Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:14
NFL 13/14: Tydzień 8
Autor Wiadomość
Jacob 

Wysłany: 2013-10-26, 21:19   NFL 13/14: Tydzień 8

Za nami już prawie półmetek sezonu! W czwartek Panthers pokonali Tampa Bay 31:13. Nie zapomnijcie, że przestawiamy zegarki! Co nas czeka:

Niedziela 18:00 :

49ers vs. Jaguars

Browns vs. Chiefs

Giants vs. Eagles

Cowboys vs. Lions

Bills vs. Saints

21:05 :

Jets vs. Bengals

Steelers vs. Raiders

21:25 :

Redskins vs. Broncos

Falcons vs. Cardinals

Sunday Night Football, 1:30 :

Packers vs. Vikings

Monday Night Football, 1:40 :

Seahawks vs. Rams

Co oglądacie? Jakie macie typy?

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2013-10-27, 13:36   

Słabo z tą zmianą czasu, nie zdążę z pracy wrócić i pierwsza połowa mi ucieknie :/ Tak czy inaczej "doobejrzę" Giants - Eagles. A później Redskins - Broncos. Nieźle zapowiada się Cowboys - Lions i to chyba najciekawsza para w tym tygodniu.

Przysięgam jaka końcówska w Detroit. Stafford czapki z głów :)

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-10-27, 23:07   

Giants:Eagles no nic znów uwierzyłem gościom z yahoo i ESPN i wystawiłem Vicka, wszyscy wiemy jak to się dla mnie skończyło i w tym tygodniu było wystawić Pyora albo Smita no nic teraz pluje sobie w brodę :) . A co do meczu to takiej kaszany w ofensywie Eagles to jeszcze nie widziałem co dziwne bez Vicka wyglądała lepiej niż z nim.

Jutro pobiorę Bills:Saints i nieco nacieszę oczy grą Jimmiego Grahama i reszty paczki po katastrofie jaką znów zafundowali mi Eagles dobrze mi to zrobi :)

maycj

Wysłany: 2013-10-28, 00:26   

m6k3 napisał/a:
Giants:Eagles no nic znów uwierzyłem gościom z yahoo i ESPN i wystawiłem Vicka, wszyscy wiemy jak to się dla mnie skończyło

no tak, bo kontuzje da się przewidzieć...

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-10-28, 08:55   

eeee jaką kontuzję...nową? Pisali że jest raczej na tyle sprawny żeby grać, okazało się wbrew ich przewidywaniom że nie.....bo w meczu to raczej żadnej nie doznał chyba ze co innego oglądałeś.

kaliber

Wysłany: 2013-10-28, 09:31   

Dwie rzeczy pozostaną w pamięci po tej kolejce. Wyczyn Megatrona - 329 rec yards, 2 wynok w historii ligi oraz 4 TD Marvina Jonesa dla Bengals - franchise record. Poza tym sposób w jaki Cinci przejechali się po Jetsach - rewelacja. Brawo, oby tak dalej.

andy11pl 

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
Wysłany: 2013-10-28, 09:42   

kaliber napisał/a:
Dwie rzeczy pozostaną w pamięci po tej kolejce. Wyczyn Megatrona - 329 rec yards, 2 wynok w historii ligi oraz 4 TD Marvina Jonesa dla Bengals - franchise record. Poza tym sposób w jaki Cinci przejechali się po Jetsach - rewelacja. Brawo, oby tak dalej.

Dwie? A 93yds rush TD Pryor'a nie zauważyłeś? Najdłuższy bieg QB w historii NFL.

kaliber

Wysłany: 2013-10-28, 09:44   

Nie śledziłem tego meczu - faktycznie więc 3 wydarzenia a nie 2, dobrze że odstrzelili Stalowych:-)

maycj

Wysłany: 2013-10-28, 09:48   

ok, nie zauważyłem że to ten sam hamstring co wcześniej.

Bart3k 

Drużyna: NY Giants
Zawodnik: Eli Manning
Wysłany: 2013-10-28, 16:22   

W fantasy mecz uratował mi Breese. Myślę, że jego 5 TD jest również warte odnotowania. W ogóle bardzo ciekawa kolejka w tym tygodniu. Pryor - wiadomo.

Cieszy mnie wygrana Giants, chociaż nie wszystko wyglądało należycie. Na Eagles jednak wystarczyło i przy porażce Cowboys i Redskins jest jeszcze cień nadziei na odrobienie strat (chociaż wiele by musiało się jeszcze w grze Giants poprawić).
Dziwny mecz Redksins. Dwie połowy i dwa różne oblicza. Dobrze szło dopóki grali dołem. Później RG III zaczął rzucać jakieś długie piłki i po trzeciej kwarcie było już praktycznie po meczu.

oceansizer 

Drużyna: Pats, Eagles..... Vikings, Rams.
Zawodnik: D. McCourty, R. Gronkowski, L. Fitzgerald, T. Brady.
Wysłany: 2013-10-28, 18:25   

Cieszy mnie bardzo kolejna wygrana Pats mimo, że po pierwszej połowie przecierałem oczy ze zdumienia, co chłopaki wyrabiają. Fatalna wiadomość natomiast - Vollmer już prawdopodobnie nie zagra w tym sezonie. Nie wiem jak długo jeszcze trzeba będzie łatać dziury po kluczowych graczach: Mayo, Wilfork, Kelly, Vollmer, Talib ( choć ten powinien być już gotów). Dużo spekulacji na temat ewentualnego transferu WR, ale uważam, że priorytet, to DT. Najbardziej z ploteczek, to chciałbym, by Jared Allen zasilił szeregi ekipy z Bostonu.

Giants-Eagles. Mam wrażenie, że wracają demony z tamtego sezonu. Początkowe wygrane, a potem już zjazd po równi pochyłej. Patrząc na problemy z QB mam czuja, że Eagles sięgna w drafcie po jakiegoś QB ( myślę, że na Barkleya jako startera nie postawią ).

Browns-Kansas.Mecz dla koneserów przede wszystkim obrony. Dla mnie Chiefsi przede wszystkim ich defensywa, to po prostu bomba! Szczerze chłopakom życzę jak najwyższych lotów.

jozek

Wysłany: 2013-10-29, 00:29   

Nareszcie w tym week będę mógł obejrzeć cały mecz. Za chwilę Seahawks - Rams, typuje dość wysokie zwycięstwo ekipy z Seattle. Rams bez podstawowego QB sezon mogę spisać na stary, a jak widać w tym roku Seahawks są praktycznie nie do zatrzymania. Liczę na dobry mecz Willsona i Lyncha. U bukmachera SEA -14,5 po kursie 2.00.

W tym sezonie bardzo mnie cieszy bardzo dobra gra Saints, z małym wypadkiem z Patriots oraz gra Cama Newtona, gdzieś czytałem że po sezonie Panthers nie będą mu mogli zaproponować wysokiego kontraktu i może odejdzie, prawda to? Osobiście widziałbym go w Eagles gdzie u Chippa Kellyego i jego ofensywie Up-tempo rozgrywający z read option jest wręcz konieczny. Co sądzicie?

czapski 

Wysłany: 2013-10-29, 07:47   

jozek napisał/a:
Nareszcie w tym week będę mógł obejrzeć cały mecz. Za chwilę Seahawks - Rams, typuje dość wysokie zwycięstwo ekipy z Seattle. Rams bez podstawowego QB sezon mogę spisać na stary, a jak widać w tym roku Seahawks są praktycznie nie do zatrzymania. Liczę na dobry mecz Willsona i Lyncha. U bukmachera SEA -14,5 po kursie 2.00.

W tym sezonie bardzo mnie cieszy bardzo dobra gra Saints, z małym wypadkiem z Patriots oraz gra Cama Newtona, gdzieś czytałem że po sezonie Panthers nie będą mu mogli zaproponować wysokiego kontraktu i może odejdzie, prawda to? Osobiście widziałbym go w Eagles gdzie u Chippa Kellyego i jego ofensywie Up-tempo rozgrywający z read option jest wręcz konieczny. Co sądzicie?

Z tego co czytałem to kontrakt Cama konczy sie po nastepnym sezonie - pewnie bedzie mial oczekiwnaia na poziomie Stafforda czy Ryana, ale czy jest tego wart - na razie nie jestem przekonany.

Piteroo 

Wysłany: 2013-10-29, 16:31   

Dokładnie tak jeśli nie podpisze nowego kontraktu to w 2015 będzie FA no ale jeśli w Charlotte nie będą do końca przekonani czy chcą go na kolejne lata zawsze mogą go oznaczyć FT. Co do tego czy jest wart kasy jaką zgarniają wspomniani rozgrywający to ja osobiście uważam że nie ale z Staffordem też było duże ryzyko bo wiadome jak wyglądały jego początki w lidze, wieczne L4.

A tak odchodząc od tematu ja osobiście, i pewnie nie tylko ja, jestem zachwycony sezonem jaki póki co rozgrywają moim Raiders. Zespół którego szczególnie defensywa przeszła konkretne trzęsienie ziemi(w wyjściowym składzie zostało 2 "starych" zawodników) wygląda na prawdę fajnie i daje mocnego pstryczka w nos wszystkim którzy widzieli w Oakland murowanego kandydata do jedynki w drafcie. Moim osobistym zdaniem największa w tym zasługa koordynatora ofensywy Grega Olsona który wykonuje na prawdę kawał dobrej roboty. Patrząc że w offseason będziemy mieć od cholery kasy i do tego pewnie pick w top 10 to przyszłość wreszcie zapowiada się w jasnych barwach.

charlie 

Wysłany: 2013-10-29, 21:01   

Dzisiaj tradeline.

Najgłośniejsze i często pojawiające sie w spekulacjach nazwiska to Jared Allen (ma ponoć zostać w Minneapolis), Tony Gonzalez (chętnie poszedłby do drużyny mające realne szanse na wygranie super bowl) i Josh Gordon.

Z przyklepanych już transakcji Pats oddają swój piąty wybór do Philadelphii za DT Isaaca Sopoaga i pick w szóstej rundzie.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi