Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:13
NFL 12/13: Tydzień 15
Autor Wiadomość
maycj

Wysłany: 2012-12-18, 11:08   

[quote="damiansport1"]Skip Bayless napisał, że to był najbardziej patetyczny mecz QB w historii ligi.[/quote]
Raczej mu chodziło o to że mecz był żałosny, a nie patetyczny :)

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2012-12-18, 13:01   

Hej
Świetnie się stało że Jets przegrali , drugi sezon bez PO , czas na zmiany. Fatalna porażka Giants i teraz muszą wygrać dwa mecze a i tak mogą nie być pewni PO , szkoda ale po tym meczu chyba wszyscy muszą nabrać respektu do Atlanty tym bardziej że będą mieli przewagę boiska. Świetny mecz Patriots-49 ers , ale z drugiej strony bardzo dziwny , strat NE co nie miara , po raz kolejny Brady w niesamowitym gazie oj będą niebezpieczni w PO.

Co do całego sezonu to jak dla mnie chyba największe rozczarowanie to LIONS , a co do czarnego konia to zgoda że Seahawks na to chwilę szalenie grożni będą dla każdego.
Obstawiam że do PO nie awansują - Steelers i niestety Giants co mimo wszystko będzie dużą niespodzianką.

damiansport1 

Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
Wysłany: 2012-12-18, 13:16   

Giants jeśli by wygrali te dwa ostatnie mecze, z Baltimore i Eagles to myślę, że wejdą bo Redskins i Cowboys grają ze sobą w ostatniej kolejce.

Michal26
Administrator

Wysłany: 2012-12-18, 13:26   

Jeśli Redskins, Giants i Cowboys wygrają w przyszłym tygodniu swoje mecze, to wtedy mecz w week 17 pomiedzy Redskins a Cowboys zadecyduje o tym, kto wygra dywizję. W przypadku trzech druzyn na czele NFC East z bilansem 10-6, to Redskins wygrywają dywizje.

Jest szansa, że nawet trzy drużyny z tej dywizji wejdą do playoffów w takiej konfiguracji.

jasper 
SWATT Team

Wysłany: 2012-12-18, 21:17   

The New York Jets have named Greg McElroy the starting quarterback in place of Mark Sanchez for Sunday's game against the San Diego Chargers, the team announced Tuesday.

W końcu dobra decyzja Jets, ale już i tak za późno powinna szukać innych rozwiązań wcześniej.

fenriros

Wysłany: 2012-12-18, 21:27   

[quote="Michal26"]Jeśli Redskins, Giants i Cowboys wygrają w przyszłym tygodniu swoje mecze, to wtedy mecz w week 17 pomiedzy Redskins a Cowboys zadecyduje o tym, kto wygra dywizję. W przypadku trzech druzyn na czele NFC East z bilansem 10-6, to Redskins wygrywają dywizje.

Jest szansa, że nawet trzy drużyny z tej dywizji wejdą do playoffów w takiej konfiguracji.[/quote]

Dla mnie najbardziej fascynujące jest że Saints mogą sie jeszcze załapać!

Scenariusz :

Wygrywają oba ostatnie mecze, czyli Dallas i Carolina
Ny Giants, Vikingi i Chicago przegrywają oba
Dallas przegrywa w ostatniej kolejce z Redskins.
Rams nie mogą wygrać obu swoich spotkań.

Oczywiście to totalna fantastyka, ale pomyślcie ile znaczy jedno zwycięstwo w NFL o ile ten scenariusz wyglądałby inaczej, gdyby Saints nie dostali u siebie z Chiefs.

To tworzenia fanstastycznych scenariuszy wykorzystałem Playoff Machine

MikeHJ 

Wysłany: 2012-12-18, 21:33   

nie mogą wszystkie trzy (WSH, DAL, NYG) mieć bilansu 10-6 bo w ostatniej kolejce Skins grają z Cowgirls...

Giants mają przewagę tie-breakera nad Bears i Vikes, czyli jeżeli wygrają oba swoje mecze: z Ravens i Eagles to wchodzą jako wild card, zakładając że washington albo dallas wygra swoje mecze i tez bedzie miec 10-6 i wtedy to oni wygrają dywizję bo mają nad Giants przewagę tie-breakera ze względu na lepszy bilans w dywizji

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2012-12-18, 21:54   

Pomimo całej mojej sympatii dla Giants, uważam, że największe szanse na awans do playoff mają obecnie w tej dywizji Redskins. Grają z Eagles, następnie z Cowboys. Myślę, że oba mecze mogą wygrać. Giants za tydzień czeka spotkanie w Baltimore, a więc przeciwnik niełatwy. Cowboys zagrają z Saints, którzy na pewno meczu łatwo nie oddadzą. Tak czy inaczej szykują się dwie fantastyczne kolejki i dużo emocji!

MikeHJ 

Wysłany: 2012-12-18, 22:04   

tak jak G-men lubią najbardziej - pod ścianą! win and you're in!

tylko kontuzji za dużo. Nicks nie jest sobą, brak Phillipsa i Amukamary z tyłu mocno przeszkadza

QQ

Wysłany: 2012-12-19, 07:55   

[quote="fenriros"]To tworzenia fanstastycznych scenariuszy wykorzystałem Playoff Machine[/quote]
Świetny pomysł z tą maszynką. Faktycznie sytuacja ciekawa. Zastanawiam się czy walka na dołach tabel o miejsca w Drafcie nie wypaczy najbliższej niedzieli. Niektóre zwycięstwa są raczej oczywiste i część właścicieli może położyć mocniejszy nacisk na "przyszłość". Drużyny z awansem także mogą potraktować weekend ulgowo z nastawieniem na finał.
Niedziela cudów ???

kaliber

Wysłany: 2012-12-19, 10:11   

Dallas dwa razy z rzędu wygrali na styk, jeśli jednak zagrają w stylu z ostatniego meczu o wynik pojedynku z Saints jestem spokojny. Wtedy staną przed szansą bezpośredniego starcia z Redskins o awans. W AFC za tydzień mecz o ostatnie wolne miejsce, kto wygra w Pittsburghu ten awansuje.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi