Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Simon
2013-09-13, 12:30
NFL Offseason 2013
Autor Wiadomość
Fleja90

Wysłany: 2013-05-08, 13:08   

Ciekawy ruch Jaguars, znajomości w Seahawks się przydały, ale na play offy za mało jeszcze :)

ikon 

Drużyna: Chicago Bears
Wysłany: 2013-05-11, 12:40   

W sytuacji w jakiej są Jags to Trufant jest porządnym wzmocnieniem, wręcz wyrasta na lidera ich secoundary, które na kolana nie powala. Całkiem ciekawie za to prezentuje się ich ofensywa. Po przyjściu Joeckela mają przyzwoitą OL gdzie sią jeszcze Monroe, Nwaneri, Rackley, Meester i Brewster, ktory zdał egzamin, choć był niedraftowany. Doszedł solidny według mnie Massaquoi i będzie dodatkową opcją przy podaniach no i MJD powinien być zdrowy. Pytanie w tym wszystkim tylko czy Gabbert wkońcu zacznie grać, uważam że nie ale lubie Jaguars i chciałbym się mylić.

OaRaiders 

Wysłany: 2013-05-16, 00:39   

Josh Cribbs w Oakland:) czekałem na kogoś takiego, bo w ostatnim sezonie akcje powrotne Raiders to był jakiś dramat. Teraz, z takim wzmocnieniem formacja specjalna wygląda bardzo obiecująco;) Mam nadzieję że po jego kontuzji nie ma już śladu;)

Piteroo 

Wysłany: 2013-05-22, 10:38   

No i stało się, legenda wraca do Oakland !!! Woodson podpisał roczny kontrakt na 4,3 mln, trochę dużo ale lepszego mentora dla Haydena ciężko mi sobie wyobrazić :)

OaRaiders 

Wysłany: 2013-05-22, 12:23   

Świetne info;) Pierwszy raz jak czytałem informacje, a raczej plotki, o tym że trwają przymiarki aby pozyskać Woodsona, to byłem do nich bardzo sceptycznie nastawiony, tym bardziej że wiele mocniejszych zespołów chciało go pozyskać. Fajnie że dla niektórych zawodników liczą się też inne względy niż czysto sportowe, bo nie ma co ukrywać, że na dzień dzisiejszy Raiders nie są mocarzami nawet w swojej dywizji.

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2013-06-26, 21:26   

jestem kompletnie rozbity sprawą Hernandeza :-( po oddaniu Welkera i zdrowiu Gronka na niego liczyłem najbardziej. Masakra. NIe wiem kompletnie co sądzić o tak szybkim zwolnieniu go z PATS ? american correct?? wina nie udowodniona więc z jednej strony Pats nie powinni tak robić... z drugiej tak jak można usłyszeć w amerykańskich mediach są duże koneksje między byłymi oficerami FBI i policjantami, którzy na emeryturze dorabiają jako specjaliści od ochronny w Pats i pewnie wiedzą swoimi kanałami jak mocne są dowody. Jeśli zarzuty się potwierdzą to niesamowite jak sobie można spiep.... życie i dobrze zapowiadająca się karierę w NFL.

ps. tylko czekam na plotki, że Hernandez z ofiarą byli "parą"....

bubel333

Wysłany: 2013-06-26, 23:03   

@Sothis
Mam to samo. Kompletnie brak słów. Jakby nie patrzeć, to klub dobrze postąpił. Chciał też chronić swój wizerunek, nawet jeśli zostałby oczyszczony z zarzutów a klub by go nie zwolnił, to niesmak by pozostał. Szkoda go, bardzo szkoda. Wydawał się spoko gościem, w życiu bym nie pomyślał, że mógł zrobić coś takiego.

Bonifacy

Wysłany: 2013-06-27, 13:52   

Hernandez mial juz klopoty z prawem podczas studiow i podobno dalej zgrywal ganstera i obracal sie w nieciekawym towarzystwie. Wszyscy spodziewali sie raczej zarzutu niszczenia dowodow co samo w sobie w stanach jest powazna sprawa, a jak zostal jednak oskarzony o morderstwo to cienko to widze i nie sadze zeby mial takie szczescie jak Ray Lewis.
Patriots zrobili to co musieli zeby chronic swoj wizerunek i na tyle ile to mozliwe odizolowac sie od sprawy. W koncu to ich pracownik i jak wpadl klopoty to nie sa mu nic winni. Podczas procesu bylby to tylko dla nich problem, ktory moglby wprowadzac rozkojarzenie w szatni choc i tak od tego nie uciekna.

