Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz 2014-10-30, 14:13 |
NFL 12/13: Wild Card Round |
Autor |
Wiadomość |
Michal26
Administrator

|
Wysłany: 2013-01-03, 23:22 NFL 12/13: Wild Card Round
|
|
|
Pierwsza runda playoffów.
Texans vs Bengals
Packers vs Vikings
Ravens vs Colts
Redskins vs Seahawks
Jakie są Wasze typy, forumowicze? Gdzie upatrujecie niespodzianek? |
_________________ http://twitter.com/mgutka26 |
|
|
|
 |
WaltJones

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
|
Wysłany: 2013-01-03, 23:27
|
|
|
Moje typy to Texans, Packers, Colts (przy takim rozwiązaniu byłby to ostatni mecz Lewisa w karierze) i Seahawks.
Wszystkie pary niezwykle wyrównane, będzie co oglądać. |
_________________ Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
Od kilku dni w Hall of Fame - WALTER JONES! |
|
|
|
 |
michu_bronx
Jets & Giants
Wiek: 44 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 139 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 2013-01-04, 08:25
|
|
|
Witam.
Odnoszę się do postu , co do szans Vikings, rano oglądałem NFL32 i analizowali mecze Vikings-Packers , w których Peterson zdobył łącznie 409 yrd. Ok Minnesota jest bez wątpienia słabszą drużyną , ale to jest dla nich mecz finałowy świetnego bądź co bądź sezonu ja bym bardzo na nich uważał na miejscu Packers.
Co do reszty wild card.
Obstawiam wygrane Bengals, Seahawks , Ravens i VIKINGS. |
|
 |
kaliber
|
Wysłany: 2013-01-04, 09:30
|
|
|
Witam, na pierwszy rzut oka wygląda to na bardzo wyrównane mecze. Trzeba brać pod uwagę czynnik własnego boiska. Będę bardzo kibicował Bengals ale w zeszłym roku 2 razy ulegli Texans, będą musieli zatrzymać Fostera. Z drugiej strony ostatnie mecze wskazują na lepszą formę Cinci. Do tego szaleją w obronie. Do trzech razy sztuka :-) Liczę na wygraną w sobotę. Co do pozostałych par to sądzę, że Packers i Ravens wygrają. Są faworytami i to udowodnią. W ostatniej parze postawię na Seahawks. |
_________________ welcome to the jungle |
|
|
|
 |
damiansport1
Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
|
Wysłany: 2013-01-04, 13:14
|
|
|
Nie ma miejsca na niespodzianki już. To są Playoffs, tak jak mówiłem skończył się dzień dziecka i teraz faworyci potwierdzą, czemu są faworytami.
Texans vs Bengals
Bengals kolejny raz w playoffs, to na pewno niespodzianka, ale zasłużyli, byli lepszym zespołem niż wielka marka jaką są Steelers. Texans mieli słabą końcowke, ale still są murowanym faworytem. Nikt już nie pamięta, że przez większość sezonu byli najlepszym zespołem ligi i faworytem u buków? Typ: Texans +8
Packers vs Vikings
Packers chyba pierwszy raz zagrają w pełnym składzie, ze wszystkimi swoimi gwiazdami (Cobb, Nelson (ostatnie inf: Jordy Nelson: 'No doubt' I'm playing Saturday) Woodsonem, Matthewsem) Więc dla nich ten sezon się dopiero zaczyna. Myślę, że nawet Rodgers nie będzie musiał udowadniać, że jest najlepszym graczem tej ligi, sorry, ale Ponder nie zagra drugiego takiego meczu, nie wytrzyma presji a Peterson sam nie wygra dla Vikings meczu. Liczę na mocne wejście GB w PO. Typ: Packers +18
Ravens vs Colts
To powinien być najbardziej wyrównany mecz. Ravens w dużym dołku, choć znów, można zapytać, czy po zapewnieniu PO, tak jak Texans nie odpuscili sobie koncowki sezonu. Zobaczymy jak pod presją zagra najlepszy dla mnie rookie QB tego sezonu Luck. Powinno być close, ale znów doświadczenie górą. typ: Ravens +3
Redskins vs Seahawks
Pojedynek dwóch rookies, nie wiem, tez bedzie wyrownany mecz. Stawiam jednak na defenswe i Seahawks jakoś to wygrają +6 |
|
|
|
 |
krisow

Wiek: 53 Dołączył: 08 Lip 2012 Posty: 74 Skąd: Lidzbark Warmiński
|
Wysłany: 2013-01-04, 15:08
|
|
|
Texans vs Bengals, własne boisko powinno pomóc i raczej Houston, ale tak na 75%
Packers vs Vikings, na papierze 100% dla Packers i raczej nic wielkiego tu się nie powinno stać,
Ravens vs Colts, Luck mnie przekonuje, wyrównana para i stawiam 49/51 ze wskazaniam na Colts;
Redskins vs Seahawks, RGIII jest showmanem, ale w tym roku to raczej Wilson gra lepiej, nie wiem czy tutaj nie będzie decydowało trochę szczęścia, stawiam na Seattle. |
|
 |
jasper
SWATT Team

|
Wysłany: 2013-01-04, 18:29
|
|
|
Wg. mnie awansują Texans, Packers, Ravens i Seahawks.
Wyrównane mecze będą na pewno w Wisconsin i Waszyngtonie. Może nawet zobaczymy dogrywki. Ravens spokojnie wygrają, Texans mam nadzieję, że też. |
|
|
|
 |
lamak
|
Wysłany: 2013-01-04, 19:48
|
|
|
Nikt tutaj jeszcze nie wspomniał, że ostatni raz przed własną publicznością zagra Ray Lewis, żywa legenda FA. Myślę, że to dobra decyzja Raya, żeby odejść kiedy jest jeszcze w miarę na szczycie, zamiast rozmieniać się na drobne.
Co do typów to myślę, że dalej awansują: Texas, Packers, Ravens i Seahawks. |
|
|
|
 |
Tomski

|
Wysłany: 2013-01-04, 20:16
|
|
|
Teraz nadchodzi taki czas sezonu ze oddzielamy mezyczyzn od chlopakow !!
Oby tylko Tomek sie nie spultal, Gronko wyleczyl do konca kontuzje, secondary wzieli sie w kupe i bedzie dobrze ! Go Pats Go ! Jak co roku
W WildCard: na Lambeau Packersi raczej spokojnie sobie poradza z Vikings,
wygrane Ravens z Colts i jednak chyba Houston z Bengals.
Redskins z Seahawks wszystko moze sie zdarzyc, ale jednak mecz u siebie, ciezkie warunki z trawa co do ktorych Washington jest przyzwyczajony, Seattle slabiej na wyjezdzie wiec chyba mala przewaga dla czerwono-skorych.
-----
Bedzie udostepniony shoutbox na nfl24.pl w trakcie playoffow, podobnie jak w zeszlym roku ? |
_________________ NFL Champions: 2002, 2004, 2005
 |
|
|
|
 |
Agrch
|
Wysłany: 2013-01-05, 22:06
|
|
|
GO Bengals
Nigdy nie czailem tego hypu w okolo Texans, mam nadzieje ze Houston zagra podobnie jak w ostatnich tygodniach i odpadnie.
PACKERS w pelnym skladzie, bardzo bym chcialbym zeby AP udowodnil wszystkim ze jest on prawdziwym MVP i zapewnil Wikingom wygrana... ale nie sadze zeby sie to stalo.
SEA - WSH tylko Hawks, wrocil Brandon Browner - najiekawszy mecz 1wszej rundy.
IND - BAL - szczerze obojetna dla mnie para... no moze troche bardziej za Ravens ze wzgledu na koniec gry RL.
Wymarzony SB SEATTLE - DENVER.
pozdr |
|
|
|
 |
Tomski

|
Wysłany: 2013-01-05, 23:21
|
|
|
Poczatkowa dominacja Houston i defensywy !!
Ale tylko 2 FG i narazie jeszcze mecze nie rostrzygniety.
W 2Q Texans 6-0
----
Houston nie moze dostac sie do end-zone. Ofensywa Bengals nie istnieje. Defensywa Cinci jeszcze utrzymuje druzyne w meczu.
Houston 9-7 Half |
 |
|
|
|
 |
damiansport1
Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
|
Wysłany: 2013-01-06, 00:02
|
|
|
Do przerwy Bengals nie istnieją w ataku, a mimo to przegrywają minimalnie. Schaub ewidentnie nie wytrzymuje psychicznie. |
|
|
|
 |
Agrch
|
Wysłany: 2013-01-06, 00:49
|
|
|
Kluczowe INT Daltona? |
|
|
|
 |
Tomski

|
Wysłany: 2013-01-06, 00:59
|
|
|
Slabiutki mecz, druzyny nie zasluguja nawet na playoffs.
Moze koncowka jeszcze cos pokaze.
Texans 19-10 w 4Q |
 |
|
|
|
 |
Agrch
|
Wysłany: 2013-01-06, 01:39
|
|
|
Mecz mega slaby... Bengals mogli to nawet wygrac 20-19 ale i w koncowce zawiedli... w kazdym razie ktokolwiek zagra z Texnans zagra dalej druzyna bez formy. |
|
|
|
 |
|