Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz 2014-10-30, 14:15 |
NFL 12/13: Tydzień 3 |
Autor |
Wiadomość |
bary110
Wiek: 62 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 27 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 2012-09-23, 10:20
|
|
|
Ravens- Najdłuższa passa wygranych w domu w NFL (11) i tak trzymać dalej.
Go Ravens Go !!!!
Pozdrawiam.
Baltimore Ravens.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 95 raz(y) 53,35 KB |
|
_________________ Ravens;Raiders |
|
|
|
 |
oceansizer

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
|
Wysłany: 2012-09-23, 13:59
|
|
|
Tydzień temu Arizona przełamała piękną passę NE w meczach otwarcia na swoim terenie. Dlatego każda, nawet najlepsza passa jest po to, by ja przełamać. Na pewno będzie ciężko, ale mam nadzieję, że Tomek i spółka pokonają Kruki. Go Pats!!! |
_________________ We are not the same even though we share the name...
 |
|
|
|
 |
politan
|
Wysłany: 2012-09-23, 14:29
|
|
|
Oczywiście najbardziej wyczekuje meczu Ravens - Patriots (z nadzieją na wygraną zawodników z NE). Z chęcią obejrzę Steelers - Raiders chcąc zobaczyć "progress", który może Raiders zrobią w tym sezonie ;). Jak się uda to może również zerknę na jedno z ciekawszych (wg. mnie) starć z tego weekendu tj. Falcons vs. Chargers. |
|
|
|
 |
Piteroo
Wiek: 40 Dołączył: 01 Wrz 2011 Posty: 150 Skąd: Black Hole
|
Wysłany: 2012-09-23, 16:16
|
|
|
Oj to obawiam się że możesz się rozczarować postawą Raiders, ja w tym sezonie nie mam absolutnie żadnych wygórowanych nadziei a powiem nawet że im wyższy pick w najbliższym drafcie tym lepiej. Radiers obecnie są w przebudowie offseason to było jedno wielkie sprzątanie po syfie jaki zostawił po sobie śp Al. Wcale bym się nie obraził nawet na najgorszy bilans i 1 pick który mógł by być wstępem do lepszych czasów w które mógł by wprowadzić Raiders, Matt Barkley. |
|
|
|
 |
ikon
Drużyna: Chicago Bears
|
|
|
|
 |
Bart3k

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
|
Wysłany: 2012-09-23, 22:35
|
|
|
Bardzo słaby mecz 49's. Świetnie w obronie zagrali Vikings, dobry mecz rozegrał Peterson. Alex Smith praktycznie bezsilny w ciągu całego spotkania. Do kuriozalnej sytuacji doszło w 4 kwarcie, tuż przed "two minutes warning", sędziowie przyznali 49's "challenge" podczas gdy wykorzystali oni już swoje wszystkie "time out'y". Duży bałagan się zrobił... Dla mnie porażka 49's trochę zaskakująca, Vikings natomiast odnieśli zasłużone zwycięstwo.
I trzecia porażka Saint's stała się faktem. Co o tym myślicie? |
|
|
|
 |
Bonifacy

|
Wysłany: 2012-09-24, 00:15
|
|
|
porazka Saints to w sumie zadna niespodzianka. obrone maja fatalna juz od dluzszego czasu, bounty scandal, brak trenera i czesc przygotowan do sezonu poza Nowym Orleanem. z tym wszystkim mysle wyciagna max 6-7 zwyciestw w tym sezonie.
na San Francisco tak samo jak na New England w zeszly tygodniu pewnie masa ludzi stracila kase u bukmacherow choc po poczytaniu paru analiz przed meczem mozna sie bylo spodziewac co najmniej bardzo wyrownanego spotkania. |
|
|
|
 |
OaRaiders
|
Wysłany: 2012-09-24, 01:25
|
|
|
Ogląda ktoś teraz na zywo OAK-PIT??jakie wejście w END ZONE, Darrius Heyward-Bey strasznie zaatakowany kaskiem przez 2 graczy Pittsburgh Steelers.. mam nadzieję że do nas wróci kiedyś w pełnym zdrowiu.. jak to oglądam teraz, to wygląda strasznie..
Jeaaaaaaaaaaaaa RAiders Win!! Co to był za mecz, co za emocje, Janikowski kończy mecz FG z 44 jardów, dla takich chwil warto zarwać nockę i kochać NFL:) Do zobaczenia za tydzień;) |
|
|
|
 |
andy11pl

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
|
Wysłany: 2012-09-24, 02:12
|
|
|
Piekny win Raiders. Piekny bo nad lepszym team'em no i Seba dal zwyciestwo. Wygrana mimo niezbyt dobrej obrony. W 4ej kwarcie jak Steelers grali 4@1 bylem pewien, ze to zalicza i zaliczyli. Jednak pozniej obrona w najwazniejszym momencie stanela na wysokosci zadania i za to im chwala. Atak tez nie jest zly. Ostatni drive niczego sobie, praktycznie pas za pasem i szlo, szlo wtedy kiedy przeciwnk mial noz na gardle. |
|
|
|
 |
raiderski

|
Wysłany: 2012-09-24, 02:53
|
|
|
[quote="Piteroo"]Oj to obawiam się że możesz się rozczarować postawą Raiders, ja w tym sezonie nie mam absolutnie żadnych wygórowanych nadziei a powiem nawet że im wyższy pick w najbliższym drafcie tym lepiej.Wcale bym się nie obraził nawet na najgorszy bilans i 1 pick[/quote]
To:Mr. Piteroo from hmm..."Black Hole"
Gratulacje za publicznie okazany niespotykany optymizm po zaledwie 2 tygodniach od rozpoczęcia sezonu. Przekaż ode mnie pozdrowienia dla fanów Broncos |
|
|
|
 |
michu_bronx
Jets & Giants
Wiek: 44 Dołączył: 02 Wrz 2011 Posty: 139 Skąd: Wągrowiec
|
Wysłany: 2012-09-24, 09:03
|
|
|
WItam.
Bardzo ciekawy weekend dużo emocji i ciekawych wyników. Troche zimny prysznic dla fanów 49 ers no i chyba już po sezonie dla Saints , niby trzeci mecz ale formacji defensywnej nie ma wcale. Ja bym nie przesadzał z optymizmem po meczu Raiders, jak dla mnie Steelers bardzo nierówna defensywa w tym sezonie. Bardzo duże zaskoczenie to gra Arizony , ktoby pomyślał że zaczną od 3-0. Cieszy szczęśliwa wygrana Jets. Najładniejsza akcja jak dla mnie to pierwsze przyłożenie Bengals , świetnie to zagrali. |
|
 |
kaliber
|
Wysłany: 2012-09-24, 09:55
|
|
|
Niezwykle ucieszyło mnie zwycięstwo Bengals. Mecz był naprawdę ciekawy, trzymał w napięciu do końca. Ofensywa bardzo dobra, natomiast w obronie są problemy i to trzeba poprawić. Green-Ellis pierwsze fumble od 2007 roku. Super zaprezentował się AJ Green. Wyrasta na jednego z najlepszych na pozycji WR w całej lidze. Zaskakujące zwycięstwa Vikings i Raiders, zwłaszcza to drugie na plus ze względu na sytuację w AFC North. |
_________________ welcome to the jungle |
|
|
|
 |
bary110
Wiek: 62 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 27 Skąd: Jelenia Góra
|
Wysłany: 2012-09-24, 12:17
|
|
|
Kruki i wszystko jasne !!
Go Ravens Go !!
Baltimore.jpg
|
 |
Plik ściągnięto 90 raz(y) 57,93 KB |
|
_________________ Ravens;Raiders |
|
|
|
 |
Piteroo
Wiek: 40 Dołączył: 01 Wrz 2011 Posty: 150 Skąd: Black Hole
|
Wysłany: 2012-09-24, 15:40
|
|
|
[quote="raiderski"][quote="Piteroo"]Oj to obawiam się że możesz się rozczarować postawą Raiders, ja w tym sezonie nie mam absolutnie żadnych wygórowanych nadziei a powiem nawet że im wyższy pick w najbliższym drafcie tym lepiej.Wcale bym się nie obraził nawet na najgorszy bilans i 1 pick[/quote]
To:Mr. Piteroo from hmm..."Black Hole"
Gratulacje za publicznie okazany niespotykany optymizm po zaledwie 2 tygodniach od rozpoczęcia sezonu. Przekaż ode mnie pozdrowienia dla fanów Broncos [/quote]
Cieszę się że tym razem się pomyliłem typując wynik Raiders, w zeszłym tygodniu byłem pewny że wygramy w Miami. A co do mojego optymizmu, to na pewno po dwóch meczach sezonu plus tym co zespół pokazywał w preseason trudno było takowym być i łatwo wyzywać po takim zwycięstwie. Na prawdę niesamowicie cieszy mnie ta wygrana szczególnie że zostało odniesione nad Stalowymi którzy w ostatnim meczu wbili nas po prostu w ziemię. Ogólnie ten sezon póki co jest w prost niesamowicie genialny, tyle sensacyjnych wyników nie było chyba od lat. |
|
|
|
 |
ikon
Drużyna: Chicago Bears
|
Wysłany: 2012-09-24, 15:42
|
|
|
Co za mecz Pondera ! Pamiętam że przed draftem 2011 ktoś ze scoutów powiedział że Ponder może być najlepiej przygotowanym do gry w NFL rozgrywającym w całym drafcie. Wielu traktowało te słowa z przymrużeniem oka a tutaj proszę. Skuteczność podań na poziomie 70.1, 4 TD + jeden po akcji biegowej i to nie byle jakiej akcji, dobrze radzi sobie z presją (jedno podanie na TD wyrzucił będąc już praktycznie sackowanym) i żadnego INT. Na dodatek mecz z Niners był ostatnim w którym nie mógł zagrać Jerome Simpson, od następnego wraca do składu. |
|
|
|
 |
|