Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:14
NFL 13/14: Tydzień 5
Autor Wiadomość
Jacob 

Wysłany: 2013-10-03, 18:37   NFL 13/14: Tydzień 5

Na początek dzisiaj w nocy o 2:25 Buffalo Bills vs. Cleveland Browns. Obie ekipy z bilansem 2-2. Tydzień temu Browns wygrali z Bengals, natomiast Bills z Baltimore. Jak obstawiacie?

Rozpiska pozostałych meczy:

Mecze o 19:00:
Patriots vs. Bengals

Lions vs. Packers

Seahawks vs. Colts

Ravens vs. Dolphins

Saints vs. Bears

Eagles vs. Giants

Chiefs vs. Titans

Jaguars vs. Rams

Panthers vs. Cardinals - 22:05

Broncos vs. Cowboys - 22:25

Chargers vs. Raiders - 22:25

Texans vs. 49ers - 2:30

Poniedziałek:
Jets vs. Falcons - 2:40

Co wybieracie? ;D

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-10-03, 19:26   

Dziś w nocy myśle, że spotkanie będzie dość wyrównane, ale ze wskazaniem na Browns. Ciekawi mnie, czy Hoyer potwierdzi swoją dotychczasową dyspozycję.

Niedziela, to przede wszystkim Patriots - Bengals. Na pewno po wizycie w Atlancie oczekiwanie jest jedno - zwyciestwo na trudnym terenie. KIlka znaków zapytania: czy zagra Gronk i Amendola, jak Pats sobie poradzą bez Wilforka, czy defensywa potwierdzi swoją dobra dyspozycję. Na pewno bedzie to cięzki mecz dla Tomka, przeciwko solidniej obronie Bengals.

Z odtworzenia na pewno zobaczę Eagles, bo juz najwyższa pora się obudzić. Jeśli nie z G-men, to z kim:)? Są realne szanse na playoffs w tak słabej w tym roku dywizji, więc do boju!

Poza tym: Kansas - Titans i Texans-49ers, to interesujące mnie spotkania.

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-10-03, 22:26   

Dziś w nocy odpuszczam, na pewno na żywo obejrzę Eagles:Giants z kompa natomiast Texans:49ers oraz Bears:Saints :)

kaliber

Wysłany: 2013-10-04, 08:58   

Dla mnie mecz nr 1 to oczywiście starcie Bengals-Patriots, lubię obie ekipy no ale jednak chciałbym zwycięstwa miejscowych po wpadce w Cleveland. Dalton musi powrócić na właściwie tory, ostatnio bardzo mu nie szło. Ponadto ciekawe pary Chicago-NO, Green Bay-Detroit oraz KC-Titans. Pytanie jak Ci ostatni poradzą sobie bez Lockera. pzdr

rooted 

Wysłany: 2013-10-05, 10:35   

Witam po dłuższej przerwie,

Mój plan na niedzielę to Saints vs Bears a potem Denver Peytons vs Cowboys.
Sporo ciekawie zapowiadających się spotkań więc potem pewnie jeszcze ogarnę powtórkę Texans vs 49ers. Chiefs vs Titans albo Pats vs Bengals w trakcie tygodnia jak czas pozwoli.

Obejrzałem rano skrót Bills vs Browns. Żadna z drużyn nie zachwyciła, chociaż Browns mają dobrą, solidną obronę i świetną formację special teams. Gdyby ktoś mi powiedział przd sezonem (albo nawet po II kolejce), że po 4,5 tygodnia Browns będą na czele AFCN uznałbym rozmówcę za świra :) A tu proszę - taka niespodzianka.

Z innych pozytywnych zakoczeń w tym roku także Titans i Chiefs. Po niedzielnym spotkaniu (czyli piątej kolejce) obie te drużyny będą miały łączne na koncie 8 zwycięstw czyli tyle ... ile uzbierały razem przez cały zeszły rok.

Pozdrawiam.

Yazz 

Drużyna: Saints, Vikings
Zawodnik: Drew Brees, Adrian Peterson
Wysłany: 2013-10-05, 12:16   

Mój plan jest identyczny jak kolegi rooted. Jestem ciekaw jak sobie poradzi Brees w Chicago gdzie w historii spotkań z Bears miał bardzo niski passer rating (bodajże około 80).
Następnie obejrzę Broncos w konfrontacji z Dallas. Tutaj myślę że streak zostanie podtrzymany i po tym spotkaniu będzie wynosił 5-0...
Pozdro.

SteelersPirates 

Wysłany: 2013-10-05, 17:14   

Mam ambitne plany na tę kolejkę, Colts - Seahawks o 19 potem przerzutka na Cowboys - Mannings i kończę 49ers - Texans. Nadrabianko pozostałych meczów odbędzie się od poniedziałku. : ))

andy11pl 

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
Wysłany: 2013-10-06, 21:48   

O której jest w końcu mecz Raiders? Niby na NFL.com jest zmieniona nowa/nietypowa godzina czyli 11,35PM. Na oficjalnej Raiders po staremu czyli 8,35PM a na Stattrackerze przeszli samych siebie i pisze Mon 11,35PM a przed meczem Mon 8,35PM czyli MNF.

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-10-06, 22:51   

według ESPN sun 11;35 i tego bym się trzymał :)

Za mną pierwszy i ostatnim w tym tygodniu niestety mecz który obejrzałem Live czyli Eagles vs Giants. Niestety po tym meczu nie mogę powiedzieć że cokolwiek w ofensywie Philly się poprawiło bo NY są moim zdaniem zespołem w rozsypce. Nieco wymuszone rush yardy przez Vicka i ta felerna kontuzja (dodając że gram nim w FF to się troszkę zagotowałem tym faktem że tak szybko opuścił boisko/i tak wiem że Vick sobie lubi pobiegać :) ). Mimo wszystko całkiem nieźle zaprezentował się zeszłoroczny rookie (jeśli się nie mylę) Nick Foles, świetne TD passy do Celaka i Jacksona

A przede mną tudzież jutro i w wtorek odgrzewane kotlety
Texans : 49ers
saints : bears

No i na koniec Panther : Cardinals (tutaj chcę sobie po prostu pooglądać Larrego Ftizgeralda :D )

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2013-10-06, 23:56   

Peyton Manning czaruje w Dallas. Jego rushing td - coś wspaniałego. Rewelacja :) Romo również daje radę. Dobry mecz.

kaliber

Wysłany: 2013-10-07, 09:44   

Akcja Manninga rewelacja, normalnie ręce same składają się do oklasków. Mecz świetny. W końcówce grający bardzo dobrze, a w kilku przypadkach pod presją wręcz fenomenalnie Romo, w swoim stylu zalicza int i Cowboys przegrywają. Szkoda. Naprawdę się postawili Broncos. Mecz wcześniejszy w Cincinnati zupełnie odmienny, panowanie defensywy. Miejscowi zatrzymali serię Toma, New England ostatnio zdobyli tak mało punktów w 1996 roku. Końcówka była emocjonująca w ulewnym deszczu a Bengals dopilnowali prowadzenia. Wynik cieszy ale Brady`go to mi trochę żal.

charlie 

Wysłany: 2013-10-07, 11:02   

Freeman w Minneapolis...

http://www.nfl.com/news/s...ree-to-contract

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2013-10-07, 20:55   

Raczej :) Tyle mojego komentarza w tym temacie :D

czapski 

Wysłany: 2013-10-08, 14:44   

Czyli Ponder zostaje QB nr 3 w Minnesocie???

michu_bronx 
Jets & Giants

Wysłany: 2013-10-08, 17:18   

Witam.
Czas na małe podsumowanie. Chiefs nadal bez porażki , wyraźnie silniejsi Saints o których cicho w porównaniu do poprzedniego sezonu. Bardzo mocni Broncos i Seahawks. Na plus gra Jets , którym zmiany wyraźnie wyszły na dobre. Co do Giants to takiego piachu nie spodziewałem się w najczarniejszych snach. Cóż taki jest sport. Ale na tą chwilę największe rozczarowanie to Atlanta , dwie przegrane u siebie , myślę że nie będzie PO w mieście coca-coli. No i indywidualnie Peyton niesamowity.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi