Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
NCAA - temat ogólny
Autor Wiadomość
Maurycy1988PL 
Plantator Bawełny

Drużyna: PHI Eagles , SD Chargers
Wysłany: 2014-09-20, 13:44   

James Winston zawieszony na cały mecz z Clemson , jak sądzicie czy FSU spadnie jutro z #1 czy utrzymają się jako jeden z pretendentów do PlayOffs ?

lukascash 
lukascash

Drużyna: 49ers
Zawodnik: Randy Moss
Wysłany: 2014-09-20, 15:00   

wg mnie FSU jeszcze przed sezonem skazane było na jakiś spadek formy. Mecz z Ok State już pokazał, że łatwo nie będzie i ta drużyna nie ma takiego dominatora jak ta sprzed roku. Obejrzałem sobie dzisiaj Clemson @ Georgia i Clemson nie było skazane na pożarcie nawet gdyby Winston grał. A skoro nie gra, to szansa na strącenie FSU znacznie większa. Nie ma opcji zeby spadli poza topke jesli wygraja. Ryzyko jest tylko w przypadku pregranej.

East Lansing 

Wysłany: 2014-10-03, 15:52   

Oregon przegrał wczoraj u siebie z Arizoną :O
Niby Arizona miała 4-0, ale poza Cal'em (który wcale taki kiepski nie jest, jak miał być) to raczej były sparingi. Niezły szok ogólnie. Ciekawe czego w takim razie można spodziewąć się dalej po Wildcats? Ranking? Walka o tytuł PAC12?. Za tydzień weryfikacja u siebie z USC...

adsmttro123 

Drużyna: Green Bay Packers i New England Patriots
Zawodnik: Aaron Rodgers i Tre Mason
Wysłany: 2014-10-03, 17:54   

Fajny meczyk byl w Oregon. Trzymal w emocjach do konca. O wyniku zawazyl uklon Washingtona. Sedzia wskazal jeszcze raz 1&goal. Wie ktos dlaczego go ukarali? Przeciez uklon to nic zlego.

Hildek 

Wysłany: 2014-10-04, 15:22   

Panowie, jestem fanem NFL, jednak przestało mi to wystarczać. W rozgrywkach NCAA nie orientuje się zbyt mocno, ot, znam po prostu najważniejsze drużyny. Pytam się , jakie mecze byście polecali dzisiejszej kolejki?

adsmttro123 

Drużyna: Green Bay Packers i New England Patriots
Zawodnik: Aaron Rodgers i Tre Mason
Wysłany: 2014-10-04, 17:48   

Dzisiaj hity to :
18 Texas A&M-Missisipi St
21:30 Ole Miss-Alabama
21:30 Stanford-Notre Dame
01:00 Lsu - Auburn
02:00 Michigan St-Nebraska

Wszystkie te druzyny sa z Top 25.

Maurycy1988PL 
Plantator Bawełny

Wysłany: 2014-10-04, 18:38   

Jeszcze można dodać do powyższych spotkanie Oklahomy z TCU z 21:30

Hildek 

Wysłany: 2014-10-04, 23:10   

Dzięki chłopaki :) Biorę się za LSU

Maurycy1988PL 
Plantator Bawełny

Wysłany: 2014-10-05, 14:11   

Porządna noc cudów się działa ostatniej nocy.
I Jak co roku SEC West wymorduje się miedzy sobą przed Postseason tj. ekipy Auburn , Ole Miss i Miss State.

ph11 

Drużyna: NY Giants / Florida Gators
Zawodnik: Percy Harvin
Wysłany: 2014-10-23, 15:23   

Jak to jest możliwe, że Florida od czasu Tebow nie ma żadnego QB na poziomie? Driskel, delikatnie mówiąc, nigdy nie wzbudzał mojego zaufania, ale to, co robi w tym sezonie, to jest tragikomedia. Od przyszłego meczu zastępuje go Harris, który pokazuje trochę więcej 'playmaking skills', ale czy to jest rozwiązanie na dłuższą metę? Ten sezon jest już praktycznie stracony, więc trzeba go porządnie przetestować. Muschamp i tak pewnie nie zostanie, więc liczę, że nowy trener znajdzie QB, który pozwoli tej drużynie na walkę przynajmniej w SEC East.

Przy okazji witam forumowiczów, to mój pierwszy post.

East Lansing 

Wysłany: 2014-10-24, 12:21   

Ten mecz z Mizzou to jednak niezły blamaż. Gdyby Tigers nie odpuścili w końcówce mogłoby być do zera. Pomyśleć, że tydzień wcześniej Missouri nie zdobyło u siebie nawet punktu z Georgią...
W meczu z Alabamą, pomimo porażki, Floryda prezentowała się naprawdę nieźle, szczególnie na początku. 6-6 to chyba max co mogą wyciągnąć w tym roku, co i tak byłoby poprawą w porównaniu z 2013. Ale w Gainesville apetyty są duuużo wieksze...

SteelersPirates 

Wysłany: 2015-01-02, 10:46   

Pozwolę sobie odkurzyć troszeczkę ten temat bo zaczęły się PO w NCAA. No i mamy pierwszą niespodziankę, Ohio wygrywa z Crimson Tide. Liczyłem bardziej na Oregon - Alabama, ale bardzo podoba mi się postawa Ohio, choć w starciu z Mariotą nie wróżę im wielkich szans. Swoją drogą, miałem przyjemność oglądać również pierwszy półfinał i Mariota to dla mnie murowany kandydat na pierwszy pick w drafcie. Będę zszokowany jeśli Titans wybiorą inaczej bądź dokonają wymiany. Z drugiej strony Winston, który nigdy nie darzyłem sympatią, ale chłopak też robi dobre wrażenie (gorzej z jego pozaboiskowymi wygibasami).

bambosz 

Drużyna: Dallas Cowboys, Seahawks, Colts
Zawodnik: Andrew Luck, Russel Wilson
Wysłany: 2015-01-02, 17:09   

czytałem gdzieś analize, że pomimo porażki FSU to Winston zrobił o wiele większe wrażenie na skautach NFL a dobra gra Marioty to w dużej mierze zasługa systemu w jakim przyszło mu grać, i btw kolego wyżej do Bucs mają 1 pick więc dlaczego przyszło Ci na myśl że to Titans mają wybrać inaczej ?

krisow 

Wysłany: 2015-01-13, 09:26   

Mamy po finale NCAA i cóż można powiedzieć... Ezekiel Elliott 246YD i 4TD czyli beast mode :) Do 4 kwarty mecz wyrównany, potem Ohio State odjechało.

lodzermensch

Wysłany: 2015-04-14, 15:19   

Dzisiaj przypadkiem włączylem vipleague i widzę, że w rozkładówce na najbliższe tygodnie jest coś takiego jak "spring game" poszczególnych uniwersytetów. Dobrze rozumiem że to są gry potencjalnych rekrutów do drużyn?

Odpowiedz do tematu