Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Lauri
2012-01-23, 15:30
Divisional Round
Autor Wiadomość
Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2012-01-17, 15:33   

Wracając do meritum 8-)

:49ers: - :saints:

No i tutaj znów dałem ciała zupełnie nie doceniając 49ers. Mecz genialny z niesamowitą końcówką. Nigdy bym nie przypuszczał, że Smith może tak dźwignąć drużynę. Saints tak jak rok temu będąc bitym faworytem polegają poza Nowym Orleanem. Mecz, który powinnien być reklamą NFL.

Generalnie smutno mi trochę bo lubię Saints (kiedy wygrywali Super bowl w Miami, akurat byłem na Florydzie i tak jakoś mam duży sentyment do Brees i Saints), ale w finale NFC życzę zwycięstwa 49ers.

:gb: - :giants:
TU liczyłem się z możliwością porażki Packs z będącymi w mega "gazie" NYG. Jednak nie spodziewałem się takiej kontroli meczu przez NYG. GB nie mieli tak naprawdę w tym meczu dużo do powiedzenia i Giants wygrali absolutnie zasłużenie. Zgadzam się z tym co ktoś tu już pisał, czyli zupełnym braku koncentracji Packs. Tak jak by myśleli, że muszą to wygrać bo mają bilans 15-1. Za to Giants wzbudzają u mnie coraz większy szacunek za waleczność i konsekwencję. Choć z tych 4 drużyn co pozostały im życze najmniej triumfu w SB.

:ravens: - :texans:

Mecz defensyw z wynikiem którego się spodziewaliśmy. Yates jako QB nie miał szans walczyć z defensywą Kruków. Z drugiej strony Flacco dla mnie jest totalnie przereklamowanym QB, który aktualnie wyróżnia się wąsem niczym kierowca ciężarówki z Wyoming :mrgreen: Brakuje mu tylko flanelki i czapeczki heheh.

:patriots: - :broncos:

Bez niespodzianek i koniec Tebow TIme. Trochę szkoda, ale w tym meczu nie mogłem inaczej dopingować niż moich PATS. Mecz roztrzygnięty w 1 połowie, bardzo dobra gra Tomka i mojego ulubieńca Gronko. Wreszcie przełamanie w PO i oby SB.

Bye week, hmmm, wydaje mi się, że bardziej sprawiedliwe byłyby normalne PO z 8 teamami, ale czy ktoś mówił, że NFL jest sprawiedliwe??

Simpson 

Wysłany: 2012-01-17, 15:52   

[quote="Sothis"]Z drugiej strony Flacco dla mnie jest totalnie przereklamowanym QB, który aktualnie wyróżnia się wąsem niczym kierowca ciężarówki z Wyoming :mrgreen: Brakuje mu tylko flanelki i czapeczki heheh. [/quote]
hahaha idealnie to ująłeś :lol: :lol: :lol:

[img]http://www.csnwashington.com/sportsnetWashington/thumbnails/Sportsnet_-_Baltimore/38/977/ravensflacco_640x360_2187283607.jpg[/img]

Sorry za rozmycie ;-)

trevorr 

Wysłany: 2012-01-18, 23:54   

Miał być historyczny Super Bowl Texans vs. Giants, a tu nam się zbliża powtórka z 2008, czyli Patriots vs. Giants. Szkoda Houston. Szczególnie Fostera. Ale brawa za sezon. Oby za rok powtórzyli ten wyczyn. A póki co - GO GIANTS!

Matthew

Wysłany: 2012-01-20, 02:30   

O co w ogóle chodzi z tym wąsikiem u Flacco?? On chciał kogoś uhonorować? Bo nie wmówicie mi że on go zapuścił, bo wydaję mu się, ze w nim dobrze wygląda :-/

bary110 

Wysłany: 2012-01-20, 10:11   

Wąsik nie wąsik, mało ważne :mrgreen: aby w niedzielę pomógł :ravens:

Go Ravens Go !!!!!!!!

Go ravens Go.jpg
Plik ściągnięto 1877 raz(y) 10,97 KB

Ostatnio zmieniony przez bary110 2012-01-21, 11:12, w całości zmieniany 1 raz  

pazer

Wysłany: 2012-01-20, 10:31   

http://articles.baltimore...tache-fu-manchu historia wąsów

orlando 

Wysłany: 2012-01-20, 11:39   

Wygląda faktycznie, jak typowy Truck-Driver 18-kołowego kolosa z farmerskiego stanu. Ale pod przykryciem kasku mniej to widać na szczęscie xp Rywal z meczu o NFC Champs , Tomek też miał w zeszłym sezonie inny fryz- długie kudły :-P Dzięki nim nie wygrał SB, mam andzieje że z Flacco bedzie podobnie xp

trevorr 

Wysłany: 2012-01-20, 12:26   

co wy chcecie od tych wąsów. to w końcu typowo amerykański sport to i image typowo amerykański :)
jeszcze mu takiej czapeczki brakuje:
[img]http://images9.cpcache.com/product/59292979v4_240x240_Front_Color-BlackWhite.jpg[/img]

meLu

Wysłany: 2012-01-20, 14:04   

Dopiero we wtorek obejrzałem mecze, a dziś mam nowy twardy dysk i wreszcie dostęp do netu. Ale do rzeczy:

Pats - Broncos

Mecz zupełnie bez historii. Aż przykro było patrzeć. Znakomity, historyczny występ Brady'ego, a za oceanem pieprzą wciąż o Tebow... Życzyłem Broncos zwycięstwa, ale może przestaną w końcu tyle nudzić o cudownym Timie...

Ravens - Texans

Nie wyglądało to za dobrze w wykonaniu Kruków. Gdyby nie błędy Yatesa i punkty zdobywane po przechwytach, mogło zakończyć się niespodzianki. Rice nie miał najlepszego dnia, a obrona Texans bardzo szybko dopadała do słabo chronionego Flacco. Przy okazji, pisanie o nim jako przereklamowanym QB, to dla mnie nieporozumienie. Jego nikt (może poza nim samym, czego dowodem zeszłotygodniowe narzekania) za jakiegoś wybitnego QB. Raczej ma opinię przeciętnego zawodnika na tej pozycji.

49ers - Saints

Stawiałem na "Świętych" z małym marginesem błędu, no i nie trafiłem. Końcówka tego meczu przejdzie do historii NFL. Cztery zmiany prowadzenia w ostatnich czterech minutach, o ile się nie mylę. Niesamowity rush TD Smitha i to ostatnie podanie. Alex zadziwił tego dnia niejednego miłośnika futbolu.

Packers - Giants

Tu już, niestety, przeczucia mnie nie myliły. Spodziewałem się jednak wyrównanego boju cios za cios, a Packers na ten mecz nie wyszli. Zero obrony ('Hail Mary' to ich kompromitacja), brak koncentracji przy łapaniu piłki. Punkty zdobywane przy pomocy sędziów (tego nie lubię wyjątkowo). W efekcie porażka w fatalnym stylu, który nie przystoi drużynie broniącej tytułu. Wielkie brawa dla Giants. Pokazali, że im zależy i nie odpuszczali nawet na moment.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi