Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:14
NFL 13/14: Tydzień 7
Autor Wiadomość
Jacob 

Wysłany: 2013-10-18, 14:18   NFL 13/14: Tydzień 7

Dzisiaj w nocy rozpoczęliśmy siódmy tydzień z NFL. Seattle Seahawks pewnie pokonali Cardinals. Podsumowanie już na naszej stronie. Ciekaw jestem jakie są wasze wrażenia po tym meczu ;) Co nas czeka w weekend i poniedziałek?

Niedziela - godzina 19:00 :
Buccaneers vs. Falcons

Bears vs. Redskins

Cowboys vs. Eagles

Patriots vs. Jets

Bills vs. Dolphins

Chargers vs. Jaguars

Rams vs. Panthers

Bengals vs. Lions

Godzina 22:05 :

49ers vs. Titans

Godzina 22:25 :

Texans vs. Chiefs

Browns vs. Packers

Ravens vs. Steelers

Godzina 2:30 :

Broncos vs. Colts

MNF : Vikings vs. Giants

Jakie spotkania zobaczycie? Myślę, że interesujące mecze to: Pats vs. Jets; Ravens vs. Steelers i oczywiście Vikings vs. Giants ;)

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-10-18, 15:21   

Na pewno obejrzę na żywo spotkanie Cowboys : Eagles, ciekaw jestem jak tym razem poradzi sobie Foles (postawiłem na niego w tym tygodniu w ff). Jeśli wyjdzie mu kolejne udany mecz to prawdopodobnie zyska etat startera, wiec wszystko w jego rękach.

Zerknę jeszcze na Texans: Chiefs ale prawdopodobnie całe spotkanie obejrzę dopiero z odtworzenia. Rewelacja ligi w postaci Chiefs vs rozczarowanie Texans i genialny linebacker JJ.Watt :)

No i może coś jeszcze ? :)

Btw: Seahakws ładnie przejechało po Cardinals. Fitzgeralnd znowu na boisku zaliczył tylko obecność :) jak to mówią fajkę w protokole :)

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-10-18, 17:13   

Fitzgerald, to według mnie cały czas obok Calvina Johnsona najlepszy WR w lidze. Nawet, gdyby obu panów postawić po przeciwnej stronie skrzydeł, to przy takich QB, jakich ma Arizona, to ciężko byłoby cokolwiek zdziałać. Jedynie chyba Warner był QB, którego można sklasyfikować wysoko na tej pozycji i miałby przyjemność podawać do Larry'ego. Dać Fitzgeralda, jako główny target dla Brady'ego i ofensywa by śmigała, aż miło:). Pewnie to tylko moje czcze zyczenia. Niemniej jednak przy tak dramatycznych QB, to Larry i tak czynie wiele dobrego.

damiansport1 

Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
Wysłany: 2013-10-18, 18:18   

Typuje zwycięstwa: Falcons, Bears, Eagles, Patriots (Gronkowski wreszcie wraca do gry, chociaż Amendola, Mayo, Talib out), Dolphins, Chargers, Niners, Chiefs, Packers, Ravens, Broncos i Vikings.

m6k3 
Man of Steel

Wysłany: 2013-10-18, 18:35   

oceansizer napisał/a:
Fitzgerald, to według mnie cały czas obok Calvina Johnsona najlepszy WR w lidze. Nawet, gdyby obu panów postawić po przeciwnej stronie skrzydeł, to przy takich QB, jakich ma Arizona, to ciężko byłoby cokolwiek zdziałać. Jedynie chyba Warner był QB, którego można sklasyfikować wysoko na tej pozycji i miałby przyjemność podawać do Larry'ego. Dać Fitzgeralda, jako główny target dla Brady'ego i ofensywa by śmigała, aż miło:). Pewnie to tylko moje czcze zyczenia. Niemniej jednak przy tak dramatycznych QB, to Larry i tak czynie wiele dobrego.

Owszem zdaje sobie z tego sprawę, ale czy Larry nie podpisał czasem kontraktu na 7 lat?

oceansizer 

Wysłany: 2013-10-18, 21:40   

Owszem Fitzgerald podpisał kontrakt, nawet na 8 lat do 2018 roku. Dlatego napisałem, ze to moje czcze życzenia, by zagrał w NE:). Choć w NFL zdarzają się różne, ciekawe rzeczy.

morris 

Wysłany: 2013-10-18, 22:52   

m6k3 napisał/a:
genialny linebacker JJ.Watt :)

Watt to akurat DE, ale też jestem ciekawy tego meczu. Jednak na żywo o tej porze obejrzę raczej Baltimore-Pittsburgh, a wcześniej Dallas-Philly. Kibicuję Foles'owi i liczę na jego dobry występ.

charlie 

Wysłany: 2013-10-19, 00:12   

Trochę mnie dziwi, że nikt nie wspomniał jeszcze chyba najbardziej medialnego wydarzenia całego sezonu regularnego, czyli powrotu Peytona na Lucas Oil Stadium.

100% zgody co do Fitzgeralda. Od przejścia na emeryturę Kurta Warnera musi się męczyć z takimi wynalazkami jak Skelton, Kolb czy Derek Anderson. Palmer wiadomo - lepszy od każdego z nich - ale on to już bardziej tylko nazwisko, niż to, co pokazywał w pierwszych latach w Cincinnati (Kolb może i miał potencjał, ale trudno chyba znaleźć drugiego tak pechowego rozgrywającego w ostatnich latach w całej lidze - jak miał być starterem w Filadelfii pojawił się Michael Vick, a później to już tylko kontuzja, rehabilitacja, kontuzja, rehabilitacja itd...).

rooted 

Wysłany: 2013-10-19, 09:44   

charlie napisał/a:
Trochę mnie dziwi, że nikt nie wspomniał jeszcze chyba najbardziej medialnego wydarzenia całego sezonu regularnego, czyli powrotu Peytona na Lucas Oil Stadium

Nie samym Peytonem człowiek żyje :) Facet gra niesamowicie, pobije pewnie dużą część rekordów efektywności QB w tym sezonie i jest ewenementem z punktu widzenia sportowego, ale otoczka medialna trochę już przekroczyła granice zdrowego rozsądku. To jeszcze nie jest ten etap co Ray Lewis w zeszłorocznych playoffach, ale blisko poziomu którego już nie trawię.

Mój rozkład jazdy na niedzielę dość standardowy - Benglas vs Lions a potem bitwa na Heinz Field. Z czystej ciekawości w tygodniu sprawdzę Tampa Bay Mess vs Atlanta Hospital ;-)

andy11pl 

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
Wysłany: 2013-10-19, 13:12   

Nie ma meczu Raiders to dla mnie meczem #1 DEN@IND i nie chodzi o media a czysto sportową zemstę PM na właścicielu Colts. Do tego wraca po karencji Von Miller, którego mam od draftu w składzie.

oceansizer 

Wysłany: 2013-10-19, 19:12   

Na żywo na pewno zobacze Pats-Jets, bo to zawsze, jak "święta wojna". Przede wszystkim powrót do gry Roba, no i po raz kolejny zobaczymy, czy defensywa Pats utrzyma poziom bez swoich filarów.

Z odtworzenia Cowboys-Eagles z nadzieją, że Foles poprowadzi Orły do zwycięstwa i zgłosi swoje aspiracje do playoffs.

Potem Texans-Chiefs oraz Vikings-Giants. Te właśnie spotkania interesują mnie najbardziej. Co do Pana Manninga z Denver, to jego prywatna wojenka z Indy kompletnie mnie nie interesuje:)

oceansizer 

Wysłany: 2013-10-20, 22:37   

Od razu po meczu Pat- Jets. Bardzo fajny mecz z obu stron. Brak Taliba, aż bolał i kłuł w oczy. Ale to , co zrobił Chris Jones, to skandal w biały dzień. Ten mecz będzie chyba mu się śnił przez wieeeleee nocy. Choć nie znoszę Jets, to ich defensywa robi wrażenie, a Smith jest coraz lepszy. Dobrze, ze Miami przegrało i zrobiło trochę zamieszania w tabeli.

m6k3 
Man of Steel

Wysłany: 2013-10-20, 23:37   

No i postawiłem w FF na Folesa co kosztuje mnie raczej przegranie meczu w tym tygodniu:(. Nie wiem co skusiło mnie żeby uwierzyć tym wszystkim ekspertom yahoo ;/. Takiego piachu w ofensywie to jeszcze u eagles nie widziałem w tym sezonie :(

oceansizer 

Wysłany: 2013-10-21, 09:39   

Co do sytuacji Jonesa we wczorajszym meczu z Jets. Zapraszam do lektury, jak to cuda dzieja się również w NFL.

http://boston.barstoolspo...they-called-it/

charlie 

Wysłany: 2013-10-21, 20:38   

Reggie Wayne już w tym sezonie nie zagra. Podobnie - o czym było wiadomo już wczoraj - Sam Bradford. I najpewniej też Brian Cushing. Cutler wyłączony przynajmniej na miesiąc. Tak jak jego klubowy kolega Lance Briggs. Nie wiadomo jeszcze oficjalnie jak długo Packers bedą czekać na powrót Finleya a Broncos Baileya. Wszystkie te kontuzje to tylko efekty wczorajszej kolejki.

Nie jesteśmy jeszcze nawet w połowie sezonu, a ciężko wskazać mniej lub bardziej realnego contendera, w którym nie brakowałoby w składzie jakiejś kluczowej postaci...

A Goodell kombinuje co by tu zrobić, żeby wydłużyć rozgrywki...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi