Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Lauri
2011-12-04, 15:03
NFL Tydzień 12
Autor Wiadomość
Simpson 

Wysłany: 2011-11-24, 09:47   NFL Tydzień 12

Temat zaczynamy :mrgreen: Kolejka zapowiada się dla mnie niezwykle ciekawie a szczególnie dzisiejsza noc. Fajne spotkanie się zapowiada w Detroit choć w obecnej formie Serowych nawet ciężko pomyśleć, że zdarzy się niespodzianka 8-) W Dallas też emocji nie powinno zabraknąć Delfiny na fali powinno być ciekawie. Warte uwagi spotkania w Oakland i Nowym Orleanie nie wiem czego spodziewać się po Eagles w meczu z Patriots.
No i na hit na który czekam już długo czyli derby braci Harbaugh tu emocji powinno być nadmiar 49ers na fali i takiego bilansu to nie mieli dobre kilka, kilkanaście lat Ravens za to w tym sezonie pokazuje że na specjalne mecze potrafią się zmobilizować :-D No to czekamy...

orlando 

Wysłany: 2011-11-24, 14:08   

CZekam z niecierpliwością na mecz braci Harbaugh. Stawiam na Jima czyli na 49ers krórzy są chyba nie tylko dla mnie objawieniem sezonu. Ponadto mecz Delfinów powinien być ciekawy i powinni wg mnie pokonać Dallas.
Święto w Stanach, świętu i u nas :)

Simpson 

Wysłany: 2011-11-25, 10:07   

Jak wrażenia forumowiczów po dzisiejszej uczcie 8-) Trzy fajne spotkania Packers robią swoje. Szkoda trochę Dolphins choć dla nich porażka ma mniejsze znaczenie niż dla Dallas wygrana którzy walczą o PO.
No i Harb Bowl pokaz defensywy "to co lubie" twardo widać z założenia na co dwóch braći stawia 1:0 dla Johna :-> Oba zespoły idą na PO. Teraz czekamy na niedziele :)

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2011-11-25, 11:19   

Witam.

Pokaz siły w wykonaniu Baltimore , wygląda na to że wygraja dywizję.
Po cichu liczyłem na niespodziankę w wykonaniu Lions ale jednak co mistrzowie to mistrzowie. Mecz w Dalllas naprawdę fajny oprócz kłopotów Moora w łapaniu piłek , ofensywa Dolphins prezentowała się bardzo ciekawie. Zobaczywmy jak to wszystko w Miami się ułoży ale po fatalnym początku , teraz zdecydowanie lepiej to wszystko wygląda. Dla mnie kluczowe mecze weekendu to Patroits - Eagles ewentualna wygrana orłów bardzo mnie zaniepokoi w kontekście gry Giants w play off.
No i absolutnie kluczowy mecz dla Jets , porażka oznaczać będzie chyba koniec sezonu, a nie tak miało być , zresztą zobaczymy.
No i bardzo jestem ciekaw jak Bears zagraja bez Cutlera .

Pzdr

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2011-11-25, 13:00   

Udany czwartek nie licząc braku indyka i porażki Delfinów :-/
Packers-Lions- przez chwilę wydawało się, że Detroit może pokusić się o niesodziankę, ale jak GB się rozkręciło było już po wszystkim. Trwa Mistrzowska forma Rodgersa i kto wie czy z GB nie zrobi się taka Barcelona NFL, hehe. Tak czy siak cieszy mnie kolejne zwycięstwo Packers. Na marginiesie bardzo brzydkie zachowanie Suh'a.
Miami-Dallas- liczyłem bardzo na niespodziankę i wygraną Delfinów, no i prawie się udało. Niestety prawie... Fajny mecz Reggiego Busha. Wydaje mi się i mam taką nadzieje, że Dallas wygra dywizje i szczerze przyznam, że z meczu na mecz coraz bardziej przemawia do mnie team Cowboys.
SF-Ravens- mecz bez żadnych niespodzianek. Moim zdaniem, potwierdziło się, że bilans SF to jednak po trochu "zasługa" takiego a nie innego kalendarza rozgrywek.
W weekend zapowiada się kilka ciekawych spotkań. Z całego serca liczę na kolejną wygraną PATS i kolejną wtope Jets :mrgreen: Chyba mecz ostatniej szansy dla moich BUCS, no i mega ciekawy mecz Raiders-Bears. Tutaj kibicuje Raiders.

orlando 

Wysłany: 2011-11-25, 13:38   

No czwartek udany, ale szkoda Delfinów. Brakło paru sekund. Ale koszmarne 3 wznowienia, po których Moore'owi wypdła piłka z rąk... Ale ofensywa prezentowała się calkiem nieźle. CZekam ąż Packers w końcu przegrają i znikną te usmieszki z ich twarzy. Mam nadzieje że nie zakończą sezonu 16-0 xpp A 49ers do stanu 6-6 grali spoko, ale potem nie umieli dogonić Ravens. Mieli praiwe pewne 2 TD, ale jedno zakończone karą a drugie INT ;/

bary110 

Wysłany: 2011-11-27, 18:05   

Najlepszy dla mnie scenariusz na dziś:

Cle. wygrywa z Cin.
Jac. wygrywa z Hou.
Buf. wygrywa z Nyj.
Oak. wygrywa z Chi.
Phi. wygrywa z Ne.

no i oczywiście Kc. wygrywa z żelazniakami z Pit. :mrgreen: i tyle w temacie.

GO RAVENS GO :lol:

orlando 

Wysłany: 2011-11-27, 22:34   

nooo Kansas napewno wygra z Pittsburgiem :lol: Cleveland przegrało , kolejni też xp Oakland fajnie jakby wygrało ;d Ale Kansas.... ?

pawelunio92 

Wysłany: 2011-11-28, 03:35   

[quote="bary110"]Cle. wygrywa z Cin.
Jac. wygrywa z Hou.
Buf. wygrywa z Nyj.
Oak. wygrywa z Chi.
Phi. wygrywa z Ne.

no i oczywiście Kc. wygrywa z żelazniakami z Pit.[/quote]

Szczerze...? Aż nie wiem co powiedzieć. Szybciej Palikot wstąpi do klasztoru ,a Jarek zacznie grać w kosza niz taki scenariusz będzie miał choćby 1% szansy na sprawdzenie się.

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2011-11-28, 13:01   

Witam .

Niezwykle wyrównana niedziela za nami. Bardzo dużo meczy z małą różnicą w punktach. Kolejne zwycięstwo po dogrywce Denver robi wrażenie. Jak dla mnie ważne zwyciięstwo Jets chociaż ich straty są naprawde niezwykłe. Ładna gra Sancheza.
Ciekawy mecz w Oakland oprócz paru strat moim zdaniem Hanie nie zagrał żle. Kolejny rekord Janikowskiego , ładnie ładnie. Ważna wygrana Texans , no i lanie jaki sprawiło New England .

Niedoceniane Cincinati walczy o wild card , wogóle ciekawa walka w AFC o play off sie zapowiada, w NFC sytuacja wydaje się bardziej przejrzysta. Pozostało 8 drużyn w walce o play off , chociaż po dzisiejszym wieczorze wydaje mi sie że niestety Giants też zaczną odstawać , obym sie mylił.

orlando 

Wysłany: 2011-11-30, 14:07   

Weekend bardzo ciekawy:) w AFC robi się tłoczno natomiast w NFC bardziej przejrzyście. Oakland bardzo dobrze zagrało. Kolejny rekord Janikowskiego i dobra gra Palmera. Hanie też nie grał źle, ale ta pierwsza strata troche go chyba podłamała xP Denver wygrywa znowu fartem, gdyby lepsze oko kickera z SD to by przegrali xp Indianapolis, Minnesota i St Louis oficjalnie się żeganją z sezonem :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi