz bardziej prawdopodobne, że co najmniej jeden zespół z pary SF/Sea p-o obejrzy w telewizji. A przed sezonem byli obok Denver pewniakami.

Falcons, FALCONS na czele NFC South. Kto by pomyślał. Zastanawiam się, czy do wygrania NFC South nie wystarczy czasem bilans 6-10 :)

No i sensacja, rewelacja. Rams być może mają bilans 4-6, ale na ścianie powiesili skalpy Seahawks, Niners i Broncos. Zdaje się nie ma drugiej dywizji z takimi formacjami obronnymi jak NFC West. Cardinals wiadomo, Seahawks wiadomo, Niners wiadomo, no a Rams ograniczając Manninga do 1TD/2INT i QBRtg 75 - też wchodzą na najwyższą półkę.

PS Kilka tygodni temu toczyłem boje z fanami Giants. Pogniewali się na mnie za stwierdzenie, że NFC East to wewnęrzna sprawa Dallas i Filadelfii. Dalej ktoś uważa, że Giants to świetna drużyna, i że Manning to elitarny QB? :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi