Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:13
NFL Draft 2013 !
Autor Wiadomość
Piteroo 

Wysłany: 2013-04-26, 14:28   

No przecież nie mieliśmy 2 rd bo poszła do Bengals w wspaniałej wymianie za Palmera :roll:
A wracając do wyboru Raiders, właśnie czytam że to o czym mówiono w studio czyli wybór Geno był na prawdę rozważany w obozie Raiders, nie wiem cholera kto ma tam tak genialne pomysły, iście z ostatniej dekady rządów Ala.

TomekNo5 
Tackle Machine

Wysłany: 2013-04-26, 17:11   

Moim zdaniem Raiders zaliczyli jedną z najlepszych 1 rund w ciągu ostatnich lat.Świetny ruch znów miał miejsce w Bostonie,ale to 100% w stylu geniusza Belichicka.Dobry ruch Jax,Caroliny i Lions ... Moim zdaniem błąd popełniło Miami.Minesota ruchu Bills wolę nie komentować ...Poza tym bez większych niespodzianek .Rundy 2,3 będą za to bardzo ciekawe

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2013-04-26, 19:29   

Vikings bez wątpienia wymietli 1 dnia. Elam w Ravens mi jak najbardziej pasuje. Dziś trzeba koniecznie przesunąć się w gorę i złowić jakiegoś LB.

OaRaiders 

Wysłany: 2013-04-26, 19:53   

Moim zdaniem Raiders zrobili dobry ruch pozyskując wybór w 2rd w wymianie z Delfinami,no ale nie rozumiem dlaczego w 1rd nie wzięli np. Floyda. Kurde, takie duże braki są w obronie na innych pozycjach, a oni wzięli CB. Co do innych zespołów to wiele przewidywalnych wcześniej wyborów, raczej bez niespodzianek, chociaż wybranie EJ Manuela przez Bills było dla mnie małym szokiem. Ale napewno warto było obejrzeć i zarwać nockę;) a tak już osobiście to chiałbym aby Smith wypadł do 3 rd i wcześniej był wybrany Barkley. Za dużo u Smitha gwiazdorstwa, więc powinien zjeść Snikersa i się ogarnąć, bo to nie NCAA, tylko NFL, a tu nie będzie wielką gwiazdą..

TomekNo5 
Tackle Machine

Wysłany: 2013-04-26, 21:23   

Nie wzięli Floyda bo DT na jego poziomie pełno w 2 rundzie,jak dla mnie Floyd bardzo przereklamowany i jak widać w porę się na tym poznano.

andy11pl 

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
Wysłany: 2013-04-26, 22:10   

[quote="Piteroo"]No przecież nie mieliśmy 2 rd bo poszła do Bengals w wspaniałej wymianie za Palmera :roll:
A wracając do wyboru Raiders, właśnie czytam że to o czym mówiono w studio czyli wybór Geno był na prawdę rozważany w obozie Raiders, nie wiem cholera kto ma tam tak genialne pomysły, iście z ostatniej dekady rządów Ala.[/quote]
Sorry, myslalem, ze to nie mielismy 4 rundy.
Jak dla mnie wybor CB nie byl zaskoczeniem. Zawsze slynelismy (ostatnio zawsze) z b. dobrych CB, przypomne: Woodson, DeAngelo Hall, Asomugha. Szybkosc preferowana przez Alla nigdy nie zawodzila wlasnie u CB. Ta pozycja byla jedna z wazniejszych do uzupelnienia a brac w dalszych rundach duzo wolniejszego CB to strata picku.

Piteroo 

Wysłany: 2013-04-26, 23:21   

Hayden może okazać się fajnym wzmocnieniem, ale ja jestem ostrożny patrząc jak radzili sobie ostatnio wybrani w 1 rd zawodnicy ale może wreszcie będzie ok. Andy a jakie masz przewidywania do dwóch najbliższych rund, sądzisz że jednak Reggie skusi się na któregoś z QB czy jednak da sobie spokój i załata najpotrzebniejsze dziury czyli D-line, no i myślę że jakiś sensowny WR też by się przydał. Choć ja osobiście marzę o Te'o, mówcie co chcecie ale ja jestem pewny że to będzie wielki zawodnik i prawdziwy lider defensywy a kogoś takiego w Oakland po odejściu weteranów brakuje strasznie.

ikon 

Drużyna: Chicago Bears
Wysłany: 2013-04-26, 23:34   

[quote="andy11pl"]Draft obejżę dopiero o 19,00 z powtórki. Teraz nie kumam naszej zamiany z Dolphins. Na nfl.com w drugiej rundzie mamy #10, TYLKO #10, więc zamieniliśmy numer w drafcie na obie pierwsze rundy. Nie bardzo widzę co zyskaliśmy w zamian?[/quote]

Dolphins zyskali Diona Jordana, który ma być najlepszym pass rusherem w tym naborze.

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2013-04-27, 08:34   

Po nocnych decyzjach mogę tylko napisać, że Jets mają u siebie prawdziwy burdel na kółkach. Miny fanów po wyborze Geno były fenomenalne, a komentatorzy nie mogli powstrzymać śmiechu. Znowu oceniając Ravens, Brown jest doskonałym wyborem i miałem nadzieję, że to on lub Minter wyląduje w B-more. Brandon Williams w 3 rundzie to dla mnie spora zagadka, bo jakoś nie śledziłem go wcześniej. Ozzie musiał jednak dobrze to przemyśleć, bo do wzięcia był inny Williams - Jesse, który po Combine był świetnie oceniony, a do tego wyszedł z uczelni Ozzi'ego.

TomekNo5 
Tackle Machine

Wysłany: 2013-04-27, 09:25   

moim zdaniem runda 2i 3 należała do Arizony,Niners i niestety Bengals.
Kardynałki konkretnie wzmocniły obronę i mają papiery na najlepszy duet CB w NFL,że już nie wspomnę o returnach.
Niners mega wzmocnili DL ich obrona po drafcie wygląda świetnie,ciężko tam znaleźć słaby punkt,dodali do tego solidnego TE i jest git. Szkoda mi Hunta do tych Bengals :/
Ciekawy ruch GB,może zbyt wiele Lacy nie nabiega ale za to z 10td murowane .

Po dokładniejszym przejrzeniu obu rund zdecydowanie do zwycięzców trzeba dołączyć San Diego ,w rundach 2,3 wybrali zawodników których wybór w 1 rundzie nie był by zaskoczeniem .

Piteroo 

Wysłany: 2013-04-27, 10:44   

No i z pierwszych 3 rund w wykonaniu Raiders jestem w miarę zadowolony, choć bym był jeszcze bardziej jak by cholerni Chargers nie podkradli nam Te'o(jak by się ostał został by wybrany przez Raiders). Drugi dzień draftu i znów nie rozumiem decyzji Bears, czemu nie Brown ? Na prawdę Emery jest wkurzający, z jego wyborów w poprzednim roku z nikogo nie można być tak na prawdę zadowolonym. Z ocenami trzeba poczekać ale na prawdę niedługo ludzie w Chicago zaczną tęsknić za Angelo.

ikon 

Drużyna: Chicago Bears
Wysłany: 2013-04-27, 15:30   

Do wyboru pozostają jeszcze m. in. Matt Barkley, Alex Okafor, Quinton Patton, Barrett Jones, Shamarko Thomas i Bacarri Rambo także w czwartej też będzie ciekawie.

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-04-27, 17:47   

Z wyboru Pats w sumie jestem zadowolony. Collins mogący grać jako OLB/DE, to zawodnik,którego wszechstronność na pewno pomoże drużynie. Po cichu liczyłem na wybór Woodsa lub Allena, a moim numerem trzecim w kolejności był właśnie Dobson. Niesamowity atleta z super warunkami jak na WR, który jest trochę takim Ansahem w ofensywie. Zarzuca się mu, że nie grał przeciw wielu "rasowym" obrońcom, ale nie bez kozery umiejętnościami przypomina wielu ekspertom Megatrona. Duży, outside receiver na pewno da nam wiele radości. Pozostali panowie, czyli: Duron Harmon oraz Ryan Logan nic mi nie mówią, ale mam nadzieję, że geniusz Billa będzie górą.

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-04-27, 18:08   

A tymczasem na świeżo - Matt Barkley w Eagles! Bardzo mi się to podoba:)

Piteroo 

Wysłany: 2013-04-27, 19:30   

[quote="oceansizer"]A tymczasem na świeżo - Matt Barkley w Eagles! Bardzo mi się to podoba:)[/quote]

Raiders kolejny raz uprzedzeni, wczoraj z Te'o dziś z Barkleyem, w takiej sytuacji wymienili się z Tampa i w tym momencie w posiadaniu Raiders są 4 picki w 6 rundzie. Wybór Wilsona to moim zdaniem słaba decyzja, wolał bym jakiegoś WR bądź DL.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi