Madden |
Autor |
Wiadomość |
Kerov

|
Wysłany: 2013-10-09, 13:48
|
|
|
Red-Guardian69 napisał/a: | Witam, gracie w 25? Jak wrażenia? Ja jak narazie widzę, dużą poprawę w stosunku do 13. Pozdrawiam |
Niestety nie stać mnie by co roku robić zakupy ;)
Jak się znudzi daj cynk , zrobimy jakąś wymiankę :P (na jakiś czas) |
|
|
|
 |
Maurycy1988PL
Plantator Bawełny
Drużyna: PHI Eagles , SD Chargers
|
Wysłany: 2013-10-30, 21:09
|
|
|
Ktos chętny na Maddena 2008 przez sięc ?
Tunngle lub Hamachi jako serwer do gry
Pisac na PW lub tutaj |
|
|
|
 |
WaltJones

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
|
Wysłany: 2013-10-31, 08:25
|
|
|
Ja bym pograł tylko nie za bardzo wiem jak. Chciałem pograć parę razy z kumplem ale w sieci nie mogłem znaleźć instrukcji jak to zrobić :D |
_________________ Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
Od kilku dni w Hall of Fame - WALTER JONES! |
|
|
|
 |
Maurycy1988PL
Plantator Bawełny
|
Wysłany: 2013-10-31, 10:33
|
|
|
Tutaj film instruktażowy do Tunngle.
http://www.youtube.com/watch?v=cSV7Jn286ks
>> Ściągnąć program
>> Zainstalować
>> Zarejestrować się na stronie
>> Aktywować Link
>> Zalogować sie w programie
>> Znaleśc w Tunngle na pasku po lewej grupe Madden NFL 2008.
Ustawienia są ogółem takie , że ze znajomym gram 6 minut kwarta i poziom All-Madden (Bressem i Bradym w dwóch meczach zrobiłem z 4 TD i 13 INT :D) |
|
|
|
 |
WaltJones

|
Wysłany: 2013-11-20, 17:29
|
|
|
Jako iż Tunngle nie chce ze mną współpracować, zwracam się do Was z prośbą o wytłumaczenie krok po kroku, co zrobić, żeby pograć z kolegą w Maddena przez Hamachi :D |
_________________ Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
|
|
|
 |
Maurycy1988PL
Plantator Bawełny
|
Wysłany: 2013-11-21, 14:14
|
|
|
WaltJones napisał/a: | Jako iż Tunngle nie chce ze mną współpracować, zwracam się do Was z prośbą o wytłumaczenie krok po kroku, co zrobić, żeby pograć z kolegą w Maddena przez Hamachi :D | Jaki masz problem z Tunngle ?
Przez Hamachi z 4 osobami na liście grałem tylko z jedną.
Ja znowu mam jakiś problem z Hamachi , z Tunngle smiga ładnie narazie |
|
|
|
 |
WaltJones

|
Wysłany: 2013-11-21, 19:31
|
|
|
Pod koniec instalacji wyrzuciło komunikat o niezgodności czegośtam z systemem Windows i żeby zamknąć instalację musiałem użyć menedżera zadań, później ze względu na to iż program tworzy połączenie sieciowe a nie zrobił tego do końca - (patrz powyżej), miałem dziwne problemy nawet z połączeniem "normalnym" a system zachowywał się dziwnie i musiałem użyć Przywracania Systemu, które rozwiązało wszelkie widoczne "gołym okiem" problemy.
Tunngle jako niewłaściwie zainstalowane nie pozwoliło się oczywiście normalnie odinstalować więc usunąłem je siłą a jakieś pozostałości zapewne w rejestrze pozostały. Nie mam więc zamiaru za prędko wracać do niego, może dam mu drugą szansę po najbliższej reinstalacji systemu ;p |
|
|
|
 |
Adrian

Drużyna: Bengals
Zawodnik: Burfict
Wiek: 30 Dołączył: 02 Paź 2011 Posty: 58 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 2013-12-27, 14:07
|
|
|
Czy są może jakieś aktualizacje składów do ostatniego Maddena PC ? |
|
|
|
 |
WaltJones

|
Wysłany: 2013-12-27, 20:22
|
|
|
Adrian napisał/a: | Czy są może jakieś aktualizacje składów do ostatniego Maddena PC ? |
Jest tego mnóstwo, osobiście używam składów od Datmana:
http://www.footballidiot.....php?f=12&t=251
W pierwszym poście tematu jest wszystko wyjaśnione, linki do portretów też podane. W razie pytań służę pomocą
PS: Skoro już temat podbity, może ktoś ogarnia jak grać w Maddena 08 przez Hamachi? |
|
|
|
 |
Adrian

|
Wysłany: 2013-12-28, 13:02
|
|
|
W tym pierwszym poście są wszystkie składy, mody itd. Strasznie dużo tego ,ciężko się połapać.
Coś tam powklejałem ,ale zupełnie nic nie działa ;D Proszę o pomoc co i jak. |
|
|
|
 |
WaltJones

|
Wysłany: 2013-12-28, 16:56
|
|
|
Najważniejsze to ściągnąć najnowszy roster, aktualnie jest to updated123.ros. Wrzucasz do do Moje Dokumenty/Madden 08/rosters/
Do tego pasujące portrety, czyli dla wspomnianego rosteru będą to:
Updated 115 and after: Portraits made by Adriano 28 with updates of new players by Mr. Stiff. http://www33.zippyshare.com/v/6938233/file.html
to wrzucasz do głównego folderu Moje Dokumenty/Madden 08 (warto przekopiować gdzieś oryginalny plik
I to właściwie wszystko co najważniejsze. Po włączeniu Maddena, klikasz z dolnego paska file, ładujesz interesujący cię roster i voila - po każdym następnym uruchomieniu Maddena, załadowany będzie dany roster
Jakby były jeszcze jakieś kłopoty, lub gdybyś chciał wgrać np. nowe stroje, cały czas jestem chętny do pomocy |
|
|
|
 |
Adrian

|
Wysłany: 2013-12-29, 13:04
|
|
|
Jakies porady do gry ? ;D |
|
|
|
 |
Maurycy1988PL
Plantator Bawełny
|
Wysłany: 2013-12-30, 01:02
|
|
|
Adrian napisał/a: | Jakies porady do gry ? ;D | A Co na przykład chcesz wiedzieć ? zarzuc konkretami jakimis |
|
|
|
 |
Adrian

|
Wysłany: 2013-12-30, 17:24
|
|
|
Nie moge ogarnac akcji przedzierania sie RB. W ogole mi to nie wychodzi. Jakies sposoby na efektowne zatrzymanie przeciwnika. |
|
|
|
 |
Maurycy1988PL
Plantator Bawełny
|
Wysłany: 2013-12-30, 21:37
|
|
|
Adrian napisał/a: | Nie moge ogarnac akcji przedzierania sie RB. W ogole mi to nie wychodzi. Jakies sposoby na efektowne zatrzymanie przeciwnika. | Ja ciągle blitzuje QB rywali.
defense 4-3 i gram przewaznie LB. |
|
|
|
 |
|