Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Pytania związane z futbolem amerykańskim
Autor Wiadomość
OaRaiders 

Wysłany: 2014-04-19, 00:37   

Ja też polecam Eagles-Giants z 12/19/2010. Ten mecz to poprostu "poezja". Coś pięknego;) Ze swojej strony polecam Oakland Raiders. Może nie przemawiają za tą drużyną ostatnie wyniki sportowe, ale wierze że się odbudują w przyszłych latach. Maja też chyba najbarwniejszych kibiców, dla których Raiders to "wyznanie". Poczytaj sobie jak masz ochotę, Raiders Nation.
A i tak na zakończenie, chociaż dla mnie to nie ma większego znaczenia, ale dla Ciebie może być punktem zaczepienia do oglądania Raiders, że wciąż pozostanie w tej drużynie w lidze przez kilka jeszcze lat pewnie, jedyny Polak z krwi i kości, Sebastian Janikowski;) Także zachęcam, jak się wkręcisz, to zrozumiesz, że nie tylko zwycięstwami człowiek żyje, a potrafi cieszyć się z pojedynczego zagrania, a przy TD solidnie sobie krzyknie bez kontroli nad sobą;)

Chvast 

Wysłany: 2014-04-19, 23:32   

Próbuje zdobyć ten mecz z 2010 ale nie mogę. O Janikowskim słyszałem już dawno, jednak fakt, że Raiders mogą stać się niedługo Los Angeles Raiders trochę mnie zniechęca - miasto świetne, ale potencjalni kibice już nie. Kibicem sukcesu nie jestem: zainteresowali mnie również grający słabo Buccaners i Texans. Ogólnie to dzieje się to czego się obawiałem - za bardzo entuzjastycznie pochodzę do ligi i już teraz mam wiele sympati, z których trudno wybrać mi jeden zespół który najbardziej lubie :/

OaRaiders 

Wysłany: 2014-04-20, 00:39   

Spróbuj http://thepiratebay.se.un...ew_York_Giants. Ściąganie może trochę potrwać, ale warto;) Niestety nic lepszego nie znalazłem tak na szybko..

Chvast 

Wysłany: 2014-04-20, 16:15   

Pobierałem kilka dni temu i zatrzymało się na 91% i brak seedów.

Cycu 

Drużyna: Ravens
Zawodnik: Ray Lewis, Vonta Leach
Wysłany: 2014-04-20, 22:45   

Na GamePass są zdaje się dostępne mecze z ostatnich 5 sezonów, więc jeśli chcecie obejrzeć mecz z 2010, to nie powinno być problemu. Na forum znajdziecie jak podłączyć się pod GamePass z argentyńskiego proxy.

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-05-13, 03:43   

No dobra, zdradzę tajemnicę. Spróbujcie się zarejestrować na tenyardtorrents. Nie ręczę, czy w tej chwili rejestracja jest otwarta, ale jest to #1 jeśli chodzi o dostęp do meczów NFL czy NCAA. NCAA mnie nie bawi, ale co do NFL starają się udostępniać wszystko. Znajdziecie wszystkie Super Bowl. Ja znalazłem legendarny mecz z 2000 Jets-Dolphins (The Monday Night Miracle). Mialem okazję oglądac go na żywo, w Channell 5 (ktoś pamięta, jak kablówki miały go w ofercie?). Ze wzruszeniem sobie przypomniałem.

Tracker prywatny, szybki. Rygorystyczne wymagania co do ratio.

A jaki mecz polecam? Rzecz jasna Niners-Packers. 3 stycznie 1999. The Catch II. Young do Owensa.

Ewentualnie SB Niners-Chargers - i popis Rice'a.

mekadragon135 

Wysłany: 2014-05-16, 00:10   

TRad napisał/a:
No dobra, zdradzę tajemnicę. Spróbujcie się zarejestrować na tenyardtorrents. Nie ręczę, czy w tej chwili rejestracja jest otwarta, ale jest to #1 jeśli chodzi o dostęp do meczów NFL czy NCAA. NCAA mnie nie bawi, ale co do NFL starają się udostępniać wszystko. Znajdziecie wszystkie Super Bowl. Ja znalazłem legendarny mecz z 2000 Jets-Dolphins (The Monday Night Miracle). Mialem okazję oglądac go na żywo, w Channell 5 (ktoś pamięta, jak kablówki miały go w ofercie?). Ze wzruszeniem sobie przypomniałem.

Tracker prywatny, szybki. Rygorystyczne wymagania co do ratio.

A jaki mecz polecam? Rzecz jasna Niners-Packers. 3 stycznie 1999. The Catch II. Young do Owensa.

Ewentualnie SB Niners-Chargers - i popis Rice'a.

dzieki!! super ze podałes gdzie mozna ogladac te mecze:)

TRad 

Drużyna: 49'ers
Wysłany: 2014-05-16, 02:53   

Musisz odnaleźć plik torrent i zassać mecz na dysk. Częśc znajdziesz na ogolnie dostępnych trackerach, częśc tylko na tenyardstorrents

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2014-05-17, 12:17   

http://www.youtube.com/wa...8jd0O9XRs#t=708

Skoro po przechwycie obrońca WSU #98 został powalony na 5 jardzie przed polem Wash., dlaczego Cougars swoją akcję ofensywną zaczynali z 25 jarda?

czapski 

Wysłany: 2014-05-17, 12:22   

Bo to dogrywka, która w NCAA jest rozgrywana inaczej:

When a game goes to overtime, each team is given one possession from its opponent's twenty-five yard line with no game clock, despite the one timeout per period and use of play clock. The team leading after both possessions is declared the winner. If the teams remain tied, overtime periods continue, with a coin flip determining the first possession. Possessions alternate with each overtime, until one team leads the other at the end of the overtime.

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2014-05-17, 12:53   

Dzięki za szybką odpowiedź, coś mi się nie podobał ten brak zegara ;-)

morris 

Wysłany: 2014-07-04, 11:24   

Bardzo polecam artykuły Matta Bowena z serii NFL 101 w Bleacher Report. Dla osób, dla których angielski nie stanowi istotnej bariery jest to doskonałe źródło do poznania szczegółów taktycznych tej pięknej gry:
http://bleacherreport.com...st?rel=nofollow

czapski 

Wysłany: 2014-07-04, 13:39   

Te analizy sa swietne, ale on jest tak rzetelny i pracowity, ze jak dojade do konca artykułu to już czuje ze musze odpoczac albo napic sie kawy ;)

morris 

Wysłany: 2014-07-05, 20:17   

czapski napisał/a:
Te analizy sa swietne, ale on jest tak rzetelny i pracowity, ze jak dojade do konca artykułu to już czuje ze musze odpoczac albo napic sie kawy ;)

Albo czytać od początku ;) Po lekturze niektórych artykułów tego pana doszedłem do wniosku, że trzeba poświęcić naprawdę spoooooro czasu na zrozumienie tajników tej gry. Samo oglądanie meczów wiadomo pomaga, ale kamera na 50 jardzie nie pokazuje prawie niczego. Nie widać frontu obrony, pracy linii ofensywnej itd.

rooted 

Wysłany: 2014-07-07, 21:28   

morris napisał/a:
Bardzo polecam artykuły Matta Bowena z serii NFL 101 w Bleacher Report.

B. ciekawe - wielkie dzięki. Bleacher do tej pory niezbyt dobrze mi się kojarzył, ale ta seria jest naprawdę imponująca.

BTW - sporo się linków do różnych ciekawych stron ostatnio w przeróżnych miejscach na forum pojawiało - spróbuję je jakoś zebrać i zrobić kompilację w tzw. 'wolnej chwili'.

Odpowiedz do tematu