Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:13
NFL 12/13: Wild Card Round
Autor Wiadomość
Tarkenton10
Terrorym

Wysłany: 2013-01-07, 21:11   

Miałem okazje oglądać tylko 1szy mecz: Colts - Ravens.
Żelazna defensywa, Ravens nie pozwalała na wiele Coltom.
Flacco + Boldin = Sukces w Ofensywie , jeżeli będą trzymać taką formę to kto wie...
I na dodatek ten 40 jardowy bieg Rica - CUD
Mam nadzieje, że ktoś z pary Ravens/Broncos zdobędzie w tym roku Lombardi.

fenriros

Wysłany: 2013-01-07, 21:19   

W sumie tyko jeden mecz do końca trzymał w napięciu co musimy uznać za rozczarowanie bo przeważnie w 1 rundzie jest najwiecej meczów na styku. Miejmy nadzieje ze kolejne rundy nam to wynagradza.
Patrząc na mecz w GB nie mogę przeżyć ze tydzień temu nie doszło do dogrywki i wtedy na pewno AP pobilby rekord.

Nie wiem co maja zrobić Bengals. Dalton zaczyna mi przypominać QB, który tylko w meczach z przecietniakami gra na dobrym poziomie, a jak przyjdzie co do czego to ma 3 yd pass w kwarcie. Żenada, bo szkoda tak dobrej defensywy. Texans mogli się podlamac po tym pick six, ale dali radę i Kubiak może być spokojny o robotę.

Ravens to drużyna, która cieżko oceniać, bo wszyscy po nich jadą, a na końcu oni wygrywają. Zapowiada się ciekawy mecz w Denver. Nie wiem czy to prawda ale podobno Vegas daje + 11 dla Ravens IMO trochę dużo.

Powiem wam jedno amerykańscy "eksperci" i "celebryci" to najwięksi hipokryci na świecie. Teraz wszyscy rzucają gromy na obu Shanahaow, ze nie ściagneli RG3 z boiska, a te same osoby dwa lata temu uważaly, ze Cutler to mieczak i trzeba mieć urwana nogę aby opuścić mecz play off.
Nagle wszyscy znawcy uważają, że zdrowie jest najważniejsze. Normalnie nie mogłem tego dzisiaj czytać.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi