Forum NFL24 Strona Główna

Poprzedni temat «» Następny temat
NFL Fantasy 2013
Autor Wiadomość
Tomski

Wysłany: 2013-05-30, 15:43   NFL Fantasy 2013

Panowie, gotowe sa juz aplikacje na nowy sezony Fantasy NFL 2013.
Zaniedlugo czas na tworzenie lig oraz dywizji.

Yahoo: http://football.fantasysports.yahoo.com/f1/signup/
NFL.com tez gotowe !

Kiedy odpalamy ?

Luka 

Wysłany: 2013-05-31, 22:10   Mistrzostwa Polski w Fantasy Football - Liga A

Liga A Mistrzostw Polski w Fantasy Football jest juz założona.
Zaproszenia do wszystkich uprawnionych do gry drużyn również zostały wysłane.

W ciągu kilku najbliższych dni powstaną ligi B, C i D.

Czekamy na zgłoszenia od osób, które chciałyby przyłączyć się do naszych rozgrywek.
Chętnych prosze o kontakt na: lukaszdudka@gmail.com

bunia 

Wysłany: 2013-06-01, 10:19   

W lidze A MP ile czasu przysługuje na to aby zdecydować z którym numerem chcę wybierać w drafcie? Termin draftu odpowiada mi w 100%!

andy11pl 

Drużyna: Raiders
Zawodnik: Seba
Wysłany: 2013-06-01, 15:59   

[quote="andy11pl"]Kolejna organizacyjna sprawa. Obaj komisarze z lig C nie awansowali ale obaj zapewnili sobie udział w C 2013. Do tego mieliśmy kolegę Tomskiego, który bardzo aktywnie się tu udzielał wklejając wyniki z C1. I to właśnie jego widziałbym jako przyszłego komisarza ligi C 2013. Honorując właśnie tą aktywność na Forum. Czy jest na to zgoda? (pytam Tomskiego).

Kto chciałby się podjąć komisarzowania ligi D 2013? Dotyczy tych, którzy zajęli miejsca w ligach C od 7 do 12.

Organizacyjnie będzie to tak, że Luka założy ligi A i B. Następnie Luka przekaże mi ligę B a ja założę C i D oddając je w inne ręce. Pozostanie Wam tylko dogadywanie terminu draftu. Ostatecznie mogę na początek w D zrobić porządek organizacyjny jeśli by były rezygnacje a dołączali nowi koledzy. Jest ktoś chętny do D?[/quote]
To dla przypomnienia.
Tomski komisarzem w C.
Luka wysyłaj mi namiary a ja zrobię jw.
Kto chętny na komisarza w lidze D?
Czy są jakieś rezygnacje z gry?

kepic 

Wysłany: 2013-06-03, 20:26   

Ja w takim układzie czekam na zaproszenie :-D

andy11pl 

Wysłany: 2013-06-03, 20:57   

Właśnie zalogowałem się w B i założyłem C i D. Wysłane zaproszenie dla komisarza C (Tomski). Spokojnie czekać na zaproszenia.
Jest juz jeden nowy gracz.
Zgłoszenia/rezygnacje i wszystkie inne zapytania pisać na mój adres
andrzejjago@wp.pl

Luka 

Wysłany: 2013-06-03, 22:49   

[quote="bunia"]W lidze A MP ile czasu przysługuje na to aby zdecydować z którym numerem chcę wybierać w drafcie? Termin draftu odpowiada mi w 100%![/quote]

Nie ma sztywnych regul, ale oczywiscie - im szybciej-tym lepiej. Chcemy ustalic ostateczna kolejnosc draftu przed koncel Lipca. Jesli ktos bedzie sie ociagal w lipcu, bedziemy mu przyznawac "pierwsze wolne miejsce". W zeszlym sezonie w lidze A mielismy kilku maruderow, ale ostatecznie zdazylismy na czas i obylo sie bez kar.

W Ligach B, C i D decyzje na temat ilosci czasu przyslugujacej na wybranie miejsca w drafcie powinni podejmowac komisarze. W nizszych ligach - gdzie rotacja zawodnikow jest najwieksza najlepszym rozwiazaniem moze oazac sie losowanie.

andy11pl 

Wysłany: 2013-06-04, 11:29   

1.Tomski, masz wysłane namiary na Ligę C. Loguj się bo koledzy czekają.

2. Właściciela ekipy FabiTeam proszę o kontakt bo nie mam adresu ani nie wiem kim ta osoba jest na Forum. Chcę wysłać namiary na Ligę B.

andy11pl 

Wysłany: 2013-06-05, 12:35   

Rosiu zwrócił mi uwagę, że nie można w tym roku zapraszać do lig po staremu tj podawać chętnym ID i pasword. Ligi nie posiadają zresztą paswords. Komisz musi zapraszać sam z ligi.
To info dla tch, którym wysłałem ID. Odtąd będzie po nowemu.

14,20-właśnie skończyłem wysyłać zaproszenia z lig. Wysłałem co mogłem. Poniżej wymienię teamy z którymi jest kłopot z powodu braków adresów.

Liga B
[b]FabiTeam[/b]- awans z C2, brak adresu + nie wiem kim jest na Forum

Liga C
[b]Steel Curtain[/b]- spadkowicz z B, brak adresu + nie wiem kim jest na Forum

Liga D
[b]Forks Wolves[/b]- brak adresu + nie wiem kim jest na Forum

Właścicieli w/w teamów proszę o kontakt na
andrzejjago@wpl.pl

Jeśli są osoby, które zmieniły adres i chcą abym wysłał zaproszenie na ten nowy adres proszę o maile. Wyślę ponownie zaproszenia.

Tomski

Wysłany: 2013-06-06, 21:40   

Andy - jestem juz zalogowany w lidze C: team Foxboro Patriots !

Czy wyslales zaproszenie do wszystkich ekip ktore powinny grac w lidze C ?
A wiec druzyny z miejsc 2-6 z ostatniego sezonu w ligach C1 (Awesome Pretzels, Foxboro Patriots, Rubinkowo Wolves, Parlino Vultures, New Sacz Giants) i C2 (New Mexico Behemots, Przylepianka, Warsaw ArmBreakers, Deviners Bialystok, Zaglebie Raiders) oraz dwoch spadkowiczow z ligi B (Dawkins Army, Steel Curtain) ?

Czy ustawienia ligowe, punktacja jest ustawiona taka sama jak w innych ligach ?
Jak wczesniej sie wypowiadalem jestem za tym aby we wszystkich ligach punktacja i ustawienia byly identyczne.

andy11pl 

Wysłany: 2013-06-07, 00:47   

[quote="Tomski"]Andy - jestem juz zalogowany w lidze C: team Foxboro Patriots !

A wiec druzyny z miejsc 2-6 z ostatniego sezonu w ligach C1 (Awesome Pretzels, Foxboro Patriots, Rubinkowo Wolves, Parlino Vultures, New Sacz Giants) i C2 (New Mexico Behemots, Przylepianka, Warsaw ArmBreakers, Deviners Bialystok, Zaglebie Raiders) oraz dwoch spadkowiczow z ligi B (Dawkins Army, Steel Curtain) ?

Czy ustawienia ligowe, punktacja jest ustawiona taka sama jak w innych ligach ?
Jak wczesniej sie wypowiadalem jestem za tym aby we wszystkich ligach punktacja i ustawienia byly identyczne.[/quote]
Przekazałem Ci komisarzowanie. Z ligi odejdę jak będzie komplet. Odpowiadając na Twoje pytania, wszystko TAK.
Taka uwaga do Luki, po co ustawiasz "Can't Cut List"? Jedyne co z tego wynika to to, że karze się kogoś komu czołowy zawodnik idzie na IR, często jest to "Out of season". Taki ktoś nie może się pozbyć delikwenta ze składu przez kilka weeks i ma przez ten czas zablokowane miejsce w rosterze. Ja w Lidze B zmieniłem na "No Can't Cut List". To jedyna zmiana w stosunku do ustawień Ligi A.

MikeHJ 

Wysłany: 2013-06-07, 13:32   

Panowie jako że od tego sezonu nie tylko oglądam american football w TV ale gram w Ravens Rzeszów, rzuciłem temat fantasy w drużynie i wiem, że są zainteresowani zawodnicy grą z nami.
Andy udostępnię na profilu drużyny Twojego maila, żeby wiedzieli do kogo pisać w sprawie dołączenia do ligi, no chyba że mają pisać do kogoś innego?

kepic 

Wysłany: 2013-06-08, 11:53   

[quote="Tomski"]Andy - jestem juz zalogowany w lidze C: team Foxboro Patriots !

A wiec druzyny z miejsc 2-6 z ostatniego sezonu w ligach C1 (Awesome Pretzels, Foxboro Patriots, Rubinkowo Wolves, Parlino Vultures, New Sacz Giants)[/quote]

New Sacz Giants already on board :giants:

[quote="Tomski"]Czy ustawienia ligowe, punktacja jest ustawiona taka sama jak w innych ligach ?
Jak wczesniej sie wypowiadalem jestem za tym aby we wszystkich ligach punktacja i ustawienia byly identyczne.[/quote]

Zgadzam się w całej rozciągłości

andy11pl 

Wysłany: 2013-06-08, 19:03   

[quote="MikeHJ"]Panowie jako że od tego sezonu nie tylko oglądam american football w TV ale gram w Ravens Rzeszów, rzuciłem temat fantasy w drużynie i wiem, że są zainteresowani zawodnicy grą z nami.
Andy udostępnię na profilu drużyny Twojego maila, żeby wiedzieli do kogo pisać w sprawie dołączenia do ligi, no chyba że mają pisać do kogoś innego?[/quote]

Wszyscy mogą podawać mój adres wszędzie gdzie chodzi o FF.

W lidze E jest 2 nowych graczy. Nikt na razie nie zgłaszał rezygnacji w żadnej z lig.
Logowanie w ligach idzie powoli w B 8 zalogowanych, w C 7 a w D 6.

rooted 

Wysłany: 2013-06-09, 22:48   

[quote="andy11pl"]w C 7[/quote]

Dziękuję za zaproszenie do ligi, ale po dość udanym debiucie w tym roku muszę odpuścić. Miałem grać Behemotami w lidze C, ale praktycznie nie ma mnie w kraju z różnych przyczyn kilka tygodni (przeleciałyby mi tygodnie 4-5 i 14-16 ligi). Nie lubię odpuszczać, ale granie na pół gwizdka wpłynęłoby na jakość gry i nie byłoby fair wobec Was więc...
... do zobaczenia w którejś z lig za rok i powodzenia w tegorocznej grze!

Odpowiedz do tematu