Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto wie? - czyli pomóżmy sobie
Autor Wiadomość
Adrian 

Drużyna: Bengals
Zawodnik: Burfict
Wysłany: 2012-01-07, 08:24   

Jak działapodpis ? wklejam jakies sygnaturke pomiedzy [img][/img] i nie dziala w te kody jakies takze i nic?

Znamir

Wysłany: 2012-01-07, 10:23   

Musisz w profilu zmienić "Zawsze dodawaj mój podpis" na TAK.

Adrian 

Wysłany: 2012-01-07, 10:37   

Chodzi mi o to ,ze jak umieszcze jakias sygnaturke to zamiast obrazka wyswietla sie to co teraz mam.

Znamir

Wysłany: 2012-01-07, 11:22   

Nie możesz wrzucać obrazka przez bbcode. To jest zabezpieczenie przed wrzucaniem zbyt dużych grafik. Możesz wgrać sygnaturkę graficzną na serwer forum jeżeli spełnia wymagania co do wymiarów i rozmiaru w kilobajtach. Ta sygnaturka, którą wrzuciłeś na imageshack nie spełnia rozmiaru narzuconego przez forum.

Adrian 

Wysłany: 2012-01-07, 11:39   

Juz po problemie dzieki :D

Adrian 

Wysłany: 2012-01-07, 21:10   

Ma ktos jakis pomysl na zrobienie pilki do FA ?? Wiem wiem dziwny pomysl :D

Znamir

Wysłany: 2012-01-07, 22:58   

Kup najtańszą na allegro. Będzie pewnie beznadziejna ale i tak dużo lepsza niż robiona samodzielnie.

orlando 

Wysłany: 2012-01-08, 11:00   

po co chcesz szyć piłke ? ? nie lepiej kupić w sklepie albo na jakims allegro gotową bale za 60 dych niż sie meczyc z szyciem itp

Dariusz Ankiewicz 

Drużyna: Philadelphia Eagles
Zawodnik: Donovan McNabb
Wysłany: 2012-01-13, 18:06   

Panowie, przenieście się z tą rozmową do tematu związanego z PLFA 8-)

Lauri

Wysłany: 2012-05-20, 11:03   

[quote="freeze777"]Bardzo prosze o pomoc.Zakupiłem koszulkę NFL-wypasiona McNabb zielona,ale zauważyłem na niej plamy po markerach-punkty cienie,nie wiem jak to usunąć,masakta jednym słowem,koszulka jak nówka ale te cienie odbierają jej uroku w moich oczach.Ma ktoś może złote środki na takie sprawy,normalnie błagam o pomoc,pozdrawiam :cry: [/quote]

[quote="Michal26"]Nabierz trochę zmywacza do paznokci na watke i trzyj, jak nie schodzi od razu to pamiętaj by często zmieniać watki, bo inaczej rozetrzesz bardziej. Rób tak jakbyś chciał lekko zdrapać, zebrać to watką[/quote]

[quote="freeze777"]Dziękuję serdecznie za odpowiedź,ale czy zmywacz nie będzie zbyt "agresywnym" środkiem jak dla tego materiału?? Wróciłem przed chwilą ze sklepu,bo koleżanka polecała mi albo mydłem Protex(? dziwne że akurat te),inna Białego Jelenia(? też lekki szok),a ostatecznie skończyłem na czytaniu Vanish Oxy Action który ma 30 % wybielacza i Ariel Professional-z nich zrezygnowałem-nie wiem czy dobrze,widziałem jeszcze kilka innych podrzędnych mało znanych odplamiaczy ale wolałem nie ryzykować.......a czy ten sposób ze zmywaczem Michal26 znasz z własnego doświadczenia??? Bardzo,bardzo proszę o odpowiedź i jeszcze raz Dziękuję :) za poprzednią[/quote]

[quote="freeze777"]aha zapomniałem dodać że plamy posiada górna część koszulki ,ta niedziurkowana-o ile to coś zmienia.......pozdrawiam[/quote]

[quote="Michal26"]W moim przypadku pomagało, ale zazwyczaj zaraz po poplamieniu. Nie wiem czy po jakimś czasie też ma podobne działanie. Popytaj kogoś mądrzejszego, który miał jakoś do czynienia z czymś takim, ale generalnie zmywacz często jest podawany jako ratunek przy zaplamieniu markerami[/quote]

[quote="freeze777"]Ratunku!!!!![/quote]

[quote="Dariusz Ankiewicz"]Spróbuj poszukać odpowiedzi na jakiś angielskich stronach. Na pewno nie jedna osoba w stanach miała ten problem ;)[/quote]

Odpowiedz do tematu