|
Przesunięty przez: Lauri 2013-10-01, 22:28 |
Video na nfl.com nie działa |
Autor |
Wiadomość |
m6k3
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
|
Wysłany: 2013-10-01, 15:53 Video na nfl.com nie działa
|
|
|
Witam
Mam od 2 dni następujący problem nie ładują mi się filmy na nfl.com albo black screen albo kompletnie nic się nie wczytuję, albo wczytuję się po 10-15 minutach. Myślałem ze to wina cookies=wyczyściłem i dalej nic. No nic myśle przeglądarka się zepsuła przeszedłem z chroma na ff na którym oglądam nfl przez gamepassa no i niestety dalej nic black screen. Zreinstalowałem flasha=nic to samo, zreinstlowałem przeglądarki=nic to samo. W końcu zdenerwowany żeby nie powiedzieć wku... przeinstalowałem cały system i niestety dalej nic. Doinstalowałem Jave=żaden progres oprócz tego że w końcu mam Jave
Panowie ręce mi już opadają, szukam rozwiązań ale jak widać nic tu jeszcze nikomu nie pomogło. Żeby było śmiesznie jak na nfl.com wejdę w zakładkę video to filmy jako tako działają, działają też w fantasy gdy wejdę w higlightsy moich zawodników (tam opcje meczu), działają też wszystkie inne flashowe rzeczy tylko nie najważniejsze nfl. Działają nawet podlinkowane filmy z nfl na yahoo. Hmmm żeby było śmiesznie nie działa mi też depth chart, a w zakładce gamepass pisze że nie mam Flasha.
ktoś coś pomoże, bo kurde nie jestem w stanie oglądać wszystkich meczy. Dotychczas wyłapywałem wiele rzeczy z higlightsów a teraz za przeproszeniem gówienko...
Edit: zaktualizowałem sterowniki do grafiki...dalej nic |
|
|
|
 |
Lauri

|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|