Nawet jeli jakims cudem Hernandez sie z tego wywinie to ten sezon ma z glowy bo sprawa nie zakonczy sie przed koncem sezonu. Jesli wyjdzie za kaucja przed ogloszeniem wyroku to nie sadze zeby NFL dopuscilo go w okolice boiska nawet jesli byliby chetni na jego zatrudnienie.

Delfin 

Drużyna: Miami Dolphins
Zawodnik: Dan Marino, Aaron Rodgers
Wysłany: 2013-07-02, 10:12   

@Sothis

Chciałbym wam współczuć... Ale tutaj rodzi się szansa dla Dolphins ;) Bez Gronkowskiego, Welkera i spiritus movens ostatniej afery ich potencjał ofensywny bardzo się skurczył, a w Miami obrona bardzo się wzmocniła przez obecny Offseason ;)

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2013-07-02, 17:22   

Delfin
Spoko, spoko myślę, że "Joda" Belichick coś wymyśli. Kilka dniu temu ciekawy artykuł na nfl.com był "a propos" tego kiedy SB zdobywali Patriots i do kogo Tomek wtedy rzucał, a późniejszy rekordów z Randy Moss'em ale już bez SB. Kto wie co przyniesie nowy sezon.

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-07-02, 18:09   

Rzeczywiście wygląda to trochę tak, że Pats wzmocnili obronę, a atak mimowolnie sie troche posypał. Faktycznie, brak Hernandeza na pewno będzie ciężko załatać,ale nie jest on niezastąpiony. Myślę, że jeśli Gronk dojdzie do siebie, to będzie ok - bo jak dla mnie, to on jest kluczową postacią póki co. Z całym szacunkiem do Welkera, ale zobaczymy, czy nie był on tylko "produktem" system BB i czy poradzi sobie w innej drużynie.
Na pewno ten sezon dla Pats będzie trochę zagadką - jeśli Amendola i Gronk się nie pokruszą, a Dobson, Boyce i Edelman dołożą coś od siebie, to powinno być dobrze. Ja tam wierzę, że Brady nie pokazał jeszcze wszystkiego, czym dysponuje i przy jego pomocy młodzi, gniewni urosną na wielkich graczy.
Go Pats!

muczaczo

Wysłany: 2013-07-09, 17:40   

Cruz w końcu podpisał kontrakt z Giants - prawie 46 mln $ za 6 lat gry. Victor ma powód żeby zatańczyć salsę :-D

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2013-08-02, 09:01   

Cicho tutaj a przecież sporo się dzieje :) Co się tyczy moich 'Hawks, niestety Harvin może w tym sezonie wcale nie zobaczyć boiska, a to przecież zawodnik, który miał decydować o sile zespołu ze Seattle, wszak oddali za niego 1st rd pick :(
Sytuacji na WR to na szczęście nie zmienia, Rice, Tate i Baldwin wciąż są w zespole, teoretycznie gorzej wygląda sprawa KR, Washington w NE (sic!) no ale to pozycja, na której zawsze niespodziewanie może "wystrzelić" jakiś młokos - i na to liczę :->
Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
Od kilku dni w Hall of Fame - WALTER JONES!

pawelunio92 

Wysłany: 2013-08-03, 10:43   

Takie niestety ryzyko niosło za sobą ściągnięcie Harvina. Już od czasów występów w Gators pamiętam zawsze miał jakieś problemy zdrowotne, ale jeśli rzeczywiście w grudniu to Hawks zyskają świętnego playmakera na playoff.

kepic 

Wysłany: 2013-08-16, 08:51   

Muszę się przyznać iż zaczynam zazdrościć wszystkim fanom Phily. Po obejrzeniu wczorajszego meczu jestem pod wrażeniem ofensywy Chipa Kellyego. :evil:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi