Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-11-19, 14:35
NFL 14/15: Tydzień 10
Autor Wiadomość
rooted 

Wysłany: 2014-11-06, 19:58   NFL 14/15: Tydzień 10

Tydzień 10 czas zacząć - na przystawkę wyjątkowo ciekawie zapowiadająca się Battle of Ohio.

Z innych bieżących newsów - fajna wiadomość dla kibiców Bills, Jets i Chiefs aby zobaczyć ulubione drużyny w akcji na żywo na Wembley (oraz Jags, Dolphins i Lions którzy będą grać jako gospodarze, ale oni już grali w UK...). Więcej --> http://www.nfl.com/news/s...l-series-lineup

krisow 

Wysłany: 2014-11-07, 11:03   

Wynik z dzisiejszej nocy chyba jednak niespodzianka, a już na pewno rozmiary. Niestety Andy Dalton ma czasem takie mecze jak dzisiaj. Słowa uznania dla obrony Browns, chyba wreszcie mają jakąś sensowną drużynę w tym roku.

kaliber

Wysłany: 2014-11-07, 11:33   

Miałem zarwać pół nocy dla tego meczu i dobrze, że tego nie zrobiłem. Dalton niestety jest chimeryczny, porażka boli bo z rywalem i to u siebie, kazda passa się kiedyś kończy. Bengals muszą się wziąć co roboty bo play offy uciekną.

rooted 

Wysłany: 2014-11-09, 18:42   

Z opóźnieniem ogarnąłem mecz Browns vs Bengals i Dalton faktycznie zagrał koszmarnie i tak słabo grającego QB Cincy jeszcze nie widziałem. Z niewytłumaczalnych dla mnie przyczyn Bengals bardzo wcześnie przestali też grać dołem (a Browns przecież są jedną z tych drużyn które w tym elemencie obrony są najsłabsze).

Bardziej natomiast ciekawią mnie po tym meczu Browns, którzy praktycznie od początku sezonu w ofensywie grają mniej więcej to samo (run, run, play-action pass, run, pass, run, play action-pass, run... i tak dalej) - prosto ale skutecznie. Defensywa zaczęła też jakoś funkcjonować i oto proszę... Bilans 6-3 i pierwszy raz od dawna mecze w Cleveland w grudniu będą miały jakieś znaczenie. Zdziwię się mimo wszystko jak wejdą do playoffów w tym roku...

Plan na wieczór: Jets - Steelers, potem mecz w Seattle. Jutro wolne.

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2014-11-09, 18:49   

Jako, że i ja mam jutro wolne, to szykuje się niezwykle pasjonująca nocka z NFL. Pats pauzują, Eagles dopiero grają w poniedziałek, tak więc wybrałem nastepujce dania z menu - San Fran vs Saints, a potem Rams vs Cardinals.

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-11-09, 21:28   

Nie zazdroszczę kibicom Steelers. Pełna schiza.

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2014-11-09, 22:13   

Ale jazda w Nowym Orleanie :) ) zapowiada się dogrywka, ale na 44 sekundy przed końcem nie można niczego przesądzać. Wiele się już wydarzyło w tym meczu :) ) Było blisko :) Pass interference i mamy dogrywkę. Fantastyczne spotkanie. W drugiej połowie 49's nie byli w stanie nic zrobić w ofensywie. Ahahaha fajna reakcja Harbaugh'a na TD w ostatniej akcji.

Ostry 

Wysłany: 2014-11-09, 22:24   

No nie wierze w to k.... #(!)%)(%&(!#) TRZECI TYDZIEŃ Z RZĘDU LIONS TAKI FART :[ Zaczynam się oswajać z faktem że dywizja w tym roku może być nie dla nas, trzeba dzisiaj wygrać z Bears!

TRad 

Wysłany: 2014-11-09, 23:11   

Ofensywa Niners znowu zagrała kichę. 14/32 to katastrofa.

Mecz wygrała obrona. Wymusiła 3 TO, a i tak bilans TO +2 wystarczył ledwo na remis po 60 minutach.

W dodatku Niners grali dwoma rezerwowymi ILB, a na ROLB nawet pierwszy rezerwowy (Skuta) nie wystąpił! Że przy takich brakach kadrowych obrona SF utrzymuje Niners w grze w każdym meczu (nie licząc Denver), to cud boski i skrzypce. Jeżeli Fangio nie dostanie w offseason oferty HC, to nie ma sprawiedliwości na tym świecie. Dysproporcja relacji efektów do oczekiwań w przypadku ofensywy i defensywy Niners poraża.

Z innych ciekawostek: Crabtree oczekiwał przed sezonem kontraktu może nie na miarę Johnsona, ale niedaleko z tyłu. Dotychczasowy przebieg sezonu każe o tym zapomnieć. Odważyłym sie bronić tezy, że Crabtree jest trzecim najlepszym WR Niners - po Boldinia i Johnsonie.

LOL. Ian Williams, starter NT, "small fracture of tibia ot fibula".

Ostry 

Wysłany: 2014-11-09, 23:54   

Raiders zgłaszają mocną kandydaturę do C'mon Man: Carr podaje do zawodnika linii, ten nie bardzo wie co zrobić z tematem więc... gubi piłkę na rzecz Broncos :lol: :lol: :lol: Komedyja totalna

TRad 

Wysłany: 2014-11-10, 00:15   

Rams i Giants nieoczekiwanie mocno stawiają opór Cardinals i Seahawks. Oczywiście im kibicuję :)

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2014-11-10, 00:59   

Beast Mode x4!

Najważniejszy drive meczu, Seahawks fumblują dwa razy, i tyleż samo razy odzyskują piłkę...

Ostry 

Wysłany: 2014-11-10, 00:59   

Giants ten mecz dzisiaj przegrają i będą mieli czego żałować. Mieli dwa fumble do zgranięcia, a zamiast tego tracą kolejny TD i mecz im odjeżdża. Lynch wybiegał dziś Al Bundy Hattrick ;)

W Glendale także już po meczu, było ciasno, było ciasno, aż nagle...nie było. Brawka dla Stantona, który wszedł za kontuzjowanego Palmera i odpalił petardę na wagę zwycięstwa. Dwa defensywne TD definitywnie załatwiają sprawę (ależ przechwyt Petersona, niesamowite) Pozostaje czekać na wisienkę wieczoru. Go Pack Go!

charlie 

Wysłany: 2014-11-10, 01:31   

W zgodzie z tym co pisałem wcześniej, kolejna porażka przybliża do wysokiego wyboru w drafcie.

GMen i tak wyglądali dzisiaj nieźle przez 3 kwarty, grając trzecim składem w defensywie, bez podstawowego RB, najbardziej znanego WR i drugiego najlepiej opłacanego linemana.

Russel Wilson wciąż nie przegrał meczu, grając przeciwko QB, który na palcu ma pierścień (-ie) za wygraną w SB.

Formalnie...
http://www.youtube.com/watch?v=KHyr4HJCc14

Ostry 

Wysłany: 2014-11-10, 01:35   

charlie napisał/a:
Russel Wilson wciąż nie przegrał meczu, grając przeciwko QB, który na palcu ma pierścień (-ie) za wygraną w SB.

Formalnie...

Jeszcze długie lata miną zanim wyrzucę z pamięci niesmak po tym meczu, okradziono nas z wygranej i jeszcze do tego Carroll skaczący po boisku jak małpa i opowiadający na prasówce farmazony jak to jest dumny ze swoich graczy... bleh.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi