Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Lauri
2011-11-05, 23:24
NFL Tydzień 8
Autor Wiadomość
Piteroo 

Wysłany: 2011-11-01, 21:39   

Nie powiem ucieszyła mnie porażka San Diego bo to znacznie przedłuża szanse Raiders na PO, oczywiście jak DMC wróci na resztę spotkań a Palmer będzie grał przynajmniej nie gorzej niż Campbell. Moim zdaniem Oakland stać spokojnie na bilans 10-6 a może i lepszy co myślę że może dać PO. No nic pozostaje wiara, a jeśli wiara czyni cuda to ja wierzę że się uda :)

merctedess

Wysłany: 2011-11-01, 21:41   

Powiem jedno.Bardzo pomyliłem się co do Tima Tebowa.Wcześniej jego serce do gry i cała ta otoczka poza futbolowa przyćmło mi jego wady.Teraz to widzę,to nie jest zawodnik ktory zrobi karierę w NFL.Brutalne ale prawdziwe,mimo to że ten chłopak znakomicie motywuje zarówno siebie jak i kolegów to nie nadrobi tym umiejętności.

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2011-11-02, 10:57   

Co do Chargers , na początku sezonu uważałem że moga daleko zajść, ale na półmetku nawet ciężko powiedzieć czy zagrają w PO. Natomiast wyraźnie widać że Chiefs mimo wszystko trochę się rozkręcili , czego na początku sezonu raczej nie można było sie spodzewać. Co do Tebowa , widać chęci do gry i motywacje , fakt jego gra nie porywa , ale wydaje mi się że cała drużyna ma słaby sezon i poprostu Tebow ani nie zaskakuje na plus ani na minus.

Bardzo jestem ciekaw jak potoczy sie dalej sezon dla Bengals , bo nikt o nich nie wspominana a narazie bilans 5-2 budzi szacunek.

MagicKris

Wysłany: 2011-11-02, 17:16   

AFC West to bardzo dziwna dywizja.

Chargers zawse zaczynaja swoj sezon kiepsko, ale potem sa w stanie odnalezc rytm i z reguly wygrywaja wiekszosc spotkan. Uwazam, ze maja obecnie wieksze szanse na dojscie do Paly-offow ze wzgledu na slaba dysozycje w Raidersach. Choc na ten temat wiecej informacji dostarczy nam niedzielny mecz. Moze mecz z Chiefs to tylko wypadek przy pracy i Palmer zacznie grac jak powinien. Chiefs mysle, ze beda okupowac srodek ligi. Broncos moga stac sie teraz tak naprawde wszystkim. Tebow ma beznadziejna technike, ale ma takze zdolnosci przywodcze, ktore juz niejednokrotnie porwaly druzyne do zwyciestwa. Pare najblizszych meczy pokaze na co go stac, ale cudow mysle ze nie bedzie i Broncos skoncza w okoloicach 8 miejsca w drafcie.

[b]Vince Lombardi[/b]

merctedess

Wysłany: 2011-11-02, 18:32   

[quote]Broncos skoncza w okoloicach 8 miejsca w drafcie.[/quote]

Ja tam im daje pick nie niższy niż top 5.To co obecnie grają to po prostu cienizna.Ok Orton popełniał błędy ale był normalnym typowym rozgrywającym.Tebow moim zdaniem za często szuka okazji do biegu i na tym traci,co prowadzi do tego że gówno sobie Mustangi pograją :)

MagicKris

Wysłany: 2011-11-02, 18:43   

Tebow tak naprawde nie zmienil swojego stylu gry od czasu collegu. Widac, ze umie biegac, ale jesli chce byc QB w NFL to musi zdecydowanie poprawic bledy zwiazane z rzucanie, bo to przeciez jego podstawowe narzedzie jako rozgrywajacego.

[b]Vince Lombardi[/b]

kepic 

Wysłany: 2011-11-02, 21:10   

[quote="MagicKris"]Tebow tak naprawde nie zmienil swojego stylu gry od czasu collegu. Widac, ze umie biegac, ale jesli chce byc QB w NFL to musi zdecydowanie poprawic bledy zwiazane z rzucanie, bo to przeciez jego podstawowe narzedzie jako rozgrywajacego.[/quote]

Ja mimo wszystko mam nadzieję iż coś jeszcze pokaże sobą w NFL, przydałby mu się porządny trener i ciężka praca i może coś z tego by było.

Piotr Bera 
Culé

Wysłany: 2011-11-02, 21:55   

Tebow współpracuje z Johnem Elway'em... gdzie znajdziesz lepszego trenera?

— John Ronald Reuel Tolkien
Władca Pierścieni

kepic 

Wysłany: 2011-11-03, 09:51   

Mam na myśli kogoś kto poprowadzi go za rączkę i zrobi z niego bóstwo jak w college-u :)
Choć szczerze nie wiem czy się da :-/
Bo jeśli chodzi o stronę techniczną to tu masz rację i jak to się mówi czas pokaże.

Choć będąc szczerym to raczej myślenie życzeniowe :-?

Po prostu chciałbym żeby trochę pograł.

orlando 

Wysłany: 2011-11-03, 11:41   

Nikt nie zrobi z niego bóstwa xp To jest zawodostwo a nie college. Tu nie będzie gwiazdą jeżeli sobie na to nie zasłuży. Cięzka praca i nauka rzutów to podstawa, bo jak chce biegać to mogą go dać na RB/FB xp

A jeżeli chodzi o Bengals to dla mnie ta druzyna zawsze była jakaś niemarwa xp nie żeby grali źle, ale są tłem dla innych meczy. Takie jest moje zdanie. Na forum chyba też nie ma za duzo fanów panów w cętki.

bary110 

Wysłany: 2011-11-05, 10:14   

Chyba zapomniałeś ze 2 sezony temu Bengals było 1 w AFC North przed Raivens i wywaliło Steelers z Play Off :mrgreen:

orlando 

Wysłany: 2011-11-05, 13:11   

może i byli ale szybko się pożegnali z PO. Ale dla mnie grają nijako. Bez fajerwerków. Na tą druzynę zwracam najmniej uwagi

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi