NFL Fantasy 2014 |
Autor |
Wiadomość |
danp

|
Wysłany: 2014-12-29, 18:10
|
|
|
Graty dla medalistow MP, za nami kolejny sezon, kiedy to zlecialo??? |
|
|
|
 |
Luka

Wiek: 46 Dołączył: 18 Cze 2012 Posty: 191 Skąd: Chicago, IL
|
Wysłany: 2014-12-29, 22:37
|
|
|
Szybka aktualizacja z wynikami ostatniej kolejki w Lidze A.
Kwestia tytulu rozstrzygnela sie w bezposrednim starciu miedzy BUNIA i SILVER PIGS. Zaraz wrzuce obrazek ze skladami obu druzyn.
upload an image |
_________________ www.fb.com/fantasyfootballpolska
 |
|
|
|
 |
Luka

|
|
|
|
 |
WaltJones

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
|
Wysłany: 2014-12-30, 10:29
|
|
|
Liga C - Week 17 i klasyfikacja końcowa
 |
|
|
|
 |
kepic

Wiek: 42 Dołączył: 03 Wrz 2011 Posty: 190 Skąd: Nowy Sącz
|
Wysłany: 2014-12-30, 12:01
|
|
|
Liga B - Week 17
Gratulacje dla Phillies i D.F. Desperados
 |
|
 |
bunia
|
Wysłany: 2014-12-30, 15:56
|
|
|
Dzięki za kolejny sezon. Widać że liga A i B są mega wyrównane i nikt nie odpuszcza. Bardzo proszę komiszow poszczególnych lig aby ustawienia były skopiowane z ligi A bo wtedy można porównać swój wynik na tle niższych lig. |
|
|
|
 |
czapski

|
Wysłany: 2014-12-30, 20:57
|
|
|
A o to koniec Ligi D.
Najlepsza dwójka zasłużona, zwłaszcza zwycięzca ligi, który przed ostatnią kolejką miał bilans 15-1!!! Jako że menadżerem jest rooted, to obala moją tezę o przypadkowości wyników FF ;)
Behemotów do zwycięstwa doprowadzili: DeMarco Murray, Emmanuel Sanders oraz Russel Wilson. I Dont Care postawiło na częste zmiany, tylko kicker rozegał 16 spotkań, a 3 zawodników więcej niż 9 (Brady, Calvin Johnson, Julio Jones). Menadżerowi na pewno nie zaszkodziło wyłowienie Odella Beckhama Jra i CJ Andersona. |
|
 |
WaltJones

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
|
Wysłany: 2014-12-31, 00:19
|
|
|
czapski napisał/a: | Menadżerowi na pewno nie zaszkodziło wyłowienie Odella Beckhama Jra i CJ Andersona |
Ojj tak. Gdyby nie ci dwaj, być może nie byłbym dzisiaj mistrzem Ligi C ;) Teraz widzę, że nie tylko mi udało się wyłowić ich obu do jednej drużyny.
BTW Andersona ściągnąłem też do wieloletniej co pomogło mi w wielu meczach w tym także w fazie Play-off. Świetny grajek. |
|
|
|
 |
czapski

|
Wysłany: 2014-12-31, 01:27
|
|
|
WaltJones napisał/a: | czapski napisał/a: | Menadżerowi na pewno nie zaszkodziło wyłowienie Odella Beckhama Jra i CJ Andersona |
Ojj tak. Gdyby nie ci dwaj, być może nie byłbym dzisiaj mistrzem Ligi C ;) Teraz widzę, że nie tylko mi udało się wyłowić ich obu do jednej drużyny.
BTW Andersona ściągnąłem też do wieloletniej co pomogło mi w wielu meczach w tym także w fazie Play-off. Świetny grajek. |
Wylałbym tu jakieś swoje frustracje gdyby nie to, że wydraftowałem Odella w Wieloletniej ;) Bez niego nie byłoby na pewno top4. |
|
 |
Rosiu
|
Wysłany: 2014-12-31, 08:58
|
|
|
No to co, pora na NFL.com Playoff Challenge?
http://playoffchallenge.f...om/group/220214
Jakby zapytał o hasło, to dla niepoznaki brzmi ono
Polska
Zapraszam, nie odpuszczać, przy takim powodzeniu lig na Jahu liczę na jakieś 20-30 osób |
|
|
|
 |
Delfin

Drużyna: Miami Dolphins
Zawodnik: Dan Marino, Aaron Rodgers
|
Wysłany: 2014-12-31, 17:30
|
|
|
Ligę E3 zdominowały 2 zespoły: Dynamo Zgierz i Staszów Coyotes. Do ostatniej kolejki ważyły się losy mistrzostwa, które ostatecznie wędruje do pięknego miasta Zgierz. Dziękuję wszystkim zawodnikom za zaangażowanie i przednią zabawę
Tymczasem forumowiczom życzę najlepszych futbolowych przeżyć w nowym 2015 roku |
|
 |
Luka

|
Wysłany: 2015-01-01, 21:24
|
|
|
Ciagle czekam na ostateczne tabele w Ligach E1 i E4. Jesli sa na tym forum osoby, ktore graly w ktorejs z tych lig, prosze bardzo o przyslanie mi ostatecznej tabeli oraz listy emaili wszystkich graczy na lukaszdudka@gmail.com . Wystarcza zwykle zrzuty ekranu.
Jeszcze jedna wazna sprawa:
zmiany w przepisach przeglosowane w tym sezonie przez graczy w Lidze A, ktore zostana wprowadzone w zycie w przyszlorocznych rozgrywkach to:
1. Zmiana Punktacji za FUMBLE: Fumble = -1, FUMBLE LOST = -1
2. Dopuszczenie mozliwosci wymiany DRAFT PICKS po ustaleniu kolejnosci draftu i przed jego rozpoczeciem
3. Dopuszczenie mozliwosci wymiany zawodnikow za FAAB$$$
Punkty 2 i 3 wejda w zycie tylko jesli Yahoo! dopusci takie mozliwosci. |
 |
|
|
|
 |
Luka

|
Wysłany: 2015-01-02, 17:40
|
|
|
Panowie,
mam juz wszystkie tabele wszystkich 8 lig grajacyhc w systemie MIstrzostw Polski 2014.
Bardzo dziekuje wszystrki, ktorzy przeslali mi ostateczne tabele i emaile uczestnikow.
Mistrzem Polski został: THE SILVER PIGS
GRATULACJE!!!
Ponizej tabele wszystkich lig. Na zielono zostały zaznaczone drużyny, które wywalczyły awans do wyższej klasy rozgrywkowej. Na czerwono - drużyny, które spadają niżej.
image hosting free
Mieliśmy w tym roku 4 równorzędne Ligi E.
Do Ligi D awansują bezpośrednio dwie najlepsze drużyny - Zwycięzcy Ligi E1 i E4. Pozostałe ekipy zostały sklasyfikowane w dodatkowej tabelce uwzględniającej po pierwsze bilans zwycięstw i porażek w sezonie 2014, po drugie - liczbę zdobytych punktów.
Na podstawie tej tabelki, drużyny grające w tym roku w Ligach E zostaną podzielone na Ligi E, F, G oraz H.
Dodatkowa tabelka uczestników Ligi E tutaj:
free image hosting
W przyszłym sezonie Ligi A - H będą wyglądały następująco:
adult image
W powyższej tabelce obok nazwy druzyny jest jeszcze numer, ktory okresla z ktorym numerem określony gracz będzie wybierał numer, jaki będzie miał w drafcie. 1 wybiera swoje miejsce jako pierwszy, 12 - jako ostatni.
To oczywiśćie wariant optimum, jeśli zgloszą się do rywalizacji wszyscy gracze z sezonu 2014.
Jest jeszcze casus Dawkins Army - manager tej druzyny za pozno zglosil sie do tegorocznych rozgrywek i stracił swoje miejsce w Lidze C. Rozegrał z nami cały sezon w lidze E3, a w sezonie 2015 otrzyma najwyższą Dziką Kartę - miejsce po zawodniku, który zrezygnuje lub nie zgłosi się go gry. Oczywiście Dawkins Army może trafić co najwyżej do Ligi C.
Sezon 2015 wystartuje na początku czerwca 2015.
Wtedy zostaną założone wszystkie ligi i rozesłane zaproszenia.
Wszyscy zawodnicy będą musieli zgłosić się do swoich lig do końca lipca. Myślę, że 2 miesiące na reakcję w zupełności wystarczy. Spóźnialscy będą umieszczani w najniższej lidze.
Od 1 sierpnia zaczniemy przesuwanie drużyn, tak żeby każda liga liczyła po 12 zespołów.
Po skompletowaniu składów lig, zostanie ropzpoczęty proces ustalania kolejności draftów.
Jeszcze raz gratuluję THE SILVER PIGS wywalczenia tytułu mistrzowskiego, oraz dziękuję wszystkim 96 graczom rywalizującym w sezonie 2014. |
 |
|
|
|
 |
Bart3k

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
|
Wysłany: 2015-01-03, 22:20
|
|
|
Nieźle ogarnięte Luka myślę, że należą Ci się szczere podziękowania za prowadzenie tego wszystkiego i poświęcenie swojego czasu |
|
 |
|