|
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz 2014-10-30, 14:14 |
NFL 13/14: Tydzień 7 |
Autor |
Wiadomość |
Bart3k

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
|
Wysłany: 2013-10-22, 10:08
|
|
|
m6k3 napisał/a: | No i postawiłem w FF na Folesa co kosztuje mnie raczej przegranie meczu w tym tygodniu:(. Nie wiem co skusiło mnie żeby uwierzyć tym wszystkim ekspertom yahoo ;/. Takiego piachu w ofensywie to jeszcze u eagles nie widziałem w tym sezonie :( |
To możemy sobie podać rękę Zrobiłem to samo i mam mecz w plecy.
Co do meczów, to ciekawe spotkanie Chicago z Redskins. Dużo się działo i w końcu zobaczyliśmy RG III i Morrisa przypominających zawodników sprzed roku. Później pyknąłem Houston i KC i muszę powiedzieć, że ten Jamaal Charles jest bardzo ciekawym zawodnikiem. Widać, że na nim własnie KC opiera swoją grę. 7 wygrana z rzędu robi wrażenie |
|
 |
czapski

|
Wysłany: 2013-10-22, 11:25
|
|
|
Niektorzy mieli w skladzie Cutlera i Douga Martina. Wlacznie z Briggsem, bodajze 7, 8 i 9 kontuzja w moim teamie. |
|
 |
m6k3
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
|
Wysłany: 2013-10-22, 12:30
|
|
|
czapski napisał/a: | Niektorzy mieli w skladzie Cutlera i Douga Martina. Wlacznie z Briggsem, bodajze 7, 8 i 9 kontuzja w moim teamie. |
W składzie na ten week miałem Folesa, Martina, Briggsa
"KOMBO x3 Finish him" |
|
|
|
 |
Sothis

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wiek: 42 Dołączył: 10 Wrz 2011 Posty: 119 Skąd: GÓRNY ŚLONSK
|
Wysłany: 2013-10-23, 18:10
|
|
|
oceansizer napisał/a: | Od razu po meczu Pat- Jets. Bardzo fajny mecz z obu stron. Brak Taliba, aż bolał i kłuł w oczy. Ale to , co zrobił Chris Jones, to skandal w biały dzień. Ten mecz będzie chyba mu się śnił przez wieeeleee nocy. Choć nie znoszę Jets, to ich defensywa robi wrażenie, a Smith jest coraz lepszy. Dobrze, ze Miami przegrało i zrobiło trochę zamieszania w tabeli. |
Wypada mi podpisać się pod powyższym obiema rękami. Bez Taliba nie ma szans na SB w tym roku. Wydaje mi się, że w formie z tego sezonu Talib jest przynajmniej równie ważny dla Pats jak Gronk.
Co do innych meczy.
Mimo, że nie lubię Paytona i nie lubię Colts to obejrzałem come back to Indy z przyjemnością. Tak jak się spodziewałem Broncos przegrali. Strasznie lubię Lucka i jego styl, gdyby tylko grał w innym klubie (poza giants i jets, hehe) ....Pisałem już tu wcześniej, że dla mnie w tym sezonie Colts to jeden z 4 kandydatów do SB. Choć stracili Wayne i tu może być problem.
Packers-Browns - mecz w sumie bez większej historii, przewidywalne i dość łatwe zwycięstwo PACS. No i dobrze:)
NYG-Vikings - dość nudny mecz właściwie tez bez historii...no może nie licząc tragicznego debiutu Freemana i wyłączenia AP z gry.
ps. Jeśli prawdą jest to do czego link wkleił oceansizer to skandal na miarę wałków w polskie piłce kopanej |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|