Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:14
NFL 13/14: Tydzień 17
Autor Wiadomość
krisow 

Wysłany: 2013-12-29, 10:49   NFL 13/14: Tydzień 17

Dzisiaj wieczorem rozstrzygnie się sezon zasadniczy. Mecze o "coś" będą przypominały już rozgrywki play-off, czyli walka do upadłego. Ja oczywiście trzymam kciuki za Panthers aby zapewnili sobie bye-week. Najciekawsze będą mecze Green Bay w Chicago i Philadelfii w Dallas (to już praktycznie mecze postseason, kto wygrywa gra dalej ;)).

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2013-12-29, 16:23   

No zapowiada się bardzo ciekawa kolejka. Najważniejsze dla mnie aby Pats spokojnie wygrali z Bills i zapewnili sobie przynajmniej 2-gie miejsce. Po cichu liczę na cud w meczu Raiders-Denver!
Chciałbym aby Miami awansowało do PO i myślę,że chyba tak się stanie. Jeśli nie to mój typ to Chargers.
Z drugiej strony drabinki PO mam nadzieję na porażkę Panthers i pierwsze miejsce w dywizji dla Saints. Kurde po raz pierwszy muszę być za tym aby BUCS nie wygrali :(
na Deser dwa najciekawsze mecze PACKERS-Bears i Eagles-Cowboys.
W pierwszym nie ma żadnych wątpliwości, że muszą wygrać PACKS. Wraca Rodgers bez którego utrzymali się "na powierzchni" musi być dobrze!!GO PACKS GO!
Eagles-Dallas hmmm tu niby faworyt jest jeden, ale ja bym nie skreślał Kowbojów. Może być różnie. Mimo wszystkie bardziej chyba życzę PO Orłom.

ps. a tak wogóle to spodziewam się jakiejś mega niespodzianki, czyli coś w rodzaju Arizona lub Steelers w PO

krisow 

Wysłany: 2013-12-29, 22:16   

I już szybko po pierwszych grach w AFC zostało San Diego lub Pittsburgh. Miami koncertowo przegrali w końcówce sezonu swój awans, a pokonali NE i wydawało się, że będzie łatwo.

"Fumble pass TD" Green Bay ;) Niesamowicie śmieszna sytuacja, ale jednak przyłożenie potwierdzono po obejrzeniu powtórki. Gdyby to miało zdecydować...!!!

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-12-30, 16:58   

No a ja powiem tylko :) po weekendzie :D
FLY EAGLES FLY !

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2013-12-31, 15:11   

Niesamowity mecz Pakcers i ta czwarta próba na TD!!mistrzostwo świata panie Rodgers absolutne!!
Równie ciekawie było w Dallas i mimo, że kibicowałem Phily to szkoda mi bardzo Cowboys.

Miami wygrali konkurs na frajerów roku, a połowa kibiców Steelers chyba do dziś leży na kardiologi. Nie jestem jakimś fanem Steelers, ale to oni moim zdaniem za waleczność najbardziej na ten PO zasłużyli. Szkoda

kaliber

Wysłany: 2013-12-31, 16:33   

Kopacz Chiefs Succop został bohaterem w Pensylwanii, jak dla mnie nie powinien się tam pojawiać przez lata, pod groźbą przemocy fizycznej fanów "żółtego ręcznika". Można się tylko domyślać jakie gromy na niego poleciały. Nie zgadzam się jednak, że Steelers zasłużyli na PO, mieli kiepski sezon a zryw w końcówce to za mało w tej lidze.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi