Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Lauri
2013-10-01, 22:28
Video na nfl.com nie działa
Autor Wiadomość
m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
  Wysłany: 2013-10-01, 15:53   Video na nfl.com nie działa

Witam

Mam od 2 dni następujący problem nie ładują mi się filmy na nfl.com albo black screen albo kompletnie nic się nie wczytuję, albo wczytuję się po 10-15 minutach. Myślałem ze to wina cookies=wyczyściłem i dalej nic. No nic myśle przeglądarka się zepsuła przeszedłem z chroma na ff na którym oglądam nfl przez gamepassa no i niestety dalej nic black screen. Zreinstalowałem flasha=nic to samo, zreinstlowałem przeglądarki=nic to samo. W końcu zdenerwowany żeby nie powiedzieć wku... przeinstalowałem cały system i niestety dalej nic. Doinstalowałem Jave=żaden progres oprócz tego że w końcu mam Jave :)

Panowie ręce mi już opadają, szukam rozwiązań ale jak widać nic tu jeszcze nikomu nie pomogło. Żeby było śmiesznie jak na nfl.com wejdę w zakładkę video to filmy jako tako działają, działają też w fantasy gdy wejdę w higlightsy moich zawodników (tam opcje meczu), działają też wszystkie inne flashowe rzeczy tylko nie najważniejsze nfl. Działają nawet podlinkowane filmy z nfl na yahoo. Hmmm żeby było śmiesznie nie działa mi też depth chart, a w zakładce gamepass pisze że nie mam Flasha.

ktoś coś pomoże, bo kurde nie jestem w stanie oglądać wszystkich meczy. Dotychczas wyłapywałem wiele rzeczy z higlightsów a teraz za przeproszeniem gówienko...

Edit: zaktualizowałem sterowniki do grafiki...dalej nic

Lauri

Wysłany: 2013-10-01, 22:28   

Mógłbyś chociaż napisać nowy temat w odpowiednim dziale, a nie w pierwszym lepszym :roll:
tutaj masz odpowiedni temat od tego typu pytań

http://www.nfl24.pl/forum...p?t=27&start=15

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi