Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Dariusz Ankiewicz
2014-10-30, 14:13
NFL 13/14: Tydzień 4
Autor Wiadomość
damiansport1 

Drużyna: Patriots, Packers
Zawodnik: Brady, Rodgers
Wysłany: 2013-09-26, 11:00   NFL 13/14: Tydzień 4

Już dzisiaj startuje 4 tydzień i to meczem arcyważnym. San Francisco 49ers jadą do St Louis i muszą wygrać. Season is on the line, nie oszukujmy się. W przypadku porażki bilans 1-3, Seahawks gdy pokonają Texans 4-0 i praktycznie po zabawie w dywizji.
Sezon NFL jest krótki jak żaden inny w amerykańskich sportach. 49ers muszą mieć lepszy bilans od SS, by grać u siebie w playoffs. W Seattle nikt nie wygra.
Kaepernick dzisiaj będzie pod ogromną presją i bardzo możliwe, że za parenaście godzin Harbaugh będzie żałował wyboru Kaepa nad Smithem.

Ponadto warto obejrzeć:
Chicago Bears - Detroit Lions
New England Patriots - Atlanta Falcons
Miami Dolphins - New Orleans Saints

no i na poprawę humoru zawsze polecam mecze Cowboys i Jets, w nich nigdy nie ma nudy, uwierzcie, na Twitterze zawsze jest niezła beka. Ale i tak czekam na to aż wróci Mark Sanchez, bo bez niego to nie to samo.
Będzie się działo, cant wait.

m6k3 
Man of Steel

Drużyna: Eagles, Texans, Patriots
Zawodnik: Wielu
Wysłany: 2013-09-26, 11:51   

Mam zamiar obejrzeć dwa mecze w tym tygodniu :)
Bears : Lions
Eagles : Broncos

Na ten drugi to można powiedzieć czekam z egscytacją :D

kaliber

Wysłany: 2013-09-26, 15:12   

W tym tygodniu "battle of Ohio" więc to najbardziej mnie interesuje, Browns jak zwykle będą robili co mogli ale to Bengals wygrają. Detroit-Chicago bardzo ciekawa para, jak w innych sportach - będę zerkał co tam się dzieje. Broncos-Eagles faworyt jest tylko jeden. Manning & Co załatwią sprawę. Ciekawe jak zagra nowy QB Tampy vs Cardinals.

Sothis 

Drużyna: PATRIOTS, a potem Bucs, Packers, Saints,Seattle & Raiders
Zawodnik: T. Brady,B.Favre, V.Wilfork, R.Gronkowski, A. Rodgers, D. Brees
Wysłany: 2013-09-26, 18:02   

ja to kombinuje jak obejrzeć live Atlanta - PATS i rano wstać (albo się nie kłaść ) na 7;30 do roboty hmmmm

a poza tym obejrzę Detroit - Chicago (stawiam na Lions) lub Seattle - Houston i Broncos-Eagles lub Raiders-Redskins (tutaj typuje Raiders), równie jak mecz PATS ciekawi mnie MNF i forma weryfikacja formy Miami przez Saints.

dziś w nocy myślę że jednak 49ers

OaRaiders 

Wysłany: 2013-09-29, 16:52   

Ja dzisiaj zaczynam wieczór od Vikings-Steelers (typuje Steelers), później Raiders-Redkins (stawiam na Raiders). Na zakończenie jak dam radę Falcons-Patriots (stawiam na zwycięstwo Atlanty).

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2013-09-29, 22:40   

Co za mecz w Houston. Russell Wilson wziął sprawy w swoje...nogi i doprowadził najpierw do dogrywki a później do zwycięskiego FG.
Momenty takie jak gdy Seahawks "wbili" się w zasięg skutecznego kopnięcia "BeastMode biegiem" Lyncha z chyba wszystkimi możliwymi obrońcami na plecach uświadamiają człowieka, jak emocjonujący i piękny jest ten sport.

Choć, żeby nie było tak słodko nie ukrywajmy że concussion Cushinga miało duży wpływ na rozwój wydarzeń w drugiej połowie tego meczu - chłopak robi różnicę. (nie bez powodu mam go w Fantasy ;p)

BTW - Jak to jest z tym Cleveland ;p ? Może oni wcale tego sezonu nie oddają :D
Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
Od kilku dni w Hall of Fame - WALTER JONES!

damiansport1 

Wysłany: 2013-09-30, 05:50   

New England Patriots 4-0! Oni po prostu ROLLING jak to mówią Amerykanie. Z Rookies jak Dobson i Thompkins Brady zrobił świetny graczy, a szczególnie ten pierwszy dzisiaj tał prawdziwe SHOW. Potem wszedł rookie z 4 rundy (!) Draftu 2013 i też dobrze funkcjonował na tle takiego mocnego zespołu jak Falcons.

Patriots niszczą, podczas gdy Brady ma w około samych żółtodziobów i Edelmana.
Teraz pytanie, które zadają sobie wszyscy, co będzie jak wrócą takie gwiazdy jak Gronkowski, Amendola (mają wrócić za 1-2 tygodnie max) i Veeren?

damiansport1 

Wysłany: 2013-09-30, 05:56   

Aqib Talib! Co za gracz uratował to zwycięstwo, bo Falcons zrobili niezły run gdy wydawało się, że jest po meczu.
Skip Bayless znowu dobrze napisał na Twitterze, że gdyby nie ta kontuzja Taliba w poprzednich PO, Patriots zdobyli by Super Bowl.
Bayless ma niebywałą wiedzę o futbolu, a jest tak krytykowany, wiecie czemu? bo ludzie nie znoszą, nienawidzą mądrych osób. A szczególnie Polacy.
Ja się zgadzam z tym co on pisze prawie zawsze, i jestem pewien, że on dobrze prawi.

Uf, ale mecz. Ryan jest niesamowity w tych 4 kwartach, chociaż teraz zepsuł te ostatnie posiadanie Atlanty.

m6k3 
Man of Steel

Wysłany: 2013-09-30, 07:32   

tak jak zapowiadałem dwa mecze za mną, Bears i Laions: Reggie Bush = maszynka do generowania jardów. Mimo wszystko wynik nie odzwierciedla chyba dominacji w meczu drużyny z Detroit. Bardzo słaba dyspozycja Cutlera te 3 inty oraz fumble loss z TD, przy takiej dyspozycji QB nie dało się tego meczu wygrać.

Eagles:Broncos: Zasiadałem do tego spotkania pełny optymizmu oczywiście kibicując gościom z Phli. Mimo że ofensywa funkcjonowała lepiej niż w ostatnim meczu to linia defensywna wciąż pozostawia wiele do życzenia. Hmmm a Manning.....a tu jak zwykle uzbrojony po zęby: 2xThomas + Walker :) Broncos grają niesamowicie i widzę ich w SB

czapski 

Wysłany: 2013-09-30, 09:29   

damiansport1 napisał/a:
Aqib Talib! Co za gracz uratował to zwycięstwo, bo Falcons zrobili niezły run gdy wydawało się, że jest po meczu.
Skip Bayless znowu dobrze napisał na Twitterze, że gdyby nie ta kontuzja Taliba w poprzednich PO, Patriots zdobyli by Super Bowl.
Bayless ma niebywałą wiedzę o futbolu, a jest tak krytykowany, wiecie czemu? bo ludzie nie znoszą, nienawidzą mądrych osób. A szczególnie Polacy.
Ja się zgadzam z tym co on pisze prawie zawsze, i jestem pewien, że on dobrze prawi.

Uf, ale mecz. Ryan jest niesamowity w tych 4 kwartach, chociaż teraz zepsuł te ostatnie posiadanie Atlanty.

Ja mysle ze Skipa kojarzy w Polsce grupa osób, która zmiescialby sie na II ligowym stadionie ;))

kaliber

Wysłany: 2013-09-30, 09:33   

Na chwilę obecną to wygląda na Seattle-Denver w SB ale jeszcze poczekajmy z wyrokami. NE zaskakują pozytywnie, meczu nie widziałem ale 4-0 przy takich stratach to też pokazuje jakim zawodnikiem jest Brady. Osobiście jestem zawiedziony postawą swoich ulubieńców z Cinci, przegrali w Cleveland zasłużenie, miejscowi pokazali, że nie będą chłopcem do bicia w AFC North. To miano pasuje za to do Steelersow. Z innych boisk byłem pod wrażeniem gry Lockera z Titans, niesamowite jak chłopak dojrzał w ciągu roku, gra i treningi u boku Matta Hasselbacka widocznie przyniosły skutek. Jakże fatalnie jednak ten mecz wczoraj się dla niego zakończył, prawdopodobnie już w tym roku nie zagra. To też pokazuje, że w każdym meczu w tej grze jakaś ekipa może stracić swojego lidera na sezon i jej przyszłość się natychmiast zmienia.

SteelersPirates 

Wysłany: 2013-09-30, 10:30   

A szkoda, bo Skip do spółki z Stephen A. Smith to genialna para komentatorów, nie tylko z zakresu NFL. Są genialni, chociaż w większości wypadków przyznaje racje Smith'owi. Skip i jego wieczna walka o uznanie dla Tebow jest śmieszna, nie ze względu na to, że jestem jakiś anty - Tebow, ale sposób w jaki to pokazuje - genialne. Jeżeli już ktoś ogląda First Take na youtube, to polecam odcinek z Jay'em Pharoah, który naśladuje głosem Smith'a.

http://www.youtube.com/watch?v=-KR1Gn7SvE8

http://www.youtube.com/watch?v=zMK9FKMG3Nc

m6k3 
Man of Steel

Wysłany: 2013-09-30, 13:59   

Hmmm przepraszam że odbiegnę od tematu ale czy tylko mi nie działają higlightsy na nfl.com ? Cały czas pisze że brakuje mi wtyczki flash co jest dość dziwne gdyż używam chroma. Postanowiłem wieć sprawdzić czy działa na firefoxie i pojawia się dokładnie ten sam problem, nawet mimo aktualizacji flasha ;/

Edit: Wyczyściłem cookies i tym razem nie pojawia się alert o flashu lecz samo czarne tło i wygląda to tak jakby highligdsy nie mogły się załadować ;/

WaltJones 

Drużyna: Hawks
Zawodnik: Richard Sherman, Russell Wilson
Wysłany: 2013-09-30, 15:15   

Czarne tło przy filmikach na nfl.com to znany od lat problem, który u mnie występuje tylko na Firefoxie... co jest złe bo to akurat moja wiodąca przeglądarka. Jeśli już baardzo zależy mi na jakimś filmiku a FF akurat postanawia nie ładować wideo (czyli jakieś 60% przypadków), włączam Chrome.

Co do problemów na Chrome właśnie, to niestety ci nie pomogę :/
Jest liniowy, który w trakcie swojej kariery w NFL był wybierany do Pro Bowl tyle samo razy, ile został ukarany za Holding - 9! Przyczynił się on do zdobycia przez S. Alexandra rekordu 28 TD w sezonie.
Od kilku dni w Hall of Fame - WALTER JONES!

m6k3 
Man of Steel

Wysłany: 2013-09-30, 15:19   

Smieszna sytuacja bo te same filmy na yahoo działają, tylko u źródła coś nie tak, sprawdzałem w kodzie, ładuje jakieś errory :)

No nic dzięki za pomoc ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi