Zamknięty przez: Lauri 2011-12-11, 22:37 |
NFL Tydzień 13 |
Autor |
Wiadomość |
orlando

|
Wysłany: 2011-12-05, 19:39
|
|
|
No porażka NYG to tutaj ewidentnie numer 1 w dyskucji No szkoda szkoda tej porażki, ale tylko lub aż 3 punkty. Mam nadzieje że limit szczęścia im się kiedyś wyczerpie, może w finale tak jak kiedyś brakło szczęścia Patriots, którzy przegrali z ... Giants Kansas city punktuje i Rams bez punktów, okrągłe Zero xp to dla mnie duże zaskoczenia. Steelers i Ravens kroczą coraz szybciej do Play Offs. Końcówka zapowiada sie emocjonująco. Tylko wielka szkoda że Miami tak późno zaczęło grać xp |
|
|
|
 |
merctedess

|
Wysłany: 2011-12-05, 21:00
|
|
|
Dla mnie wielka niespodzianka to to że Tebow po zaledwie 7 startach i przeciętnych meczach w jego wykonaniu uwzględniając grę górą lideruje w głosowaniu na Pro Bowl |
|
|
|
 |
orlando

|
Wysłany: 2011-12-05, 21:33
|
|
|
bo głosują bo go lubią a nie że ejst najlepszy. niestety |
|
|
|
 |
merctedess

|
Wysłany: 2011-12-05, 21:34
|
|
|
totalna ściema to cale głosowanie |
|
|
|
 |
Piteroo
Wiek: 40 Dołączył: 01 Wrz 2011 Posty: 150 Skąd: Black Hole
|
Wysłany: 2011-12-05, 21:51
|
|
|
Dla mnie to też wielkie gówno, pomijanie od lat przez głosujących Seby to istna kpina |
|
|
|
 |
MagicKris

|
Wysłany: 2011-12-05, 22:30
|
|
|
Oj wszyscy chyba wiemy jak tak naprawde wyglada Pro Bowl. Wybierani sa ulubiency a nie najlepsi zawodnicy na danych pozycjach. Glosowac mozna ile sie chce razy, takze wygrywa ten kto ma najzagorzalszych i najliczniejszych fanow. Mecz sam w sobie jest dosyc komiczny ze wzgledu na zasady, jak i na to ze zawodnicy nie chca sie nabawic zadnych kontuzji. |
_________________ [i]“It's not whether you get knocked down, it's whether you get up.”[/i]
[b]Vince Lombardi[/b] |
|
|
|
 |
merctedess

|
Wysłany: 2011-12-05, 22:35
|
|
|
Sam mecz wyglądał by normalnie jeśli byłby rozgrywany tydzień,dwa tygodnie po Super Bowl.Teraz to porażka bo mamy tak naprawdę mecz gwiazd bez największych gwiazd.Wtedy swoją drogą zasady były by napewno trochę inne i zawodnicy grali by napewno śmielej,bez obawy o kontuzję.Nie wiem jaki sens jest w rozgrywaniu meczu takiego tydzień przed SuperBowl. |
|
|
|
 |
Simpson

|
Wysłany: 2011-12-05, 23:43
|
|
|
[quote="merctedess"].Nie wiem jaki sens jest w rozgrywaniu meczu takiego tydzień przed SuperBowl.[/quote]
Tą decyzję i pomysł bym podciągną pod PZPN |
|
|
|
 |
michu_bronx
Jets & Giants
Wiek: 44 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 139 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 2011-12-06, 08:17
|
|
|
Witam ten cały Pro Bowl to lipa , plebiscyt popularności i tyle , ale nie o tym chciałem.
W związku z sytuacją w Bears , pojawia się pytanie czy zatrudnią jakiegoś QB na ostatnie cztery mecze. ? Bo chyba muszą coś zrobić , jednak Hanie się nie nadaje moim zdaniem. |
|
 |
Corn

|
Wysłany: 2011-12-06, 12:34
|
|
|
A to właśnie dziwne co się stało z Haniem. Jak sobie przypominam zeszłoroczny finał konferencji to szło mu całkiem nieźle. O mały włos i pokonał by Packersów. |
_________________ [i]What did you say? You're Vikings fans? What the hell is wrong with you?[/i]
[b]Red Foreman[/b] |
|
|
|
 |
orlando

|
Wysłany: 2011-12-06, 18:36
|
|
|
No Bears muszą szybko coś zrobić jeśli chodzi o pozycje QB, jeśli nie chcą wylecieć z PlayOffów. Podobno McNabb ma teraz wolne xp
A jeśli chodzi o ProBowl to faktycznie, mecz po SB to byłoby najlepsze wyjście. Każdy grałby na luzie itp. Kiedyś akcje z PB wyglądały znacznie ciekawiej niż teraz. Wexmy ostatni mecz PB... nie było tam nic ciekawego poza paroma zagraniami. |
|
|
|
 |
MagicKris

|
Wysłany: 2011-12-06, 19:24
|
|
|
Trudno jest moim zdaniem stwierdzic czy QB jest dobry po jednym meczu. W meczu o mistrzostwo NFC w zeszlym roku Hannie zagral bardzo dobrze, ale od tamtego czasu nie rozegral ani jednego snapa. Az do ubieglej niedzieli. Zagral jak swoj cien, ale jest w koncu backup-QB wiec nie mozna sie od niego spodziewac niewiadomo czego. Negatywnie na jego gre wplynal na pewno fakt, iz kontuzjowany zostal Matt Forte i gra biegowa Bears nie wyglada juz tak skladnie jak wczesniej. Wydaje mi sie, ze jest juz za pozno zeby szukali nowego QB. Zostaly im zaledwie 4 mecze i zaden nowy rozgrywajacy bedacy obecnie wolnym agentem, albo backupem w jakies druzynie nie nauczy sie tej ofensywy w tak krotkim czasie. Beda musieli poprawic gre dolem i wytrwale czekac na Jaya Cutlera, modlac sie, ze ich przeciwnikom powinie sie noga i uda im sie pozostac w Play-Offach (w co szcerze mowiac watpie). |
_________________ [i]“It's not whether you get knocked down, it's whether you get up.”[/i]
[b]Vince Lombardi[/b] |
|
|
|
 |
trevorr
|
Wysłany: 2011-12-07, 11:38
|
|
|
ale najważniejsze, że Texans zmierzają do pierwszych w historii play-offs :D T.J.Yates się rewelacyjnie spisał jak na pierwszy start w NFL. bardzo zacięty mecz. do samego końca emocje.. |
|
|
|
 |
|