Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz 2014-10-30, 14:13 |
NFL 12/13: Tydzień 15 |
Autor |
Wiadomość |
maycj
|
Wysłany: 2012-12-18, 11:08
|
|
|
[quote="damiansport1"]Skip Bayless napisał, że to był najbardziej patetyczny mecz QB w historii ligi.[/quote]
Raczej mu chodziło o to że mecz był żałosny, a nie patetyczny |
|
|
|
 |
michu_bronx
Jets & Giants
Wiek: 44 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 139 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 2012-12-18, 13:01
|
|
|
Hej
Świetnie się stało że Jets przegrali , drugi sezon bez PO , czas na zmiany. Fatalna porażka Giants i teraz muszą wygrać dwa mecze a i tak mogą nie być pewni PO , szkoda ale po tym meczu chyba wszyscy muszą nabrać respektu do Atlanty tym bardziej że będą mieli przewagę boiska. Świetny mecz Patriots-49 ers , ale z drugiej strony bardzo dziwny , strat NE co nie miara , po raz kolejny Brady w niesamowitym gazie oj będą niebezpieczni w PO.
Co do całego sezonu to jak dla mnie chyba największe rozczarowanie to LIONS , a co do czarnego konia to zgoda że Seahawks na to chwilę szalenie grożni będą dla każdego.
Obstawiam że do PO nie awansują - Steelers i niestety Giants co mimo wszystko będzie dużą niespodzianką. |
|
 |
damiansport1
Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
|
Wysłany: 2012-12-18, 13:16
|
|
|
Giants jeśli by wygrali te dwa ostatnie mecze, z Baltimore i Eagles to myślę, że wejdą bo Redskins i Cowboys grają ze sobą w ostatniej kolejce. |
|
|
|
 |
Michal26
Administrator

|
Wysłany: 2012-12-18, 13:26
|
|
|
Jeśli Redskins, Giants i Cowboys wygrają w przyszłym tygodniu swoje mecze, to wtedy mecz w week 17 pomiedzy Redskins a Cowboys zadecyduje o tym, kto wygra dywizję. W przypadku trzech druzyn na czele NFC East z bilansem 10-6, to Redskins wygrywają dywizje.
Jest szansa, że nawet trzy drużyny z tej dywizji wejdą do playoffów w takiej konfiguracji. |
_________________ http://twitter.com/mgutka26 |
|
|
|
 |
jasper
SWATT Team

|
Wysłany: 2012-12-18, 21:17
|
|
|
The New York Jets have named Greg McElroy the starting quarterback in place of Mark Sanchez for Sunday's game against the San Diego Chargers, the team announced Tuesday.
W końcu dobra decyzja Jets, ale już i tak za późno powinna szukać innych rozwiązań wcześniej. |
|
|
|
 |
fenriros
|
Wysłany: 2012-12-18, 21:27
|
|
|
[quote="Michal26"]Jeśli Redskins, Giants i Cowboys wygrają w przyszłym tygodniu swoje mecze, to wtedy mecz w week 17 pomiedzy Redskins a Cowboys zadecyduje o tym, kto wygra dywizję. W przypadku trzech druzyn na czele NFC East z bilansem 10-6, to Redskins wygrywają dywizje.
Jest szansa, że nawet trzy drużyny z tej dywizji wejdą do playoffów w takiej konfiguracji.[/quote]
Dla mnie najbardziej fascynujące jest że Saints mogą sie jeszcze załapać!
Scenariusz :
Wygrywają oba ostatnie mecze, czyli Dallas i Carolina
Ny Giants, Vikingi i Chicago przegrywają oba
Dallas przegrywa w ostatniej kolejce z Redskins.
Rams nie mogą wygrać obu swoich spotkań.
Oczywiście to totalna fantastyka, ale pomyślcie ile znaczy jedno zwycięstwo w NFL o ile ten scenariusz wyglądałby inaczej, gdyby Saints nie dostali u siebie z Chiefs.
To tworzenia fanstastycznych scenariuszy wykorzystałem Playoff Machine |
_________________ Twitter |
|
|
|
 |
MikeHJ

Wiek: 47 Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 28 Skąd: Rzeszów, PKR
|
Wysłany: 2012-12-18, 21:33
|
|
|
nie mogą wszystkie trzy (WSH, DAL, NYG) mieć bilansu 10-6 bo w ostatniej kolejce Skins grają z Cowgirls...
Giants mają przewagę tie-breakera nad Bears i Vikes, czyli jeżeli wygrają oba swoje mecze: z Ravens i Eagles to wchodzą jako wild card, zakładając że washington albo dallas wygra swoje mecze i tez bedzie miec 10-6 i wtedy to oni wygrają dywizję bo mają nad Giants przewagę tie-breakera ze względu na lepszy bilans w dywizji |
|
|
|
 |
Bart3k

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
|
Wysłany: 2012-12-18, 21:54
|
|
|
Pomimo całej mojej sympatii dla Giants, uważam, że największe szanse na awans do playoff mają obecnie w tej dywizji Redskins. Grają z Eagles, następnie z Cowboys. Myślę, że oba mecze mogą wygrać. Giants za tydzień czeka spotkanie w Baltimore, a więc przeciwnik niełatwy. Cowboys zagrają z Saints, którzy na pewno meczu łatwo nie oddadzą. Tak czy inaczej szykują się dwie fantastyczne kolejki i dużo emocji! |
|
|
|
 |
MikeHJ

Wiek: 47 Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 28 Skąd: Rzeszów, PKR
|
Wysłany: 2012-12-18, 22:04
|
|
|
tak jak G-men lubią najbardziej - pod ścianą! win and you're in!
tylko kontuzji za dużo. Nicks nie jest sobą, brak Phillipsa i Amukamary z tyłu mocno przeszkadza |
|
|
|
 |
QQ

|
Wysłany: 2012-12-19, 07:55
|
|
|
[quote="fenriros"]To tworzenia fanstastycznych scenariuszy wykorzystałem Playoff Machine[/quote]
Świetny pomysł z tą maszynką. Faktycznie sytuacja ciekawa. Zastanawiam się czy walka na dołach tabel o miejsca w Drafcie nie wypaczy najbliższej niedzieli. Niektóre zwycięstwa są raczej oczywiste i część właścicieli może położyć mocniejszy nacisk na "przyszłość". Drużyny z awansem także mogą potraktować weekend ulgowo z nastawieniem na finał.
Niedziela cudów ??? |
|
|
|
 |
kaliber
|
Wysłany: 2012-12-19, 10:11
|
|
|
Dallas dwa razy z rzędu wygrali na styk, jeśli jednak zagrają w stylu z ostatniego meczu o wynik pojedynku z Saints jestem spokojny. Wtedy staną przed szansą bezpośredniego starcia z Redskins o awans. W AFC za tydzień mecz o ostatnie wolne miejsce, kto wygra w Pittsburghu ten awansuje. |
_________________ welcome to the jungle |
|
|
|
 |
|